Premature Bebekler 18 Haftada Kahve Akıntı Acil

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
MerhaBa Arkadaşlar 18 hafta 5 günlük hamileyim 18 haftadan belli koyu kahve akıntı geliyor günlük pedi olarak 2 peder doluyor doktor iğne yaptı bebeğin plesantasinda ufak bir kanama var korkma dedi akıntı kırmızı renge dönerse tehlikeli olur dedi.. ve bu arada biz ilk haftalardan belli bu sorunu yaşıyoruz bebeğin kese etrafında hep kanama vardı ve kanamada yasamistim düşük riski falan vardı 14 haftadan belli kanama kahve akıntı kesilmişti şimdi tekrar başladı.. başına böyle bir şey gelen varmı böyle olup erken doğum yapan varmı çok korkuyorum. Kızıma birşey olucak diye :((((

MerhaBa Arkadaşlar 18 hafta 5 günlük hamileyim 18 haftadan belli koyu kahve akıntı geliyor günlük pedi olarak 2 peder doluyor doktor iğne yaptı bebeğin plesantasinda ufak bir kanama var korkma dedi akıntı kırmızı renge dönerse tehlikeli olur dedi.. ve bu arada biz ilk haftalardan belli bu sorunu yaşıyoruz bebeğin kese etrafında hep kanama vardı ve kanamada yasamistim düşük riski falan vardı 14 haftadan belli kanama kahve akıntı kesilmişti şimdi tekrar başladı.. başına böyle bir şey gelen varmı böyle olup erken doğum yapan varmı çok korkuyorum. Kızıma birşey olucak diye :KK43:(((
Benim 8 haftalık ken kırmızı kanamam oldu şu iç susuz kalma özel ihtiyaçların hariç kalkmamaya çalış oğlum tam vaktinde sağlıklı doğdu üzülme korkma stres yapma stres kötü etken rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbime güven yeter

Canım benımde 6 aylıkken başlamıştı.doktorum magnezyum diye bı ilaç vermişti.olabılıyor bazen.hiç bir sorun olmadı.şuan 9 yasında oglusum.

Benim tabı ilk olarak 6 haftalık başladı bir süre devam etti ve kesildi.daha sonra 3 aylıkken gelmeye başladı.oda bir süre sonra kesildi.en son 6 aylıkken geldi.

Back
X