Doğuma Hazırlık 17 martta dogum var anasınınkızı melegım yavrum dunyaya gelecek.dua edın nolur...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcusb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
266
2
96
İzmir
hanımlar doguma kaldı bı kac gun heyecan stres mutluluk her gecen gun artıyor, odası herseyı hazır,her odanın önunden gecerken durup bı bakıyorum ve yuzumde bır gulumseme olusuyor o kadar mutlu ve heyecanlıyımkı konuyu sımdıden acmak ıstedım duramadım duramıyorum.. tabı bıde ılk olunca:)) :teytey:

17martta dogumum gerceklesecek dualarınızı eksık etmeyın nolur sızlerın destegıne ıhtıyacım olacak kı sımdıden var....

o kadar korkuyorumkı bı yandan da son hazırlıklar suruyor bakıyorumda her lafım kızımla ve dogumla alakalı olmus yada dogumdan sonra sunu yapalım,dogumda sunu gıyeyım,su takımı yayalım,dogumdan sonra su battanıyeye saralım,bezleri yeter,kıyafetlerı yetermı, kucucuk bı canlı gırecek hayatımıza nasıl bır mucıze dımı,saglıkla bı kucagımıza alsaydık, hava cok guzel dogduktan sonra onuda alıp gezıcez n guzel gibi vs laflar cıkıyor hep azımdan :)) :dance:

kafamda bınlerce dusunce:)) mecburı sezeryan olacagım dualarınızı eksık etmeyın nolur... allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versın....

Canım yaklaşık aynı tarihlerde doğum yapacağız. Allah kolaylıklar versin hepimize. Bende de öyle heyecan bir yandan korku bir yandan. Bir de insan bu işlerin içinden gelme olunca daha çok şey geliyor aklına. Allah yardımcımız olsun. İnşallah 2 hafta sonunda artık bebeklerimizi anlatıyor oluruz buralarda. Bugünleri de gördük ya çok şükür.

bir avazda derler ya inşallah bir avazda sağlıklı sıhhatli bi şekilde doğurursunuz,minikleri de benim yerime içinize çeke çeke koklayın olur mu:)allah yardımcınız olsun...

Canım yaklaşık aynı tarihlerde doğum yapacağız. Allah kolaylıklar versin hepimize. Bende de öyle heyecan bir yandan korku bir yandan. Bir de insan bu işlerin içinden gelme olunca daha çok şey geliyor aklına. Allah yardımcımız olsun. ınşallah 2 hafta sonunda artık bebeklerimizi anlatıyor oluruz buralarda. Bugünleri de gördük ya çok şükür.

aminn canım.. ee kım once doggurur ayaklanırsa onu tebrık eder ozaman:))
allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın ınsallahh... olmayanlarada ınsallahh..

nıltt sanada cok tesekkur ederım tatlım darısı basına ınsallahh..

d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif
allah kolay doğum annişlere ve sağlıklı bebişleri nasip etsin
dba3a539738028ed819f2b750da6a806.gif
:nazar:opuyorumnanaktan

allah yardimcin olsun canim ayni hisler icindeyiz hepimiz :) benim de kismetse 10 martta istege bagli sezeryan:) rabbim hepimizin yavrularini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasib etsin insallah :))

Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay hayirli dogumlar nasip etsin ins.bnmde 20 mart tabi daha da erken olsbilir normal olcak Allahin izniyle:emir_bebek:

allah yardimcin olsun canim ayni hisler icindeyiz hepimiz :) benim de kismetse 10 martta istege bagli sezeryan:) rabbim hepimizin yavrularini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasib etsin insallah :))

sen benden 1hafta once dogurcan n guzel bıanonce kavusacaksın bebişine:)

aminnn allah kucagımıza aldıgımızı gormeyı nasıp etsın ınsallahh...

bu mucızeyı bızlere bagıslayan yuce allahıma da sonsuz sükürler olsun....

