• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 18 milyon olan sperm 2 aylık tedavi sonunda 1 tane sperme düştü :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah hala soku atlatamadik esimle bir an once sali olsafa durum ne neyapilabilir cozum arayis icerinde olsak bu belirsizlikte

canım ne yaptınız merak ettim.

Sperm testini sali gunu esim yaptirdi sperm sayi 1 milyon ileri hareket % 15 evet sayi ve hareket cok dusmus doktor stres yapmmistir demis..bugunde arastirma hastanezine gittik esimle infertilite bolumune tup bebek icin dis heyet raporu almaya doktor sansima iyi guler yuzlu biriydi esimin arastirma hastanesindeki uroloji doktorindan tup bebek icin uygun dur onayini aldiktan sonra tup bebek yaprircaz hayirlisiyla..

arkadaşlar merhaba 7 aydan beri bebek tedavisi gördüm...5 ay klomen ve çatlatıcı iğneyle doğal yoldan denedik olmadı 2 kerede aşılama oldum malesef o da tutmadı ...eşimin sperm sayı ilk 3 milyondu 2 ay sonra 18 milyona çıktı...dün 3. aşılamamı olcaktım ki doktorum bir tane canlı sperm oldugunu oda kendi etrafında döndüğünü söyledi. eşimle şok olduk.doktorum bu şekilde tüp bebek dahi olmaz dedi ne yapcxagımızı bilemiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar ne olur yardım edin ...

eşimin 18 milyon olan sperm sonucundan sonra üroloji doktoru klomen, evicap, trendal, ilaçlarını 2 ay kullanmasını söylemişti bunun dışında arı sütü, arı poleni, L- carnite şurup, zinco,ve pharmaton kullandıgımız ilaç lar vitaminler bunlar nasıl olurda yukselcegine spermin dibe vurması akıl almıyor daha önce bu forumda bunları kullanan insanlar yara<rını görmüş bizde olanıda yok etti :( aynı dumda olan arkadaşlar ne olur yol gösterin cok şaşkınım...
geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz.
ben çok araştırdım en iyi doktorlar erkekler klomen kullanmasınlar diyor. malum horman ilacı kadınlar için olan bi ilaç. eger illaki kullanılacaksa 2 günde 1 tane kullansınlar diyorlar. hakkaten bu işin ustalarını araştırdım. bu ilacı hiç yazmıyor bile. daha çok proxeed plus yazıyorlar. ben eşime proxeed plus ve zincoya başlattım. haftaya test yapacak bakalım. inşaallah iyi çıkar
anım mümkünse proxeed plusa bi incele. yorumları mutlaka ve mutlaka oku. kısa zamanda rabbim arttırsın inşaallah. :16: :16: :16:

Sperm testini sali gunu esim yaptirdi sperm sayi 1 milyon ileri hareket % 15 evet sayi ve hareket cok dusmus doktor stres yapmmistir demis..bugunde arastirma hastanezine gittik esimle infertilite bolumune tup bebek icin dis heyet raporu almaya doktor sansima iyi guler yuzlu biriydi esimin arastirma hastanesindeki uroloji doktorindan tup bebek icin uygun dur onayini aldiktan sonra tup bebek yaprircaz hayirlisiyla..[/QU
HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH TÜP BEBEĞİ NEREDE YAPTIRIYOSUNUZ.

Sperm testini sali gunu esim yaptirdi sperm sayi 1 milyon ileri hareket % 15 evet sayi ve hareket cok dusmus doktor stres yapmmistir demis..bugunde arastirma hastanezine gittik esimle infertilite bolumune tup bebek icin dis heyet raporu almaya doktor sansima iyi guler yuzlu biriydi esimin arastirma hastanesindeki uroloji doktorindan tup bebek icin uygun dur onayini aldiktan sonra tup bebek yaprircaz hayirlisiyla..[/QU
HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH TÜP BEBEĞİ NEREDE YAPTIRIYOSUNUZ.

