• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 haftalık gebeyim sancılar beni korkutuyor

gebekadnn34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
57
1
1
28
İlk gebeliğim böyle hiç değildi ondan galiba kprkum idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor bi haftadır belimde aşırı adet sancısı gibi sancı var karnımın altında bi ağırlık normal mi bunlar enfeksiyondan ılabikirmi

İlk gebeliğim böyle hiç değildi ondan galiba kprkum idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor bi haftadır belimde aşırı adet sancısı gibi sancı var karnımın altında bi ağırlık normal mi bunlar enfeksiyondan ılabikirmi
Normal değil bence doktora gidin

Hic normal degil mutlaka doktoruna danış canım

İdrar yolu enfeksiyonu önemli sanırım bende dün test verdim inşallah bi şey çıkmaz. İlaç vs bi şey kullanabiliyor musun ? Ama sen bi doktora görün canım , 18 haftalık olmadığım
için bilemiyorum ama , yorumları okudum doktora görünürsen için daha rahatlar

İdrar yolu enfeksiyonu önemli sanırım bende dün test verdim inşallah bi şey çıkmaz. İlaç vs bi şey kullanabiliyor musun ? Ama sen bi doktora görün canım , 18 haftalık olmadığım
için bilemiyorum ama , yorumları okudum doktora görünürsen için daha rahatlar
Kullandım ama enfeksiyon devam ediyor. Geçmiyo illet gibi bişey sancılar korkuttu yarın gideyim olmazsa kendi kendimi yemektense

21+5 gebeyim ben de ufak kasılmalar yaşadım ama gittikçe şiddetlendi belim karnım sancıdan duramadım. kanamam da oldu progestan 200 günde iki kez alıyordum ama fayda etmiyordu.ç onu da günde 3 defaya çıktım. şimdi adalat crone 30 mg kullanmaya başladım sancılara engel oluyormuş. Sancı devam ederse açıklık olucak yoksa

İdrsr yolu enfeksiyonu geciriyorum kültür de bakteri de uremisti. Bende de benzee belirti oldu iki gun sonra ilaca basladim geçti. Siz enfeksiyon icin tedavi olmus muydunuz?

İdrsr yolu enfeksiyonu geciriyorum kültür de bakteri de uremisti. Bende de benzee belirti oldu iki gun sonra ilaca basladim geçti. Siz enfeksiyon icin tedavi olmus muydunuz?
Evet ilaç kullandım ama fayda etmedi. Bide bugün beyaz bir parça geldi benden doktora yarın gidicem korktum

21+5 gebeyim ben de ufak kasılmalar yaşadım ama gittikçe şiddetlendi belim karnım sancıdan duramadım. kanamam da oldu progestan 200 günde iki kez alıyordum ama fayda etmiyordu.ç onu da günde 3 defaya çıktım. şimdi adalat crone 30 mg kullanmaya başladım sancılara engel oluyormuş. Sancı devam ederse açıklık olucak yoksa
Progeston bende kullandım ama fayda etmedi galiba

Adalat i kasılmalar icin mi basladılar acaba bende progestan kullanıyorum ekstra doktor endol önerdi günde bir kere fakat kullanmaya ceserat edemedim acıkcası

Progeston bende kullandım ama fayda etmedi galiba
Doktorum bana da progestan bazen ise yaramaz kasılmalar icin dedi
bende de hep sancılar var regl agrısı gibi doktorum idrar ve kultur verdirdi ama bendeki sıkıntı vajinal enf cıktı suan onun tedavisini oluyorum muhakkak doktoa gidilmeli böyle durumlarda ben cok arttigında acile bile gidiyorum ne olur olmaz diye

Doktorum bana da progestan bazen ise yaramaz kasılmalar icin dedi

bende de hep sancılar var regl agrısı gibi doktorum idrar ve kultur verdirdi ama bendeki sıkıntı vajinal enf cıktı suan onun tedavisini oluyorum muhakkak doktoa gidilmeli böyle durumlarda ben cok arttigında acile bile gidiyorum ne olur olmaz diye
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı yüksek azaldı ama bitmedi ilaçlar pek fayda etmedi bi de bi beyaz parça geldi bugün bi korktum

Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı yüksek azaldı ama bitmedi ilaçlar pek fayda etmedi bi de bi beyaz parça geldi bugün bi korktum
İlk haftamda bende idrar yolu enfeksiyonu gecirmistim tek dozluk saşe kullandım ve bol su ictım ama beyaz parca tam olarak fitil vs falan kullanıyorsanızda olmuş olabilir

İlk haftamda bende idrar yolu enfeksiyonu gecirmistim tek dozluk saşe kullandım ve bol su ictım ama beyaz parca tam olarak fitil vs falan kullanıyorsanızda olmuş olabilir
Yok kullanmadım ilaçlar biteli 10 gün oldu böyle jel gibi sert bişey anlamadım bende

Adalat i kasılmalar icin mi basladılar acaba bende progestan kullanıyorum ekstra doktor endol önerdi günde bir kere fakat kullanmaya ceserat edemedim acıkcası

Adalat i kasılmalar icin mi basladılar acaba bende progestan kullanıyorum ekstra doktor endol önerdi günde bir kere fakat kullanmaya ceserat edemedim acıkcas

Valla benim kasılmalarımı kesmedi adalat çok şiddetlendi sancılarım sabah doktora gittim hemen rahim ağzım açılmış ve bebeğim kesesi sarkmış 2 haftadır hastanede yatıyorum endol fitil yaptılar 3 gün şuan da hapını kullanıyorum. Endol kesti benim sancılarımı. Doktor sancıyı kesmezsek bebek doğar dedi. Endolü kullan bende kullanıyorum onu kullanmasam kesin doğardı bebek

Back
X