18 hafta mide bulantisi

Ladykiller3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
184
147
53
28
Kizlar 18. Haftam hala midem bulaniyor prilami yeni biraktim doktor kullanmami istemiyor. Ozellikle her sabah mide asidi kusuyorum napicam bilmiyorum ne zaman gecer bu illet?

Kizlar 18. Haftam hala midem bulaniyor prilami yeni biraktim doktor kullanmami istemiyor. Ozellikle her sabah mide asidi kusuyorum napicam bilmiyorum ne zaman gecer bu illet?
Neden kullanma dedi ki ben 31 haftalık gebeyim kullanmadığım vakit bende de bulantı oluyor bende hala kullanıyorum

Ben de hala kullanıyorum kullanmazsam yemek yiyemiyorum. Ben kullanabilir miyim diye sordum devam edebilirsin sıkıntı olmaz dedi. 🤷🏻‍♀️

Ben de hala kullanıyorum kullanmazsam yemek yiyemiyorum. Ben kullanabilir miyim diye sordum devam edebilirsin sıkıntı olmaz dedi. 🤷🏻‍♀️
Ilk kullandigima gore bulantim hafifledi 3 4 kere kusuyordum birakinca ilaci bir haftadir kullanmiyorum suan sadece sabahlari kusuyorum midem bulaniyo ama ben ilac kullandigimda bile sabahlari kusuyodum bu hic gecmedi

Ilk kullandigima gore bulantim hafifledi 3 4 kere kusuyordum birakinca ilaci bir haftadir kullanmiyorum suan sadece sabahlari kusuyorum midem bulaniyo ama ben ilac kullandigimda bile sabahlari kusuyodum bu hic gecmedi
Ben ilaçla kusmuyorum ya o yüzden bırakamıyorum.

İlaç dedi sonuçta toksikmiş
Doğru söylemiş ama eğer iyi geliyorsa ve kullanmadığın zaman seni yıpratıyorsa kullancak insan ben antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldım. Bu ilaç sayesinde hem bulantım geçiyor hemde iştah yaptı. Tabi bende de ilk etapta fayda etmedi sonea da geçirdi

Ben ilaçla kusmuyorum ya o yüzden bırakamıyorum.
Bende kusma sadece 2 3 defa oldu ama bulamtı hatsafadaydı günde bir öğün bile yiyemezdim ilk baslarda az etkisi vardı ama 16 haftadan sonra bulantım geçti sandım bırakayım dedim baktım kötü oluyorum 25.haftada yine denedim olmadı artık doğuma kadar kullanacam gibi görünüyor 😊

Bende kusma sadece 2 3 defa oldu ama bulamtı hatsafadaydı günde bir öğün bile yiyemezdim ilk baslarda az etkisi vardı ama 16 haftadan sonra bulantım geçti sandım bırakayım dedim baktım kötü oluyorum 25.haftada yine denedim olmadı artık doğuma kadar kullanacam gibi görünüyor 😊
Aynen ben. Ben de 2 kez denedim bırakmayı yine kötü oldum. Başlangıçta da devamlı kusmuyodum ama ha bire yatıyodum. Kıpırdasam öğürüyodum zaten. Ben de hiç zorlamıyodum kendimi. Simdi de zorlamak istemiyorum. Hapla iyiyim. Doğurana kadar devam. 🤣

Aynen ben. Ben de 2 kez denedim bırakmayı yine kötü oldum. Başlangıçta da devamlı kusmuyodum ama ha bire yatıyodum. Kıpırdasam öğürüyodum zaten. Ben de hiç zorlamıyodum kendimi. Simdi de zorlamak istemiyorum. Hapla iyiyim. Doğurana kadar devam. 🤣
Aynen baya iştah da yapıyor sağlıkla doğurmak nasio olsun 🥰

Durumunuzu iyi izah ettiyseniz devam ettirmesi gerekir diye düşünüyorum. Kusmaktan da bitap düşüyor insan. Günde iki defa hatta bazen üç içiyorum prilamı, tek doz içtiğimde dahi safra kusuyorum. Bir de yediğiniz şeylere dikkat edin bazı şeyleri kusmayı arttırıyor. Ben meyve, sebze yiyemiyorum, takviye vitamin kullanamıyorum. Yedikten sonra iki gün dur durak yok kusuyorum ilaç içsem bile.

Back
X