17 yaş beta hcg testi

Arkadaşlar reglimde gecikme var yarın kadın doğuma gideceğim ama 18 olmadığım için ailemle gideceğim doktordan beta hcg testi istesem yapar mı herhangi yasal veya ailemle ilgili bir prosedür gerekir mi yoksa normal kan tahlilinde çıkar mı
Kadın doğuma 17 yaşındayken anne ile mi iceri alıyorlar ? Annen test sonucunu görürse anlar zaten çünkü haftalık çizelgesi de var sonuçta.

İlişki olmadı sürtünme vs de olmadı ama saçma şekilde kuruntu yapıyorum elime sperm bulaştı ve elimi yıkadım ama sonra elimi vajinama sürdüm temizlemek için içine sokmadan o yüzden stres yapıyorum
Kız böyle hamile kalırsan litarature geçersin.

Ben 17 yaşındayken beta hcg nin b sini bilmezdim 😂 çok mu saf büyüdüm anlamadım. Şimdi ki her çocuk gerekli gereksiz her şeyi biliyor.
Ben bekarken karnım ağrıyordu annemler acile götürdü acil doktoru benden beta hcg istedi hemşire bana dediki canim sen evlimisin? Hayır değilim bu kadın ne yapmaya çalışıyor beta hch istemis diye kızdı kendi kendine neden sordunuz dedim kadın sustu sonra eve gelince netten baktım kafamdan asagi kaynar sular dokuldu anneme koştum bu doktor benden hamilelik testi istemis diye kendimi çok kötü hissetmiştim rezil olmusum gibi 🤦‍♀️şimdi kızlarımız malesef hiç cekinmiyor.konu sahibi sana gelince hamile olman bu şartlarda mümkün değil senden rica ediyorum bu tarz şeylere Bi daha girme derslerine odaklan arkadaşlarınla takıl bu yaşlarının tadını çıkar.

Ben bekarken karnım ağrıyordu annemler acile götürdü acil doktoru benden beta hcg istedi hemşire bana dediki canim sen evlimisin? Hayır değilim bu kadın ne yapmaya çalışıyor beta hch istemis diye kızdı kendi kendine neden sordunuz dedim kadın sustu sonra eve gelince netten baktım kafamdan asagi kaynar sular dokuldu anneme koştum bu doktor benden hamilelik testi istemis diye kendimi çok kötü hissetmiştim rezil olmusum gibi 🤦‍♀️şimdi kızlarımız malesef hiç cekinmiyor.konu sahibi sana gelince hamile olman bu şartlarda mümkün değil senden rica ediyorum bu tarz şeylere Bi daha girme derslerine odaklan arkadaşlarınla takıl bu yaşlarının tadını çıkar.
Çekinmesinler zaten. Çekinenler sağda solda doğurup ya çöpe atıyor ya da sarıp sarmalayıp bi kenara bırakıyor. Bilinçli olsunlar, korunsunlar. Ve en önemlisi vakti zamanında yaşasınlar bunları. At koşturur gibi erkenden değil.

Sizin durumunuzda olup acile gidince çocuk doğuran bir sürü genç kız var bu ülkede maalesef. Ailesinden gizleyen, isteyerek beraber olan ya da hiç istemeden bunlara maruz kalan ve hatta bazen öz ailesi tarafından buna zorlanan. Bir şey dersem beni öldürürler diye ailesinin yanında tek kelime edemediği için isteniyor bu test bazen. ☹️

Çekinmesinler zaten. Çekinenler sağda solda doğurup ya çöpe atıyor ya da sarıp sarmalayıp bi kenara bırakıyor. Bilinçli olsunlar, korunsunlar. Ve en önemlisi vakti zamanında yaşasınlar bunları. At koşturur gibi erkenden değil.

Sizin durumunuzda olup acile gidince çocuk doğuran bir sürü genç kız var bu ülkede. Ailesinden gizleyen, isteyerek beraber olan ya da hiç istemeden bunlara maruz kalan ve hatta bazen öz ailesi tarafından buna zorlanan. Bir şey dersem beni öldürürler diye ailesinin yanında tek kelime edemediği için isteniyor bu test bazen. ☹️
Yani benim orda kastettiğim ben o durumda bile ne kadar kötü hissettim bu yaştaki kızlarımız nasıl kendini bu hallere getiriyorlar.

Yani benim orda kastettiğim ben o durumda bile ne kadar kötü hissettim bu yaştaki kızlarımız nasıl kendini bu hallere getiriyorlar.
Konuşması kolay da iş ciddiye binip pozitif olunca onlar da bu kadar rahat olmazlar eminim ki. Hayır hamile olsalar kürtajı da olurum geçerim diye düşünüyolar. İşin psikolojik ve fiziksel boyutunu hiç düşünmüyorlar. Basit zannediyolar çoğu şeyi. Ne bileyim bi de devir değişti. Cinsellik yaşı da maalesef ki düştü. En azından korunsunlar da hastalık kapmasınlar.

Back
X