• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylık olup 2 uyku yapan bebek var mı ?

umurumda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
92
23
88
32
Merhaba kızım 18 aylık olacak hala 2 uyku yapıyor hep 18. Ayda mutlaka teke düşer diyorlar herkesin bebeği 2. Uykuyu bırakıyor ama benim kız uyuyor böyle olan tek biz mi varız. Tek uyku yaptırdığım günlerde oldu ama çok uykusu geliyor yoruluyor bu sefer gece daha fazla uyanıyor.

Merhaba kızım 18 aylık olacak hala 2 uyku yapıyor hep 18. Ayda mutlaka teke düşer diyorlar herkesin bebeği 2. Uykuyu bırakıyor ama benim kız uyuyor böyle olan tek biz mi varız. Tek uyku yaptırdığım günlerde oldu ama çok uykusu geliyor yoruluyor bu sefer gece daha fazla uyanıyor.
2 yasa kadar 2 uyku gıttı sonra ara ara ıkı uyku seklındeydı. cocuk ne zaman uykusu gelırse uyuttum . emdıgınde kendı uyuyakalıyordu zaten cogunlukla. 1.5 yas bebekte 1 uyku hıc gormedım ben.

Benim oğlumda 16 aylık oldu hala 2 uyku yapıyor. Tek uykuya düşürmeye çalışıyorum ama çok sık uykusu geliyor. Bizim gece uykularımız çok kötü çok sık uyanıyor zaten sabahtan baya erken kalkıyor bugün 5 gbi uyandı mesela şuan 2. Uykusuna yattı. Gece düzgün uyusa gündüz tek uyku yapacağım ama gecede uyumayınca mecbur uyutuyorum.

Benim oğlum 1 yaşına kadar iki uyku yapıyordu öğlen ve akşama doğru olmak üzere. 1 yaşından sonra tek uykuya geçti. Az diyenler olurdu o dönem ama mümkün değil ikinciyi uyumazdı.

Kızım 18 aylık tek uyku yapıyor ama 3-4 saat uyuyor tek uykuya düştü ama uyku süresi uzadı

her bebek kendi ihtiyacına göre hareket eder 18 oldu tek uyku 36 oldu uykuyu bırak gibi bir şey olamaz ki. İsterse 12. ayda teke düşer isterse 24

her bebek kendi ihtiyacına göre hareket eder 18 oldu tek uyku 36 oldu uykuyu bırak gibi bir şey olamaz ki. İsterse 12. ayda teke düşer isterse 24
Bende bebeğime göre hareket ediyorum zaten ama hep gördüklerim tek uyku yapıyor o yüzden merak edip sordum.

Ay keşke öyle uyusa en fazla 2 saat o da uyanır yeniden uyuturum öyle uyur.
Gece uykuları nasıl peki, kaçta uyutuyorsunuz. Ben de aksine gündüz 2 saatten fazla uyumasını istemiyorum, bu sefer geç uyuyor. Doktorum gündüz uykusunu fazla uyumayabilir artık çok normal, önemli olan gece uykusu demişti

Çocuğunuzun bütün gün evde olduğu zamanla, dışarı çıkıp yorulduğu zamanın uykusu aynı mı? Mesela benim kızım yorulduğu zamanlar daha çok uyuyor.

Akşam en geç 21.30 uyumuş olur 3-4 defa uyanır emip geri uyur. Emerek uyumaktan kaynaklı uykuları bölünüyor malesef

Back
X