17 yıldır kistim vardı ve ikizlerim 3 yasında şimdi

fafur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
126
0
46
İstanbul
kızlar içiniz raht olsun ben 17 yasıdan beri çikolata kistim vardı sürekli doğum kontrol hapı kullandım hatta çikolata ksitim patladı ameliya alındım bitane yumrtalığım biraz alındı ona rağmen ikizlerim var o yüzden ümidinizi yitirmeyin ben çok korkuyodum bir çok doktora gittim en son büyüklerimin doktoru olan faruk buyruya gittim daha bakarbakmaz hiç aşımaya gerek yok bouışna vakit ve para kaybı diyerek tüp bebeğe yönlendirdi tedaviden sonra ilk denemde ikizlerimi kucağıma aldım Allah hayrılı zamanda doğru insanlarla sizi karsılaştırıp kucağınızda bebişiniz görmeyi nasip etsin sorularınız olursa cevaplarım

canım ya yüreğime su serptin.ben de bu illetten yakınıyorum. bende laoproskopi oldum devamında tüp bebk denemem negatifti. 4. evre endometriozisim. deformasyonlar olmuş. ve kistim tekrarladı şu an 3 cm. nisan ayında ikinci denememi yapıcam. inşallah bende sevinirim senin gibi...

bende her iki taraflı vardı faruk buyru önce beni menapoza soktu sonra yumrtalama iğnesi yaptı sonra topladı hop bi baktım hamileyim

Back
X