17 yasında burun estetiği

Merhaba aranızda 17 yaşında devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı? Veya bu konu hakkında bilgisi olan birileri??
Sağlık sorunu olmadığı halde 17 yaşında devlette yapılır mı bilmiyorum. 18 yaşından sonra tercih ediliyor kıkırdak gelişimi 18 den sonra yavaşladığı için.

Merhaba aranızda 17 yaşında devlet hastanesinde burun estetiği olan var mı? Veya bu konu hakkında bilgisi olan birileri??
16 yasinda olan da gordum hatta doktorun adi onur aridasir. bu kemik gelisimine bagli hastanede bakiyolar gelisim durduysa ona gore yapilabiliyo

ben şuan 18e girmek üzereyim ve çevremde bulunan devlet hastanelerinde bakacagım biraz nefes almakta zorlanıyorum bunun için kbbden randevu aldım ilk merak edersen süreci seninle paylaşabilirim

Ben de on yedi yaşındayım ve devlet hastanesinde estetik olmak istiyorum. Burunda et, kemik kırılması, kayma, nefes darlığı vb. sorunlarda devlet burun ameliyatına izin veriyor ama bir sorununuz yok ve sadece görüntüden memnun değilseniz doktorunuza bağlı yine estetik olabilirsiniz diye biliyorum. KBB veya Estetik uzmanı kişilerde devlette olabilirsiniz. Youtube'da devlet hastanesinde burun estetiği olmuş birçok kişi var, mutlaka izleyin önceden bir bilginiz olsun. İstanbul Avrupa bölgesinde estetik olanlarınız varsa bana doktor konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Back
X