1768 Beta Hcg

brulit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
286
237
18
Merhaba arkadaşlar, ben burdan daha önce belirtilerimi ve silik çizgini paylaşmıştım. Bugün gecikmemin 4 günüydü kan verdim henüz doktora görünmedim. Beta hcg 1768 çıktı. 4 gün gecikme ile sizin değerleriniz nelerdi acaba ilk gebelik ve bilgim yok fazla 🙂

Merhaba arkadaşlar, ben burdan daha önce belirtilerimi ve silik çizgini paylaşmıştım. Bugün gecikmemin 4 günüydü kan verdim henüz doktora görünmedim. Beta hcg 1768 çıktı. 4 gün gecikme ile sizin değerleriniz nelerdi acaba ilk gebelik ve bilgim yok fazla 🙂
Degeriniz cok iyi gecikmeyle beraber 5 haftalik falan olmalisiniz. kesede gorunur bu degerle hayirli olsun

bhcg de bıraz kişisel. :) deger iyi ama artısa bakman lazım. gercı dr a kontrole randevu alsan kese gorunur hem hem beta da bakar:)

Merhaba

Benim değerde 2479.98
4+4gebeyim normalmi sizce arkadaşlar az önce aldım sonucu

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-15-24-37-12_d60995da6a953a80e70d52ea0f472b3c.webp
    Screenshot_2022-12-14-15-24-37-12_d60995da6a953a80e70d52ea0f472b3c.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 97
Benim değerde 2479.98
4+4gebeyim normalmi sizce arkadaşlar az önce aldım sonucu
Hayırlı olsun, beta değerinden zşyaze iki güne bir 2 katı artması önemliymiş. Beta değeri kişiden kişiye değişiyormuş :) ben bu mesajı yazdıktan üç gün sonra 5 binlerde bi değer almıştım kan testinden

Hayırlı olsun, beta değerinden zşyaze iki güne bir 2 katı artması önemliymiş. Beta değeri kişiden kişiye değişiyormuş :) ben bu mesajı yazdıktan üç gün sonra 5 binlerde bi değer almıştım kan testinden
Çarsamba günü kadın doğum doktoru na gideceğim değer normal degilmi teşekkür ederim

Back
X