18 Nisan Tarihli Mucizem

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
36
Merhaba heyecanıma ortak olup tüm sürecimi detay detay anlatacağım günlüğüme hoş geldiniz :)

Yaşım 39..İki aylık evliyim ve pek tabi ki yaşımdan ötürü hep içimde bir tedirginlik vardı. Doğal yolla hamile kalma şansım yoktur sanırım, Tüp bebek için hangi tarihi seçsek gibi şeyler bile düşünüyorduk..Ama öyle olmadı..Mucize gibi bayram müjdesi gibi geldi
11 Ağustos günüydü, sadece bir gün geçmişti adetim. Ama tuhaflıklar olmaya başlamıştı. Eczaneden test aldık,, umutlanmayalım dedik, olsa bile çok başında belki de idrar testinde çıkmayabilir düşüncesi ile yaptık. Ve tek çizgi çıktı, ne olursa olsun o iki çizgiyi göremediğinde ki duygu durumu fena.. Üzüldük haliyle
Ama vazgeçmedik, netleştirelim bu belirsizlikle günler geçmez dedik ve hemen acile gidip kan verdik. İki saat sonra sonuç elimizde anlamsızca bakıyorduk.
Doktor hayırlı olsun size bir bayram hediyesi geldi dediğinde gözlerimiz yaşlı öylece kalakalmıştık..
Şu an 5 haftalık, ilk doktor muayenem yarın olacak, aslına bakarsanız kalp atışlarını duymadan emin olmamak kesinmiş gibi davranmamak gerekiyor diyorlar ama biraz da duygularla enerjiyle yönetiyor inancımızla destekliyoruz bu süreci. Ben rabbimin bu kadar kısa zamanda bahşettiği bu mucizeye sıkı sıkı sarılıyorum..Ve inanıyorum ki o da beni daha nice güzellikleri yaşatmak için sarıp sarmalayacak..
Yarın ki muayene sonrası güzel haberler vermek dileğiyle..

Her gün en büyük duam olacak ^^ Rabbim isteyen, bekleyen her kadına bu mucizeyi yaşatsın ^^
Özellikle benim gibi ileri yaşta hamilelik isteyen hanımlar asla ama asla umudunuzu kaybetmeyin, mucizelere sarılın,bekleyin,umutla,huzurla mutlulukla çağırın ve inanın.

11. Ağustos : Kan tahlil sonucu Betahcg 29,1

20 Ağustos : İlk doktor muayenem. Malesef sonuçlar biraz hayal kırıklığı.. İzlemeye alınacak, kese olması gerektiğinden epey küçükmüş. Geç döllenmeden dolayı da olabilir dedi doktor umutla bir sonraki muayenemi bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim, Amin inşallah ama malesef ilk doktor muayenemden güzel sonuçlar çıkmadı : (((
Çok üzgünüm.. Kendimi kaptırmak da istemiyorum
Olması gerekenden çok daha küçükmüş kese...
Dilerim herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…