Bebek Beslenmesi 18 ay bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emi_ne

İnci Tanesi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
27
7
3
41
18 aylık bebeği olan anneler çocuklarınız neler yiyor nasıl besliyorsunuz hadi konuşalım :)

ben beslenmesine çok dikkat ediyorum Günlük et sebze yemesine özen gösteriyorum. ancak çoğu zamanda yemek istemiyor. Kahvaltıda sıkıntı yaşıyoruz hala bulamaç yiyor, o da zorla. Bugünlerde de sanırım diş çıkaracak pek iştahı yok.

Son düzenleme:
Bebeğim tam 18 aylık, sabah kahvaltıda yumurta, süt, ceviz, fındık, beyaz peynir yediriyorum. Öğleden sonra sebze çorbasını içirip yatırıyorum, kalkınca meyvesini yiyor, akşam 8 gibi bizimle birlikte yemek yediriyoruz, yatmadan yoğurdunu yiyip yatıyor. Çok şükür bu program beni çok zorluyor ama bebeğim için iyi gibi. Hatta geçende kontrole götürdüğümüzde doktor günde 400 ml süt içirmem gerektiğini söyledi. Tabi benim şalterler de attı, programı söyledim nereye sığdıracağım dedim. Doktor içmesi lazım dedi, ayarlayacaksın dedi. Gerekirse öğün atlat dedi.

Bebeğim tam 18 aylık, sabah kahvaltıda yumurta, süt, ceviz, fındık, beyaz peynir yediriyorum. Öğleden sonra sebze çorbasını içirip yatırıyorum, kalkınca meyvesini yiyor, akşam 8 gibi bizimle birlikte yemek yediriyoruz, yatmadan yoğurdunu yiyip yatıyor. Çok şükür bu program beni çok zorluyor ama bebeğim için iyi gibi. Hatta geçende kontrole götürdüğümüzde doktor günde 400 ml süt içirmem gerektiğini söyledi. Tabi benim şalterler de attı, programı söyledim nereye sığdıracağım dedim. Doktor içmesi lazım dedi, ayarlayacaksın dedi. Gerekirse öğün atlat dedi.
Anne sutu aliyomu

O zamn sut icmesi gerek bende konu actim yeni yeni sut istiyor oglum dolabi acip gonlu olursa 1 cay brdk anca iciyo artk muhallblerle falanda gunluk klsyum ihtyacini tammlarz ins hangi marka kullniyosun sutu genelde pınar kullnlyo ama

Back
X