17 yasındabu kadar agir regl

gunesingolgesi1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
18
0
6
Afyon
Nereye yazcagimi bilmiyorum bu benim bi derdim ve bu konuya yazmayi dusundum.
Ben 17 yasindayim agýr regl oluyorum ve bunu affedin ama ince ped ile kurtaramiyorum (kendimi guvende hisstmiyorum)
Cocukluktan gelen bi aliskanlik olarak pedi bildigimiz ped seklinde katlanmis bir beze yapistirip ic camasirima koyuyorum. Buda bnm moralimi gorunus ve psikolojik olarak bozuyo..Ookulda rahat edemiyorum ince pedle ama buseferde uzun biseyle gizlemem gerekiyo arkami Bende diger akranlarim gibi ince pedle bu sureci atlamak istiyorum ama basaramiyorum KORKUYORUM yardim ablalar lutfen..

Son düzenleme:
ince pedler dışına mı çıkartıyor anlamadım ben... birde bu yaşlarda sürekli tedirgin hissetmen normal bende senin yaşlarında böyleydim ince değil kalınlarda kullanıyorum hatta altıma hem çorap hemde şort giyiyordum zamanla alışacaksın merak etme..

ama tatlim boyle daha fazla disina tasma ihtimali yok mu sence?ince pedler vucudunun seklini alir hareket edeeken rahat edersin ve yime vucut seklini ldigi icin emiciligi daha verimli olur...kendi hareketlerini sinirlama bu korkuyla bir kac gun evdeyken dene alisirsin..duruma gore iki saatte bir degustir bir de iyi olan markalari sec..orkid iyidir,bn y.disindayim daha ondan fazla emicisine rastlamadim,cikacak disa diye korkma bunlar norm seyler cikarsa da..o gunlerde etek giy okulda arkaya cikarsa etegi yikayip islak yerini one getiriver..cok takmissin kafana gibime gldi..

en iyi marka ultra ince kanatlı bir ped kullanırsan (uzun ya da gece için olanlarını seç eğer kanaman yoğun ise) ve 2-3 saatte bir değiştirirsen bişey olmaz...

Yoğun günlerinde gece pedlerinden kullanıp, iki çamaşırı üst üste giyebilirsin. Bir de kan testi yaptırmanı öneririm. Demir eksikliği olan kadınlarda regl günleri yoğun geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…