18 aylık oğlumun ön dişleri hızla çürümeye başladı:(...

aceleci2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
8
0
36
İstanbul
18 aylık oğlumun ön dişleri hızla çürümeye başladı...şekerli gıdalar vermiyorum,emziriyorum,normal beslenmesini yapıyorum.aynı sorunla karşılaşanlar varmı?ayrıca istanbulda bildiğiniz doktor varmı?

Canim ben boyle bir sey yasamadim ama bir doktor arkadasimin oglunun disleri kapkara gorunce sasirmisdim derken samimi olduk ailecek gorusmeye basladik icimden diyorum hayret doktor babanin oglunun dislerine bak sanirim hissettiler soyledi hanimi bana bebekken disleri yeni ciktiginda antibiyotuk tadavisi gordu kimi bebeklerde on dis curumesi yaparmis dedi ama hafta sonu sorayim gorusucez bakalim ne dicek baska sorunlardan kaynaklanabiliyormu

Tatlim kusura bakma gec oldu ama hafta sonu ben unuttum sormayi az evvel aradim konusdum FLORID eksikliginden olurmus eger antibiyotik kullanmadiysa dedi ama mutlaka bir hekime gosdersin bu onemli birsey dedi gotur isdersen dokdora.Gecmis olsun bebisine ama takma kafana sut disleri onlar dusucek

gelmis gecmis olsun canim dizi dizi bembeyaz disleri olsun guzucugunun..herseyin caresi var artik...

bugün doktora gittik,sorun biberon çürüğüymüş,bebeğim emzik ve biberon kullanmadı ama emziriyorum. anne sütü geceleri temizlenmezse dişleri çürüğe neden oluyormuş,her gece beslenme sonrası mutlaka tülbentle silinmeliymiş.gc tooth mousse verdi birde .her akşam yatmadan önce kullanacağız.doktor sıkı tembihledi alttakı daimi dişlere bulaşmasın temizliğini iyi yapın dedi.

gecmis olsun canim ama sasirmadim degil yani anne sutun demekki senin sekerli..Neyse sen sana denileri uygula dis yapisi demekki oyle bebisinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…