• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yıllık dostluğumuz bitti..

benımde ailece görüştüğümüz yakın bir arkadasım vardı ( yakın zannediyordum )

kendine yeni bir diş dr akrdas edinince benı aramaz sormaz mesajlarıma cevap vermez oldu ,
inan günlerce kendime gelemedim neden ben ne yaptım bunu hak edecek ne yaptım dedim ,

iyilikten insanlıktan kıymet vermekten başka hiç birşey yapmadım ama sonuç bu

ben diyecektim ciddi ilişki yapmıştır diye. Geçmişini bildiğiniz için uzaklaşmak istemiş bence sizden
Geçmişini sevgilisi de biliyor sebep bu olamaz bu yüzden. Bana kalırsa konuda bahsettiğim mevzudan dolayı bir hazımsızlığı var çünkü ben ona müzisyenin bana yazdığını söyledikten sonra başladı bu tutum. Söylediğimde bana bunu anlatacağın günü bekliyordum dedi. Meğer o şahıs daarkadaşıma sormuş beni. Benimle görüşmek istediğini söylemiş. Asla muhatap bile olmadım. Arkadaşım beni zorla onu dinlemeye götürürdü 1 saat zor oturur kalkardım. Yani benden yana en ufak birşey olmadığını biliyor. Böyle de tuhaf ilişkiler yumağı.

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Söz konusu 17 yıl olunca sağlıklı düşünemiyorum sanırım. Bir de utanmadan üste çıkmaya çalıştı hep sen haklısın zaten diye. Konu haklılık haksızlık değil ki. Ortada bir saygısızlık var.

Bide bunun size bir Akrabanin yaptigini düsünün, yada kuzen beraber dogdunuz büyüdügünüz herseyinizi paylastiginiz birisi...

Merhaba Kk ailesi. Uzun zamandır yazmıyordum. Yaşadığım bu durum sonrası tekrar aranızdayım.

Dile kolay 17 senelik bir arkadaşlığımız dostluğumuz vardı bugüne kadar hiçbir şekilde gerilmedik bile. Her konuda hep birbirimize destek olduk birbirimizi hep anladık ya da ben öyle olduğunu düşünüyordum.

Kendisiyle yaklaşık 9 senedir ayrı illerde yaşıyoruz. Son 7-8 aydır Ne zaman arasam hemen her aramam cevapsız kalıyordu. Ya kuru bir mesaj atıyor daha sonra arayacağını söylüyordu ya da günlerce aramıyordu. Son bir iki aydır hiçbir şekilde açmamaya ve geri dönmemeye başladı ben de mesaj atıyordum canım bir problem mi var neden aramıyorsun geri dönüş yapmıyorsun diye hep işi gücü hayata dair hepimizin yaşayabileceği türden sıkıntıları bahane ediyordu fakat bu durum benim canımı ciddi anlamda sıkmaya başlamıştı. En sonunda bugün ona mesaj attım ve dostluğumuzu bitirme kararı aldığımı bunun sebebi olarak kendisinin samimiyetsiz davranışlarını ve iletişimi koparmaya çalışmasını gösterdim fakat o beni suçladı bu şekilde direk bir mesaj attığım için Fakat gerçekten Kendimi onun peşinde koşan fino köpeği gibi hissetmeye başlamıştım artık yani bir insan neden dostum dediği bir insanın telefonlarını yanıtlamaz yada geri dönüş yapmaz ki? Bir değil iki değil defalarca kere aylarca neredeyse yıl olmuş Ne yapmamı bekliyordun acaba ben mi yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu arada belirtmem gereken önemli bir şey var. Geçtiğimiz yaz bu arkadaşım yaşadığım şehirde bir müzisyenle birkaç defa yatak ilişkisi yaşadı fakat bu müzisyen beni instagramdan bulup mesajlar attı kendisine sert bir dille yanıt verip arkadaşıma da durumu söyledim. Fakat arkadaşıma da beni sormuş dolayısıyla bu durumdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Valla gerçek dostluk yıllarca görüşmeseniz de bakidir. Gerçek dostlarımla bazen aylarca görüşmüyoruz, evet bazen tek bir mesaj oluyor sonra buluşunca saatlerce konuşabiliyoruz....Yani ben peşinden koşmam insan depresyonda olunca mesela kimseyle konuşmak istemiyor, belki öyle bir durumda, siz çok üstüne gitmişsiniz, ilgi beklemişsiniz, sonra da trip atmışsınız. Cevap vermeseydiniz, o istese size döner zaten.

