Aşılama 18-19-20 eylülde test yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

23SM

o şimdi HAMİLE
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
320
1
96
45
Diğer
arkadaşlar ben ayın altısında aşılama yaptırdım. doktoruma 12. gün mü test yapılacak dedim. hayır tüp bebek değil aşılama yapıldığı için adet gününü bekleyeceksin dedi. adet günüm 24 eylül. büyük ihtimalle dayanamayıp 12. gün test yaptıracağım. bu bir haftanın bile her saniyesini sayarak geçirdim.

18-19-20 eylülde test yaptıracaklar buraya.:Saruboceq:

merhaba ben de 12 eylülde aşılama yaptırdım ve adetin gecikmesi durumunda test yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum ama sabırsızlanıyorum ve 24 eylülde test yaptırmayı düşünüyorum.

meryem suresini 41 kere kurandan hergün bir adet olmak şartıla okuyun....kaydirigubbakcemile2

ben her gün yasin okumaya çalışıyorum. meryem süresinin faziletini bilmiyorum am az önce internetten şunu buldum

ENAM SURESı:istek ve dileğin olması için 7 defa okunur

MERYEM SURESı:Bu sureyi 41 defa okuyan fakırlıkten kurtulur

YASıN SURESı:bu mubarek sureyi 70 defa okuyan her muradına nail olur

ZUHRUF SURESı:Yedi defa okuyan muradına nail olur

DUHAN SURESı:3 Defa okuyan her dileyini elde eder

NECM SURESı:21 defa okuyan her muradına nail olur

HAŞR SURESı:
40 gun 40 defa okuyan her muradına nail olur

ıNFıTAR SURESı:her murat için 21 defa okunur

NASR SURESı:her muradın halli için 1000 defa okunur

!..KurandaKi SureLerin Fazileti..! - Tatlı Aşkım

allah hepimizin duasını kabul eder inşallah. her yasinden sonra isteyen herkese hayırlısı ile bebek yarabbim diye dua ediyorum. isterseniz adınızı yazarsanız adınızada dua edebilirim.dilek kapılarının ne zaman açık olacağı belli olmaz.

merhaba arkadaslar
bir suredir sizin paylastiklarinizi okuyorum.kendimde olan seyleri sizinkilerle karsilastiriyorum.benim asilamam 09/09/09 gunu yapildi.esimden 85 milyon sperm verildi.ayin 24 unde adet olmazsam test yapicam.ama bu surec benim kendimi cok dinlememe sebep oldu.sanki arada hafif bel agrim var,kasiklarimda ilk iki gun haric ara ara sanci oluyor?bilgilendirirseniz sevinirim.ALLAH HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN

kesinlikle katiliyorum.AMINNN:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende hiç bel ağrısı yok ama arada sırada kasıklarıma kramp giriyor beni iki büklüm edecek kadar kuvvetli kramplar.
geçen hafta göğüslerimde daha hassastı şimdi dolgunluğu ve hassasiyeti pek kalmamış.

ister istemez kendimizi dinliyoruz. ben ayın 14 ünden beri 1 gün değil 1 gün evde test yapıyorum. sonuç negatif ama kafama takmıyorum. test için erken olduğunu biliyorum ama yapmazsam içim içimi yiyor.

allah akıl sağlığımızdan olmadan HAYIRLISIYLA en kısa zamanda versin:Saruboceq:

bu sabah sag kasigimda cok siddetli bir agri oldu.sebebini bir turlu anlayamadim.Allah once bize saglik versin ki melegimize iyi bakalim.benim bugun 10ncu gunum.Insallah cifte bayram yasariz hep beraber:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv:

Bayramda olamiyacak arkadaslarin ramazan bayrami mubarek olsun simdiden.insallah bayram ve sonrasinda cifter cifter bayram yapariz hayirli haberlerle.iyice moral depolayin,kendinize dikkat edin!opuyorumnanaktan

ıyı bayramlar herkese.
ınŞallah bayram sonu bu mutluluk artarak devam eder.

Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin

benimde tutmadı. tam doktora kan testi için gittiğim gün doktorun kapısında sıra beklerken adet oldum.
bugün itibariyle tekrar serophene başlıyorum. umutlar ekim ayına kaldı
HAYIRLISI

canım moralını bozma ılk seferde benımde olmadı agla ama sonra hemen toparlan bebegını dusun cunku o senı sabırla beklıyor ınan buna bolbol dua et ısyan etmemeye calış hayırlısı her yenı baslangıc umudumuzdur kenzulars duasını oku ve boyle seylere ınanıyorsan 10000 defa ıhlas suresını oku

teşekkür ederim. mecburen toparlanıyorsun. ilkini geride bıraktım bugün itibariyle 2. ne başlıyoruz. hayırlısı.

merhaba kızlar bende 5 eylülde 2. aşılamamı yaptırdım 12.günde(salı) gnü test yaptırdım 18.06 çıktı dün işyerinde rahatsızlandım dr gittik pkolu olduğum için yumurtalıklarım çok fazla büyümüşler dr hiç bir iş yapmıcan yatcan dedi. gebelik oluşmuşsa bu kasık ağrıların devam eder eğer oluşmamışsa adetle birlikte yumurtalıklarında söner dedi.3 şişe serum yedim acilde bu arada beklerkende kan tahili sonucumda 38.95 çıktı.dr kesin olarak hamilesin dedi şuanda hiç hareket etmeden yatıyorum yarın tekrar kontrole gidicem herşey yolunda gidiyo mu diye bakıcak drmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…