- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Sizin anladiginiz düşünce özgürlüğü ana avrat dümdüz küfretmek mi ? Şu forumda bile bi salak cümlesi yazınca günlerce ban yiyorsun ..Söze gelince ülkede düşünce özgürlüğü var, herkes çok özgür.
ana avrat küfretmek değil tabi kiSizin anladiginiz düşünce özgürlüğü ana avrat dümdüz küfretmek mi ? Şu forumda bile bi salak cümlesi yazınca günlerce ban yiyorsun ..
17 yaşında diye cinayet işleyip serbest kalsın o zamn ..Valla icraatları eleştirdi diye tutuklanan duymadım görmedim .. Yolsuzluk size göre vardır belki gerçekte yok bende sallarım şu yolsuzluk yapiyo diye ondan sonra ayıkla pirincin taşını .gerçekten varsa yapan evet sorgulansin ama küfrü de bu kadar siradanlastirmasak ne iyi olur..ana avrat küfretmek değil tabi ki
yaptıkları icraatları bile dile getirmek suç yasak
kaldı ki tutuklanan kişi 17 yaşındaymış daha reşit bile değil
keşke millet sudan sebeplerden tutuklanacığına yolsuzlukları yapıp
halı altı edilenlere de bir el atılsa
17 yaşında diye cinayet işleyip serbest kalsın o zamn ..Valla icraatları eleştirdi diye tutuklanan duymadım görmedim .. Yolsuzluk size göre vardır belki gerçekte yok bende sallarım şu yolsuzluk yapiyo diye ondan sonra ayıkla pirincin taşını .gerçekten varsa yapan evet sorgulansin ama küfrü de bu kadar siradanlastirmasak ne iyi olur..
Geçenlerde de bir doktor golluma benzetmişNiyeyse bu ülkede bazı kesimler aklandı paklandı millette üstüne onlar yapmaz diye su içti geçti gitti...
Gitmedi ama gitti bu ülkede mıkk demek suç oldu vay anasını adalete bak be...
Böyle bir gençte konyadan vardı...
Sizin anladiginiz düşünce özgürlüğü ana avrat dümdüz küfretmek mi ? Şu forumda bile bi salak cümlesi yazınca günlerce ban yiyorsun ..
Acın dava elinizden alan mi var . Ben sadece Erdoğana değil kime olursa olsun hakaret edenler yargilanmali diyorum ..Bende onu yazdim ya Erdoganin adami olunca hukuk islemiyor diye.
Bknz:Esat Ç ve twitleri.
Bu adamin degil yargilandigini hesabinim askiya alindigini gormedim.Vitesi koklemis yokus asagi saydiriyor.Karisan edeni yok.Neden ki?
Ama var işte be themisim sende cık cıkGeçenlerde de bir doktor golluma benzetmiş
bu anlamada bir resim paylaşmış ,bu olayda küfür hakaret yok
bu yüzden görevden alınmış
Dusundugum kisiyse bahsettigin, hakikaten yani... Cok dogru.Bir su twitterda akp nin bir numarali trolune kimse dokunamiyor zaten.Ne trolmus be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?