Ben insan ilişkilerinde skor tutmuyorum, aradım da açmadı, dönmedi demiyorum, sadece o eski samimiyet var mı yok mu ona göre devam ediyorum, gerçek dostsa zaten bir zaman sonra kendi arıyor sana dönemedim deyip iletişime geçiyor.

Valla gerçek dostluk yıllarca görüşmeseniz de bakidir. Gerçek dostlarımla bazen aylarca görüşmüyoruz, evet bazen tek bir mesaj oluyor sonra buluşunca saatlerce konuşabiliyoruz....Yani ben peşinden koşmam insan depresyonda olunca mesela kimseyle konuşmak istemiyor, belki öyle bir durumda, siz çok üstüne gitmişsiniz, ilgi beklemişsiniz, sonra da trip atmışsınız. Cevap vermeseydiniz, o istese size döner zaten.

Ben insan ilişkilerinde skor tutmuyorum, aradım da açmadı, dönmedi demiyorum, sadece o eski samimiyet var mı yok mu ona göre devam ediyorum, gerçek dostsa zaten bir zaman sonra kendi arıyor sana dönemedim deyip iletişime geçiyor.
Bahsettiğiniz gibi davransaydım 17 yıl süren bir dostluğumuz olmazdı zaten ben skor derdinde değilim. Haftalarca görüşmediğimiz tekrar aynı duygularla görüşmeye devam ettiğimiz zamanlar da çok oldu. Konu bu değil konu şu ki ben onu son 7-8 aydır defalarca kere arıyorum açmıyor geri dönüş de ya çok geç yapıyor ya da hiç yapmıyor. Bahaneleriyse sıradan önemsiz. Burada kasıtlı yapılan bir şey var burada bir art niyet var bu yüzden dostluğumuzu noktalama kararı aldım.

Bahsettiğiniz gibi davransaydım 17 yıl süren bir dostluğumuz olmazdı zaten ben skor derdinde değilim. Haftalarca görüşmediğimiz tekrar aynı duygularla görüşmeye devam ettiğimiz zamanlar da çok oldu. Konu bu değil konu şu ki ben onu son 7-8 aydır defalarca kere arıyorum açmıyor geri dönüş de ya çok geç yapıyor ya da hiç yapmıyor. Bahaneleriyse sıradan önemsiz. Burada kasıtlı yapılan bir şey var burada bir art niyet var bu yüzden dostluğumuzu noktalama kararı aldım.

E demek ki sizinle devam etmek istemiyor bunu da söylemek yerine pasif agresif tutumla belli ediyor, ki hiç sevmem.

Bahsettiğim gibi davranıyorum ve 10 yıldan fazla süren dostluklarım var. Bırakın haftaları aylardır görüşemiyorum, hatta sene oldu çünkü farklı şehirlerdeyiz.

Gerçek dostlar böyle oluyor ama. Ben de iş sebebiyle farklı bir şehirdeyim. Görüşüp buluşamıyoruz ya da arayamıyoruz. Ama ben döndüğümde eskisi gibi kaldığı yerden devam edebiliyoruz. Olay bu aslında.

Yok bunun gibi çok ilişki yaşadı, hepsinin ayrıntısına kadar biliyorum. Herhangi bir utanma durumu yok. Şu an ciddi bir ilişkisi var zaten.
Işte şimdi ciddi bir ilişkisi v ar sizde geçmişte olan biteni biliyorsunuz ağzınızdan kaçırır siniz falan diye sizinle diyalogu sessizce kesmiş

Gerçek dostlar böyle oluyor ama. Ben de iş sebebiyle farklı bir şehirdeyim. Görüşüp buluşamıyoruz ya da arayamıyoruz. Ama ben döndüğümde eskisi gibi kaldığı yerden devam edebiliyoruz. Olay bu aslında.

