Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smart lipo diye bir cihaz var..liposacşin olmanıza gerek yok..morluk yok acı yok..şişlik yok..daha güzeli korse yok..sonucu beklemeniz için zamana gerek yok..ve narkoz yok...daha önce bana bunu söleyen olsaydı hayal yada yalan derdim..ama bu tam olarak bir gerçek..45 dak kalıyosunuz ve evinize yada işinize dönüyosunuz..bu yöntemi klasik lipo yaptırmak isteyenler için yazıyorum..mutlaka smart lipo olun...normal lipo gibi canınız yanmayacak ve hemen incelmiş çıkacaksınız...üstelikte derinizde hiçbir esneme ve gevşeklik olmadan..arkadaşlar smart lipoyu araştırın..benim kız arkadaşım yaptırdı ve şok olduk...bende yanlarıma yaptırıcam yeniyıldan hemen sonra...sizinle bunu paylaşmak istedim..umarım faydam olur..saglıcakla kalın..
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar,cuma günü karın bölgemden liposuction ameliyatı olacağım,ameliyat konusunda biraz kaygılıyım,aranızda daha önce liposuction yaptıran var mı?Doktorumun söylediğine göre hiç ağrı sızı çekmeyecekmişim,bu dogru mu acaba?Bilgi verirseniz sevinirim.Sevgiler...
Arkadaşlar sakın sakın derim ben!ben 2 kez yaptırdım ve inanın vücudum mahvoldu,çukur çukur dalga dalga oldu.ilk zamanlar harikaydı ama bı kaç sene sonra derin çukurlar oluştu.(basen,bacak içi,diz içi yaptırdım).Sarkmalarda ayrı bir dert zaten.Hayatımın en büyük pişmanlığını yaşıyorum.Sakın!