17 yaş beta hcg testi

anonim17282

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
21
2
1
20
Arkadaşlar reglimde gecikme var yarın kadın doğuma gideceğim ama 18 olmadığım için ailemle gideceğim doktordan beta hcg testi istesem yapar mı herhangi yasal veya ailemle ilgili bir prosedür gerekir mi yoksa normal kan tahlilinde çıkar mı

Eh be evladim eh be cocugum. Sen daha bebeksin ne isin var boyle seylerle yazik gunah degil mi gencligine. Niye kendini abz erkeklere kullandirtiyorsun ergen cocuklarin 2 dk zevk objesi yapiyorsun
Abla zaten polikistik overim var daha önce de gecikmişti sadece aklımdaki soru işareti gitsin diye soruyorum

Arkadaşlar reglimde gecikme var yarın kadın doğuma gideceğim ama 18 olmadığım için ailemle gideceğim doktordan beta hcg testi istesem yapar mı herhangi yasal veya ailemle ilgili bir prosedür gerekir mi yoksa normal kan tahlilinde çıkar mı
Böyle bir riske girme. Evde idrar testi yap anlarsın zaten. Daha çok küçüksün böyle şeylerle kendini bir başkasına kullandırma.

Riskten kastınız nedir? İdrar testleri tam sonuç vermiyor dendiği için kan testi düşünmüştüm
Böyle bir şey yaşadıysan ve karşındaki reşit değilse iş büyür
Reşit değilse de sıkıntı ama diğer türlü senin rızan var mı yok mu bakılmaz

canim benim sen once kadin doguma degil psikiyatra git, elini de sperme degdirme bu isleri ogrenene kadar. pkos varmis zaten, gecikmen ondandir. sen o sekilde hamile kaldiysan ben su an bin kere hamileyim

canım öncelikle ilişki oldu mu? olduysa ve belirtilerin varsa kaset test yap. tekrarla sürekli. ama kan verirsen e nabıza düşer bilgin olssun. aile hekimi ve ebe aileni arayabilir pozitif ise. değilse bile oraya kaydoluyor. senin yerinde olsam altından kalkamayacağım şeyler yapmazdım. diyelim pozitif. kürtajda basit bir regl gibi değil inan.bana. lütfen kendini kimsenin kurbanı yapma
gençsin kariyere üni sınavına odaklanman gerekirken bu şeylerle uğraşıp stres yapman ne kadar üzücü.
bende lisedeyken arkadaşlarım bu tarz şeylerle uğraşırken ben sınava hazırlandm. sonuç onlar erkenden evlendi ve mutlu değiller.

canım öncelikle ilişki oldu mu? olduysa ve belirtilerin varsa kaset test yap. tekrarla sürekli. ama kan verirsen e nabıza düşer bilgin olssun. aile hekimi ve ebe aileni arayabilir pozitif ise. değilse bile oraya kaydoluyor. senin yerinde olsam altından kalkamayacağım şeyler yapmazdım. diyelim pozitif. kürtajda basit bir regl gibi değil inan.bana. lütfen kendini kimsenin kurbanı yapma
gençsin kariyere üni sınavına odaklanman gerekirken bu şeylerle uğraşıp stres yapman ne kadar üzücü.
bende lisedeyken arkadaşlarım bu tarz şeylerle uğraşırken ben sınava hazırlandm. sonuç onlar erkenden evlendi ve mutlu değiller.
sperme dokunmuş, elini su ve sabunla yıkadıktan sonra vulvasına dokunmuş……

İlişki olmadı sürtünme vs de olmadı ama saçma şekilde kuruntu yapıyorum elime sperm bulaştı ve elimi yıkadım ama sonra elimi vajinama sürdüm temizlemek için içine sokmadan o yüzden stres yapıyorum

İlişki olmadı sürtünme vs de olmadı ama saçma şekilde kuruntu yapıyorum elime sperm bulaştı ve elimi yıkadım ama sonra elimi vajinama sürdüm temizlemek için içine sokmadan o yüzden stres yapıyorum
sen test yap için rahat etsin. boşalan kişi senin stersinin %1 ini bile yaşamamıştır eminim. sen onu rahatlat diye koku alan köpekler gibi yine ister yine... yazık sana bidaha böyle şeylerle uğraşma canım. kaset test yap stresten gecikmiştir.

Dokunduğum yerin girişe yakın olması sorun yaratır mı içeri girmeden
canim benim elimde sperm kuruyor, yikamadan dokunuyorum henuz hamile kalmadim. istelik ceket atsan hamile kalan cinsten biriyim maalesef. boyle hamile kalinmaz. sadece su ile de yikasaydin hamile kalmazdin, spermin yapisi bozuluyor, hele ki sabunla akip gitmistir o kadar bazik bir ortamda yasamasi imkansiz

Back
X