Raporu alirsam yada alamasamda istanbul tup bebek merkezi doktorda aret kamar

geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz.
ben çok araştırdım en iyi doktorlar erkekler klomen kullanmasınlar diyor. malum horman ilacı kadınlar için olan bi ilaç. eger illaki kullanılacaksa 2 günde 1 tane kullansınlar diyorlar. hakkaten bu işin ustalarını araştırdım. bu ilacı hiç yazmıyor bile. daha çok proxeed plus yazıyorlar. ben eşime proxeed plus ve zincoya başlattım. haftaya test yapacak bakalım. inşaallah iyi çıkar
anım mümkünse proxeed plusa bi incele. yorumları mutlaka ve mutlaka oku. kısa zamanda rabbim arttırsın inşaallah. :16: :16: :16:

Evet busefer esimede proxed plus klomen evicap vermis doktor ama esim kullanmicam dedi ilac icmeden once daha iyidi sperm :(

kızlar,öncelıkle panık yapmayın..sağlıklı bıreylerde bıle her ay değişiklık gösterebılıyormuş..
hormonlarına baktırın,ayrıca ıltıhabık bır durumdan da kaynaklanabılır

kızlar,öncelıkle panık yapmayın..sağlıklı bıreylerde bıle her ay değişiklık gösterebılıyormuş..
hormonlarına baktırın,ayrıca ıltıhabık bır durumdan da kaynaklanabılır

Hormon testide yaptirildi fakat baska birinin testiyle karistirilmis doktiorda ona gore hormonlarda bir swy yok demid
57 yasindaki bir adMin hormon tezti bizde sanirim bizimkide onda:( eve geldikten sonra fark ettik

Son düzenleme:
Hormon testide yaptirildi fakat baska birinin testiyle karistirilmis doktiorda ona gore hormonlarda bir swy yok demid
57 yasindaki bir adMin hormon tezti bizde sanirim bizimkide onda:( eve geldikten sonra fark ettik

o zaman testı göturup baktırın,belkı yenıden başka testler de yapabılır,lökosit falan da bakıyolardı galıba bu durumda
tek bır doktora da bağlı kalmamak gerekır sanırım

Son düzenleme:
Çok şükür rabbime hamileyim..Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canım.2 kere iptal oldu tedavim 1.incisinde 15 yumurtadan sadece 2 tanesi olgunlaşmisti ve doktor iptal etti.2.denememde 16 yumurtadan 11 tanesi istenilen boyuta gelmişti ama bu seferde hiç biri dollenmedi ve iptal oldu transferim.3.denememde 20 yumurtadan 15 tanesi iyiydi ve sadece 5 tanesi döllen di .Bunların içinden de sadece 1 tane 1.kalitedeydi ve cok sukur oda tutundu ve benimle kızım. Arkadaşlar sakin pes etmeyin umudunuzu yitirmeyin ben hep inandim olacağına çok şükür oldu Rabbim sağlıkla kucagimada almayi nasip eder insallah suan 6.5 aylik hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin herzaman dualarimdasiniz

Siz hamilesiniz tebrikler, Allah mutluluğunuzu tamamına erdirir inşallah. 18 milyon olan sperm nasıl 1 tane çıkar eğer bir test hatası yoksa yazdıklarınıza göre tek mantıklı açıklama doktorun size verdiği hormonu etkileyen inhibitörlerin olumsuz etki yaratmış olmasıdır. Klomen, evicap ve trendal demişsiniz. Bunlardan evicap zaten e vitamini zararı dokunmaz ama klomen ve trendal direkt hormonları etkileyen ilaçlar. Azospermi durumları hariç bence hiç bir erkek direkt hormonlara yönelik bir ilaç kullanmamalı. Sadece vitamin, enzim ve amino asit olabilir ama hormon ilaçları özellikle erkeklerde çok tehlikeli. Bunu size cevap olarak yazmadım ama belki topiğinizi okuyan birinin işine yarar diye paylaşıyorum. 18 milyon sperm olduğu halde hormon dengesini alt üst edecek ilaçlar nasıl verilmiş onu da ayrıca anlayamadım zaten.

Çok çok sevindim,inşallah hayırlısıyla kucaginiza alirsin kızını, çok hayırlı bir evlat olur inşallah, Allah cabalarinizin karşılığını vermiş çok şükür:KK49:

Back
X