18.11.2011 diyetteyim

Hoşgeldin aramıza Ayselcim. :7:

Ben de diyetisyenle 1 ayda 3.9 kg verdim. Bu hafta durdum, bakalım inşallah toparlarız.

Yemek listen zaten kontrol altında, kaçamak da yapmıyorsun. O yüzden ona laf yok. Ek olarak, çayı şekersiz içmen de iyi olmuş. :46:

Senin bir sonraki diyetisyen kontrolün ne zaman canım?

Bir de ticker oluştursana sen de. İnsanı daha da bi motive ediyo :27:

Hoşgeldin aramıza Ayselcim. :7:

Ben de diyetisyenle 1 ayda 3.9 kg verdim. Bu hafta durdum, bakalım inşallah toparlarız.

Yemek listen zaten kontrol altında, kaçamak da yapmıyorsun. O yüzden ona laf yok. Ek olarak, çayı şekersiz içmen de iyi olmuş. :46:

Senin bir sonraki diyetisyen kontrolün ne zaman canım?

Bir de ticker oluştursana sen de. İnsanı daha da bi motive ediyo :27:

teşekkür ederim canım

tebrik ederim çok güzel vermişsin yarı yolu geçmişsin zaten. güle güle 16 paket yağ demişsin bile darısı başımıza bakalım ben bu hafta c.tesi gidicem kontrole yazarım burdan kilomu.
ya aslında çizelge konusunda haklısın ama işte vakit bulup yapamadım.

bügün diyetimin 12. günü günlük yediklerim aynı liste üzerinden dvm ediyorum. bu hafta ilk haftaya göre daha kolay geçiyor.
diyetisyenin verdiği listeden kaçamak yapmadan dvm ediyorum. tek sorun yeşil çay ve su.
bu hafta koşturmacayla gidiyor ve bu arada su içmek aklıma gelmiyor. ve bu büyük hata
yağların atılabilmesi için suya ihtiyaç var. c.tesi kontrol günüm ve kilo verip vermediğim ne kadar verdiğim belli olucak büyük gün :)

cumartesi gün ilk kontrolum vardı 3,9 kilo vermişim çok mutlu oldum gerçi bunun 1,3 ' ü yağ ama buda çok güzel bir rakam

uzun süredir diyetim hakkında yazamadım
bu birazda ilk zamanlar diyet olarak gördüğüm listelerimin zamanla yeme düzeni olarak oturması ve kendimi diyet yapıyormuş gibi hissetmemem
2. kontrolume gittim bu hafta yer değiştirmeler falan oldu ona göre öğünlerde eksiltmeler ama temel olarak aynı listeden dvm ediyorum
tatlı bile yiyebiliyorum kış aylarının vazgeçilmezleri sağlep boza :) hepsi var
bu arada 73,9 olmuşum yani 4 haftada 6,1 kilo gitmiş ve bunun 3,5 kilosu yağ bu süper
spor yok henüz herhalde ileriki aşamalarda vericek. gerçi bu kış ayında yürüyüş falan yapılmaz ama bulcaz artık evde yapılacak bir spor.

evet 31 aralık günü 3. kontrolüme gittim ve 72 kilo olmuşum 73,9 dan 1,9 gitmiş ve bunun 1,5 yağ
süper bişey
hafiflediğimi hissediyorum ve görüyorum
diyet listem baştakiyle çok farklı değil sadece ufak azaltmalar ve yer değiştirmeler var
mesela kahvaltıda 2 dilim peynir değil 1 dilim peynir ve zeytin yok 2 dilim ekmek ve domates salata haftada 2 gün buna 1 yumurta dahil ediliyor
arada 1 meyve
öğlen de pek bir değişiklik yok et balık tavuk salata ve ekmek
arada 2 meyve ve 1 bardak diet süt
akşam 7 yk. sebze 1 kase diet yoğurt ve 1 dilim ekmek
gece de 2 pors. meyve şeklinde dvm ediyorum
bol bol su
ve bu haftadan itibaren sporda verdi haftada 3 gün yürüyüş veya spor
yürüme işi sakat bu soğukta bakalım spor salonu bakıcam artık.
spor konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar neler yapabilirim.

c.tesi tekrardan kontrolüm vardı ve an itibariyle 69.1 kiloyum :)) nihayet 6 lı rakamlar başladı.
aslında kilom daha da az ama regl dönemim olduğunda vücutta en az 1 kilo kadar su varmış
diyet gayet ii gidiyor menüde iskender kebap bile var. yanlız ben şunu anladım arkadaşlar diyet
olarak görmemek lazım yaşam biçimi haline getirmek lazım ozaman hiç problem kalmaz

diyetim biteli 3 hafta oluyo ve 66 kiloda bıraktım 3 ay gibi bir sürede 44 bedenden 38 bedene düştüm
çok mutluyum darısı herkesin başına

cok guzel bı duygudur emınım ve cok mutlusundur canım ben de 46 beden den ıkı ayda le beden elbısenın ıcıne gırdığimı gorunce sevıncten olmustum boyle guzel seylerı gorunce ınanılmaz mutlu oluyom cok guzel bısey basarmıssın supersın canım :16::16:

Back
X