- Konu Sahibi berrak2907209
-
çok sağolun arkadaşlar konuşması olmadığı gibi isminide karşılık vermiyo bakmıyo komutlarımıda yerine getirmediği gibi inadıma yapma dediğimi yapıyo bunuda gözümün içine baka baka yapıyo bide gülüyo sen ne dersen de ben istediğimi yaparım gibilerinden tınlamıyo beni çok dağınık bi çoçuk her yeri dağıtım diyo elini yaktı fırında yine gidip elledi fırını korkmuyo bu benim için zararlıdır demiyo anlamıyo yakarmı yaralarmı bazen diyorum tek çoçuk apt da oturuyorum etrafımda çoçuk yok tek gördüğü ben babası parkada havalardan dolayı götüremiyorum.tek olduğu içinmi böle yapıyo bilmiyorum ama canımı çok sıkıyo bu durumu.özgür bi çoçuk tek başına oynuyo çoçuklarla arada bi araya geliyo onlardan kaçıyo onlarlada oynamıyo bilmiyorum ama bi doktor görüp teşhisi koysa çok rahatlıcam çoçuk psikiyatrıya götürün dediler çapa iyi diyolar oraya götürücem bakalım sağolun yazılarınız için.
18 aylık kızım şuan 27 haftalık doğdu düzeltilmiş olarak hesaplarsak 15 buçuk aylık filan 15 aydan sonra yürümeye başladı şuan 18 aylık sadece baba mama miyav diyo anne bile demiyo ben anne dedikçe o baba diyo inadıma inadıma baba diyor anne demiyor çok üzülüyorum inanki bide dikkat eksikliğimiz var ismini söylüyoruz babası ben başkaları bakmıyo kendi kendine oynamaya çalışıyo dinlemiyo bakmıyo bize karşıma alıp hiç bişe öğretemiyorum doktora gitcem en yakın zamanda sizdede varsa böyle durumlar paylaşın lütfen
18 aylık kızım şuan 27 haftalık doğdu düzeltilmiş olarak hesaplarsak 15 buçuk aylık filan 15 aydan sonra yürümeye başladı şuan 18 aylık sadece baba mama miyav diyo anne bile demiyo ben anne dedikçe o baba diyo inadıma inadıma baba diyor anne demiyor çok üzülüyorum inanki bide dikkat eksikliğimiz var ismini söylüyoruz babası ben başkaları bakmıyo kendi kendine oynamaya çalışıyo dinlemiyo bakmıyo bize karşıma alıp hiç bişe öğretemiyorum doktora gitcem en yakın zamanda sizdede varsa böyle durumlar paylaşın lütfen
bende aynı ıl nar gıbı dusunuyorum gelısımlerı guzel sonucta dıkkatımızı ceken baska unsurlarda yok konusmaları yurumelerı gecıkecek sanırım cunku erken dogdular ınş ıkı yaslarına gelmeden yakalarlar yasıtlarını benımkıler su an onbes aylık sayılır duzeltılımıs onıkı yanı yenı yaslarına gırdıler duzeltılmıse gore daha cok takıp edıyorum hepsıde emeklıyo ama daha yurumuyolar bırı ayaklarının ustıne tam basmıyo...bellı belırsız seyler söluyolar daha cok mama dıyolar bende sıksık konusmaya calısıyorum algılama ve anlamalrı cok ıyı ...ınş daha ıyı oluruz ama üç ay sonra yenıden norologa gıdıcem yıne...
Slm benim 2 oğlum var Enes temmuzda 3 yaşını dolduruyor eyüp mart doğumlu şuan 15aylık sizler gibi prematüre değil aksine 42haftalık doğdu konuşması daga doğrusu konuşmaması kafama takılıyor sadece baba ve bu diyor emirleri anlıyor ve uyguluyor çok akıllı abisinden bile akıllı hatta çok erken yürüdü 7.5aylık
Öesela ıslak mendili bul getir diyorum çocuk odasına gidiyor arayıp bulup getiriyor abisine getir diyorum bulamıyo mesela beşiğin yanına bak diyorum zor buluyo o kadar akıllı küçük olan ama konuşma yok dra gitmelimiyim pedagok mu nörolog mu bursadayım ne yapayım biraz daha bekliyeyim miherşeyi işaretle hallediyo nasılsın kafa sallıyo iihh diyo bişey isteyince çekiştiriyo gösteriyo bu diyo suya bu diyo mesela bilmiyorum ne yapayım yorumda bulunursanız çok sevinirim
Lütfeeeeenmn
Erkek bebek genelde gec konusur siz anlatin o anlıyordurKonu sahibi yıllar önce yazdığınız problemin aynısını yaşıyorum neler yaptınız gelişiminde neler oldu bilgi verebilir misiniz ?
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için:)Erkek bebek genelde gec konusur siz anlatin o anlıyordur
Benim esim 5 yasinda konusmus :) Hala da cok konusan biri degildir sessiz sakin genelde dinleyicidir.18 aylık kızım şuan 27 haftalık doğdu düzeltilmiş olarak hesaplarsak 15 buçuk aylık filan 15 aydan sonra yürümeye başladı şuan 18 aylık sadece baba mama miyav diyo anne bile demiyo ben anne dedikçe o baba diyo inadıma inadıma baba diyor anne demiyor çok üzülüyorum inanki bide dikkat eksikliğimiz var ismini söylüyoruz babası ben başkaları bakmıyo kendi kendine oynamaya çalışıyo dinlemiyo bakmıyo bize karşıma alıp hiç bişe öğretemiyorum doktora gitcem en yakın zamanda sizdede varsa böyle durumlar paylaşın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?