17 Yaşında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hakaretten Tutuklandı

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 17 yaşındaki inşaat işçisi F.E., sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
34 dakika önce

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde 17 yaşındaki inşaat işçisi F.E., sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çorlu'da '155 Polisİmdat' hattını arayan bir kişi, inşaat işçisi F.E.'nin Facebook sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiğini ihbar etti. Harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, F.E.'yi, sosyal paylaşım sitesindeki incelemenin ardından oturduğu Hürriyet Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen F.E., çıkarıldığı mahkemece Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hareket ettiği iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

http://www.sondakika.com/haber/haber-17-yasinda-cumhurbaskani-erdogan-a-hakaretten-8009137/

birçok şey bu sebepten dolayı susmak gerektiriyor
çok haklı oldukları için susmuyoruz ifade edemediğimiz için susuyoruz
yazık bir lise öğrencisi size ne zarar verebilir ki

Sizin anladiginiz düşünce özgürlüğü ana avrat dümdüz küfretmek mi ? Şu forumda bile bi salak cümlesi yazınca günlerce ban yiyorsun ..
ana avrat küfretmek değil tabi ki

yaptıkları icraatları bile dile getirmek suç yasak

kaldı ki tutuklanan kişi 17 yaşındaymış daha reşit bile değil

keşke millet sudan sebeplerden tutuklanacığına yolsuzlukları yapıp

halı altı edilenlere de bir el atılsa:KK53:

ana avrat küfretmek değil tabi ki

yaptıkları icraatları bile dile getirmek suç yasak

kaldı ki tutuklanan kişi 17 yaşındaymış daha reşit bile değil

keşke millet sudan sebeplerden tutuklanacığına yolsuzlukları yapıp

halı altı edilenlere de bir el atılsa:KK53:
17 yaşında diye cinayet işleyip serbest kalsın o zamn ..Valla icraatları eleştirdi diye tutuklanan duymadım görmedim .. Yolsuzluk size göre vardır belki gerçekte yok bende sallarım şu yolsuzluk yapiyo diye ondan sonra ayıkla pirincin taşını .gerçekten varsa yapan evet sorgulansin ama küfrü de bu kadar siradanlastirmasak ne iyi olur..

Niyeyse bu ülkede bazı kesimler aklandı paklandı millette üstüne onlar yapmaz diye su içti geçti gitti...
Gitmedi ama gitti bu ülkede mıkk demek suç oldu vay anasını adalete bak be...
Böyle bir gençte konyadan vardı...

17 yaşında diye cinayet işleyip serbest kalsın o zamn ..Valla icraatları eleştirdi diye tutuklanan duymadım görmedim .. Yolsuzluk size göre vardır belki gerçekte yok bende sallarım şu yolsuzluk yapiyo diye ondan sonra ayıkla pirincin taşını .gerçekten varsa yapan evet sorgulansin ama küfrü de bu kadar siradanlastirmasak ne iyi olur..

örneğin yusuf yerkel denen kişi yatırmış yere bir madenci yakınını tekmeliyor

ama gel gör ki döverken o narin vücudu incinmiş iş göremez raporu alıyor

hooop bir bakıyorsun dövülen değil hunnarca döven madur kanıtlı ispatlı

yine başka bir örnekte ,Boynukalın denen eski millet vekili alenen tehditler savuruyor

bir gazetenin binasına taşlarla sopalarla saldırılıyor

ertesi günlerde de o tehditlerde ismi geçen gazeteci saldırıya uğruyor, hoop boynukalın bu işin içerisinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılmış

bir bankanın genel müdürünün evinde ayakkabı kutularında

milyonlarca lira ele geçiriliyor

iftira deniliyor hemde kim tarafından

4 bakanın yolsuzluk yaptığı delillerde ortada iken şimdi ki akıbetleri ortada

ve buna benzer bir çok örnekler daha

bunların üzeri örtülürken 17 yaşındaki çocuğun ağzından çıkanlara bu kadar takınılması

cezasının bu kadar büyük olması ironik

dediğin gibi adam öldürseydi hırsızlık yapsaydı o zaman bu cezayı fazlasıyla hak etmişti zaten.

Niyeyse bu ülkede bazı kesimler aklandı paklandı millette üstüne onlar yapmaz diye su içti geçti gitti...
Gitmedi ama gitti bu ülkede mıkk demek suç oldu vay anasını adalete bak be...
Böyle bir gençte konyadan vardı...
Geçenlerde de bir doktor golluma benzetmiş

bu anlamada bir resim paylaşmış ,bu olayda küfür hakaret yok

bu yüzden görevden alınmış

Sizin anladiginiz düşünce özgürlüğü ana avrat dümdüz küfretmek mi ? Şu forumda bile bi salak cümlesi yazınca günlerce ban yiyorsun ..

Bende onu yazdim ya Erdoganin adami olunca hukuk islemiyor diye.
Bknz:Esat Ç ve twitleri.

Bu adamin degil yargilandigini hesabinim askiya alindigini gormedim.Vitesi koklemis yokus asagi saydiriyor.Karisan edeni yok.Neden ki?

Bende onu yazdim ya Erdoganin adami olunca hukuk islemiyor diye.
Bknz:Esat Ç ve twitleri.

Bu adamin degil yargilandigini hesabinim askiya alindigini gormedim.Vitesi koklemis yokus asagi saydiriyor.Karisan edeni yok.Neden ki?
Acın dava elinizden alan mi var . Ben sadece Erdoğana değil kime olursa olsun hakaret edenler yargilanmali diyorum ..

Back
X