18 haftalık gebeyim sancılar beni korkutuyor

gebekadnn34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
25
1
1
28
İlk gebeliğim böyle hiç değildi ondan galiba kprkum idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor bi haftadır belimde aşırı adet sancısı gibi sancı var karnımın altında bi ağırlık normal mi bunlar enfeksiyondan ılabikirmi

İlk gebeliğim böyle hiç değildi ondan galiba kprkum idrar yolu enfeksiyonum var geçmiyor bi haftadır belimde aşırı adet sancısı gibi sancı var karnımın altında bi ağırlık normal mi bunlar enfeksiyondan ılabikirmi
Hic normal degil mutlaka doktoruna danış canım

İdrar yolu enfeksiyonu önemli sanırım bende dün test verdim inşallah bi şey çıkmaz. İlaç vs bi şey kullanabiliyor musun ? Ama sen bi doktora görün canım , 18 haftalık olmadığım
için bilemiyorum ama , yorumları okudum doktora görünürsen için daha rahatlar

İdrar yolu enfeksiyonu önemli sanırım bende dün test verdim inşallah bi şey çıkmaz. İlaç vs bi şey kullanabiliyor musun ? Ama sen bi doktora görün canım , 18 haftalık olmadığım
için bilemiyorum ama , yorumları okudum doktora görünürsen için daha rahatlar
Kullandım ama enfeksiyon devam ediyor. Geçmiyo illet gibi bişey sancılar korkuttu yarın gideyim olmazsa kendi kendimi yemektense

Back
X