Tam da bunu anlatmak istedim zaten. Hani deriz ya, gönül bağı. O yoksa zaten yürümez.

Bir de ben cidden biri arayınca arayan, yoksa aramayın kişileri gerçek dost olarak addetmiyorum. Karşılıklı çetele ya da skor tutmam ama hep aranmak isteyen hiç aramayın da dost değil bana göre.

Tam da bunu anlatmak istedim zaten. Hani deriz ya, gönül bağı. O yoksa zaten yürümez.

Bir de ben cidden biri arayınca arayan, yoksa aramayın kişileri gerçek dost olarak addetmiyorum. Karşılıklı çetele ya da skor tutmam ama hep aranmak isteyen hiç aramayın da dost değil bana göre.
Ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Siz birkaç hafta görüşmeyin aynı duygularla arkadaşınızı arayın ama o açmasın geri dönüş de yapmasın ve bunu onlarca kez tekrarlasın ve siz aynı duygularla devam edin o zaman.

O bahsettiğiniz gönül bağı tek taraflı olmuyor malesef.

Ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Siz birkaç hafta görüşmeyin aynı duygularla arkadaşınızı arayın ama o açmasın geri dönüş de yapmasın ve bunu onlarca kez tekrarlasın ve siz aynı duygularla devam edin o zaman.

O bahsettiğiniz gönül bağı tek taraflı olmuyor malesef.

Aynı duygularla devam edin bu kişiyle demiyorum ,anlamıyorsunuz herhalde. Aksine arkadaşınızın duygusu bitmiş diyorum, sizinle görüşmek istemiyor ve bunu da bu şekilde size aksettirmeye çalışıyor.

Valla burdan beni bile bunalttınız, böyle ısrarlı arkadaşlık yapmam ben şahsen. Ha şu da var, ilişkimi böyle sessiz sedasız da bitirmem kırıldığım noktayı söylerim.

Aynı duygularla devam edin bu kişiyle demiyorum ,anlamıyorsunuz herhalde. Aksine arkadaşınızın duygusu bitmiş diyorum, sizinle görüşmek istemiyor ve bunu da bu şekilde size aksettirmeye çalışıyor.

Valla burdan beni bile bunalttınız, böyle ısrarlı arkadaşlık yapmam ben şahsen. Ha şu da var, ilişkimi böyle sessiz sedasız da bitirmem kırıldığım noktayı söylerim.
Hanımefendi benim kimseyle ısrarlı arkadaşlık ettiğim yok. O yüzden bitirdim zaten. Sessiz sedasız falan değil gayet içimdeki kırgınlıkları söyleyip bitirdim. Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek heralde. Bunaldıysanız çıkın konumdan.

Hanımefendi benim kimseyle ısrarlı arkadaşlık ettiğim yok. O yüzden bitirdim zaten. Sessiz sedasız falan değil gayet içimdeki kırgınlıkları söyleyip bitirdim. Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek heralde. Bunaldıysanız çıkın konumdan.

Hayır ısrarla haklı çıkmak istiyorsunuz, tamam siz haklısınız mükemmel bir arkadaşsınız, sizle dostluğu bitiren de tu kaka. Madem bitirdiniz niye konu açıyorsunuz, kendinizi tatmin etmek için mi?

Bir daha yazmayacağım zaten konunuza merak etmeyin, yazdığına pişman ediyorsunuz insanı.

Hayır ısrarla haklı çıkmak istiyorsunuz, tamam siz haklısınız mükemmel bir arkadaşsınız, sizle dostluğu bitiren de tu kaka. Madem bitirdiniz niye konu açıyorsunuz, kendinizi tatmin etmek için mi?

Bir daha yazmayacağım zaten konunuza merak etmeyin, yazdığına pişman ediyorsunuz insanı.
:KK25:

Bence hata yapmışsınız

Back
X