17 Yasinda dayak yiyen ve intihar eden bir genc kiz!!

evet nasil anladiginizi biliyorum,haklisnizda son zamanlarda cok olmaya basladi malesef

Mesaj sayınız sebebiyle şaşırdım açıkcası.

Ama diğer profilin mesaj sayısı da ortada.

Benim ve benim gibi düşünebilceklerin de bu düşüncesi yıkılmış olur bu açıklamayla an azından.

Soruyu sormam iyi oldu o bakımdan

bende aciklik getirym bu konuya o zmn. msj sayim az cünkü bu konu yüznden üye oldum siteye.

o kizi cok ii taniyorum, akrabamdanda öte, kardesim gibidir, herseyini bana analtir, ne düsündgünü ne yasadigini cok cok ii biliorum. olaylari detayli seklde biliorum yni

bir sekilde yardim etemeye calisiorum arastirmalar icersindeyim su anda. türrkiyedeki devlet kurumlarini vs arastiriyorum,imkanlar ne die vs ama türkiyede yasamdigim icin pek fzla bilgi sahibi degilim ve yardima, fikilere ihtiyacim var

ne yapabiliriz,hangi kurumun kapısını çalabiliriz bu durumun çözüme erdirilmesi adına...
karakola gidilseiönemsenmeyecek ,kuşak çatışması derler çıkarlar işin içinden...
aileden sorumlu devlet bakanına rapor edilse durum ,nasıl bir çözüm yolu bulunur,yada bulanabilir mi ?
en azından annenin tedavi görmesi ve bu anne ve babnın pskilojik destek alması sağlanabilir mi ?
hatta 17 yaşındaki kardeşimizinde destek alması gerekli..
aileden sorumlu bakanlığın işi bu tarz sorunlara çözüm getirmek değil mi ?
olay ciddi anlamda bu boyuta geldi ise ve bir genç kız ,annesinin hastalığın kurbanı ediliyor ise ve bu uğurda yaşamak istemiyor ise,bence bu durum en azından yazılı olarakta bakanlığa bildirilmeli...

bende aciklik getirym bu konuya o zmn. msj sayim az cünkü bu konu yüznden üye oldum siteye.

o kizi cok ii taniyorum, akrabamdanda öte, kardesim gibidir, herseyini bana analtir, ne düsündgünü ne yasadigini cok cok ii biliorum. olaylari detayli seklde biliorum yni

bir sekilde yardim etemeye calisiorum arastirmalar icersindeyim su anda. türrkiyedeki devlet kurumlarini vs arastiriyorum,imkanlar ne die vs ama türkiyede yasamdigim icin pek fzla bilgi sahibi degilim ve yardima, fikilere ihtiyacim var

size kısmende olsa yardım edebilirim ...
ablam bakanlıkta müfettiş,kendisine durumu izah edip ,ne yapılabileceğini ,nasıl yol izlenmesi gerektiğini ve nasıl bir sonuç alabiriz acaba diye sorabilirim ?
tabii dilerseniz ve kararlı iseniz bu konuda...

kahretsin! doğrumakla anne olunmuyor işte...

aklı başında bir tek insan bile çıkıp ,be kadın sen ne yapıyorsun ,deyip ona ciddi bir şekilde hatası belirtmeli ...

sorun kıza bir ev -sığınak aramakta değil ki ,sorun anne de ve babada da..
hasta bir annein tedavi edilmesi gerek !
evden uzaklaştırılıp ,tedavi süreci yaşaması ve insanlığa dönüş süreci yaşaması gereken anne,17 yaşındaki genç bir yüreğe hangi yuva nasıl açılsın,o bunu içine nasıl sindirsin...
karga tulumba o tarz insanlar ruhlarını tadevisi için hastaneye yatırılmalı..
yoksa bu son kaçınılmaz olur neyazık ki ...

nil arkadaşım
ruh sağlığı bozuk insanlar çocuk yapmasın
evlatta bir hata varsa nedeni anne baba kendinde arasın
evlatlar anne babaların aynası
bazen bir insan hayvan kadar bile ilgi görmüyo
daha evimdeki yıllarca baktığımız kedimizi bir kez ittirmedikki
bu bir insan hemde evlat
vicdansızlar
ancak suçlamaya itip kakmaya güçleri yeter
iyi bir evlat yetiştirmek için çaba göstermek gerek
bu çabayı göstermek zor emek istiyor
bunlarda işin kolayına kaçıp ittirip sürekli suçlarlar
ama bu dünyada cezalarını bulmasalarda
öbür dünyada bulacaklar
elimizden bir şey gelmez demekte vicdanını rahatlatmaya çalışanlarda
bir gün dersini alacaktır allahtan

Son düzenleyen: Moderatör:
size kısmende olsa yardım edebilirim ...
ablam bakanlıkta müfettiş,kendisine durumu izah edip ,ne yapılabileceğini ,nasıl yol izlenmesi gerektiğini ve nasıl bir sonuç alabiriz acaba diye sorabilirim ?
tabii dilerseniz ve kararlı iseniz bu konuda...

canim cok tesekür ederim,ben henüz kuzanimlöe konusamadim,ne düsünüyor ne yapmak istiyor bilemiyorum,ben isterim elbet kurtarsin kendini ama kendisinin kararli olmasi lazim,o istemedikce kimse yardim edemez ona,ama siz yinede bi sorarsaniz en azindan ne yapabilecegini anlatabilirz ona.

Yasom çok üzüldüm cnm.
Biyolojik sağlığına kavuştuğunda mutlaka psikolojik tedavi alması gerekiyor sanırım.

Allah o anneye de akıl fikir vijdan versin biraz.

Çok geçmiş olsun.

Back
X