ya hanımlar malum son gunlerım bısey soracagım huggiesin 28lık paketınden 2tane aldık ama onların numarası varmıs 1 2 dıye sanırım paketlerını actım yerlestırdım hangı numara nerden anlarım??? alırken hıc dıkkat etmemişimde malum ilk bebıs bılemıyor ınsan.. 1 2 arasındakı fark ne?? uzerınde 2-5kg yazıyordu olur dedım aldım ama bıde buyuk yada kucuk gelmesın?? sanırım 1numara aldım ben tam hatırlayamıyorum ama...

off guzel kızım daha dogmadan aklımı basımdan aldın:)) yerım ben senı... buarada son gunler duaa edın...

hanımlar dun gittik doktora 2800 olmus doguma 8gun kaldı.. 17sınde sabah 8bucukta kısmetse saat 9 10 arası amelıyata alırız dedıler cokkk korkuyorummm ama cokta mutluyummmmmmmmmm :)))))))

şimdiden hayırlı doğumlar canım kolaylıkla atlatırsın inşallah

Canım Allah yardımcın olsun tekrar. Senin de bebeğinin de. Hele bir sağ salim doğsunlar bu anlarımız tatlı bir hatıra olarak kalacak ve onun sevgisi bütün sıkıntıları unutturacak eminim. Biz de yarın gideceğiz son kontrole. Benim kız en son 3200 gr. dı 2 hafta önce. Heralde 3500 olmuştur. Dr. müsait olursa 15-16 sı gibi sezeryan düşünüyorum ben. Çok az kaldı büyük güne. Onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum artık. Allahım en kolayından kurtarsın hepimizi.

Canım Allah yardımcın olsun tekrar. Senin de bebeğinin de. Hele bir sağ salim doğsunlar bu anlarımız tatlı bir hatıra olarak kalacak ve onun sevgisi bütün sıkıntıları unutturacak eminim. Biz de yarın gideceğiz son kontrole. Benim kız en son 3200 gr. dı 2 hafta önce. Heralde 3500 olmuştur. Dr. müsait olursa 15-16 sı gibi sezeryan düşünüyorum ben. Çok az kaldı büyük güne. Onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum artık. Allahım en kolayından kurtarsın hepimizi.

canım benım cok sagol sen benden 1 2 gun once gıreceksın allah yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallahh... ıı ıı senınkının kılosu ıyıymıs benımkı buara bıraz az alıyor ama normal kılosundaymıs allahtan. bakalım 17sıne kadar alsa barı bıraz daha keske:(( saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum.. yahu dogumdan sonra hangı bolumde buluscaz bız hala gebelıkten konusulmaz,paylasılmazkı... :)) ırtıbatı koparmayalım hanımlar...

canım benım cok sagol sen benden 1 2 gun once gıreceksın allah yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallahh... ıı ıı senınkının kılosu ıyıymıs benımkı buara bıraz az alıyor ama normal kılosundaymıs allahtan. bakalım 17sıne kadar alsa barı bıraz daha keske:(( saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum.. yahu dogumdan sonra hangı bolumde buluscaz bız hala gebelıkten konusulmaz,paylasılmazkı... :)) ırtıbatı koparmayalım hanımlar...

Tşk ederim. Kontrole gittik bugün. Kızım 3800 gr olmuş maşallah:) Ayın 12 sinde yani bu Cuma alacak doktor. 10 gün erken yani. Olsun. 10 daha beklese 4 kiloyu geçecekmiş zaten sezeryan yapardık dedi. Bence de irtibatı koparmayalım. Çok heyecanlıyımmmm.

allah yardımcınız olsun kızlar, ne güzel az vaktiniz kalmış. darısı başıma. bizimde 3800-3900 gibi doğar dedi dr umuz. ters durduğu için sezeryan gibi gözüküyor mart sonu nisan başı gibi alıcam inşallah kucağıma bende. allah herkese nasip etsin inşallah.

allahım n kadar guzel bı duygu hanımlar dusundukce ıcım kıpır kıpır oluyor:)) cok heyecanlı sevınclı eh tabı bıraz da endıselıyım...evet ya ırtıbatı koparmayalım :)))))9

Back
X