++18-----50 cm---

mercen

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
142
239
303
adamın birinin cinsel organı 50 cm.miş.ve adamın cinsel hayatı buyüzden yokmuş.adamın gitmediği doktor lokman hekim kalmamış.en sonunda bir büyücüye gitmeye karar vermiş.büyücü adama %50 şansın var demiş.eğer olursa 10cm küçülcek ama olmazsa da 10cm büyüyecek demiş.adam zaten berbat bi halde ne kaybederim ki diye düşünmüş.sonra büyücü demiş ki :"ormana gidip kırmızı bir kurbağa bulcaksın ve ona evlenme teklifi edeceksin.eğer kurbağa hayır derse 10cm küçülcek ama evet derse de büyüyecek."demiş.adam hemen ormana gidip o kurbağayı bulmuş ve sormuş:"benimle evlenir misin?" .kurbağa adama ters ters baktıktan sonra "tabiki hayır" demiş.adam koşa koşa evine gidip ölçmüş bi bakmış ki 40cm olmuş.adam çok sevinmiş ve birdaha kurbağayı bulmuş yine sormuş:"benimle evlenir misin?" kurbağa yine hayır demiş.adam yine ölçmüş bi bakmış ki 30 cm olmuş.adam bir kere daha eğer dedirtirse mükemmel olcağını düşünerek bir daha gitmiş.yine aynı soruyu sormuş.kurbağa adama dönerek:"sen ne kakadar kalın kafalı bi adam çıktın yaa.anlamıyo musun HAYIR HAYIR HAYIR"demiş delikafadulden :teytey:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

harikaydi valla

kızlar bu fıkrayı annemle ablama anlattığımda verdikleri tepki süperdi."e kalmadı bişey"birde o kadar safça sölediler ki bir de oturdum onlara güldüm.beğendiğinize sevindim :lepi:

allah canınızı almaya adam ne yapmış öle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bu fıkrayı annemle ablama anlattığımda verdikleri tepki süperdi."e kalmadı bişey"birde o kadar safça sölediler ki bir de oturdum onlara güldüm.beğendiğinize sevindim :lepi:

kız ben anneme anlatsam bu fıkrayı odunla peşimden kovalar heee kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yine evde kaldı adamcağız
bizde çok nankörüz canım bu erkekler ne yapsa bize yaranamıyor sempatiksalakcinni :roflol:

eldeki bulgurla yetinmeyip midyata pirince gidince tabii eldeki bulgurda kalmıyor hocam.. Allahım yarabbim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…