+18 Özel konu

Hayatsuyumm

Musmutlu
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
11
16
88
30
+18 e konuyu açamadım.O yüzden buraya açmak zorunda kaldım.umarim yanlış yere açmadım.

3 yıllık Evliyim.Cinsel yaşam sorunsuz sayılır.Ufak bir sorun var sadece.
Konuyla ilgili bilgisi olanlar Yardımcı olursa sevinirim.
Çocuk düşünüyoruz ne zamandır.İki kere sorunlu Gebelik geçirdim.
Şu halde iliski de hangi pozisyonlar uygun olur hamilelik için bilemiyorum tam.Farketmiyor diye biliyorum aslında.Normal klasik pozisyonda(erkek üstte)iken ben maalesef hiçbir zevk alamıyorum.Kadinin aktif olduğu pozisyonda orgazm oluyorum yani sadece öyle zevk alıyorm.
Ve hamilelik için düsününce ilişki de kadının da orgazm olması gerekiyor mu acaba.Doktora soramadım bi türlü.
TECRÜBESİ VE BİLGİSİ olanlar vardır mutlaka.
Yorumlarınızı bekliyorum.

+18 olunca mecbur geldim

Yazacaklarımın bilimsel hiçbir dayanağı yok baştan söyleyeyim. Ben nedense kadının da zevk aldığı durumlarda hamilelik şansının arttığını hatta bebeğin daha güzel gamzeli falan olacağına inanıyorum.

Şu hayatta iki kere hamile kaldım. Ayıptır söylemesi ikisi de orgazmlıydı :)

Kolay gelsin.

Bence illa iki tarafında orgazm olmasi şart değil hamile kalmak için. Dusunsene o zaman bu tecavüze uğrayan bazı kişiler hamile kalmazdı diye düşünüyorum. Yine de her iki tarafın orgazm olması ihtimali daha da yükseltir heralde.

Orgazmın hamilelik üzerinde hiçbir etkisi bulunamamış. Ben bakmıştım zamanında netten. Yapılmış yani bu konuda araştırma

Pozisyon olarak da hamilelik için önerilen pozisyonlar var. Netten yine bunları da bulabilirsin. Ama bana sorarsan hiçbir önemi yok. Olacaksa her türlü oluyor , zaten çocuk için uğraşılan dönemde ilişkinin tadı kaçıyor , bir de pozisyonu da çocuk için ayarlayıp iyice tatsız bir göreve çevirmeyin. Hem zaten 2 olumsuz gebeliğin olmuş, o zaman pozisyona falan dikkat etmiş miydin?

Önemli olan ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmayıp bir sure sırt üstü yatmak.

Bir de ne alakası var bilmiyorum ama bir arkadaş şey demişti, kadın ilişkide istekli olursa bebek erkek olurmuş isteksiz olursa kız olurmuş

İlişki sırasında sizin orgazm olmanız gerekmiyor.Yumurtlama döneminize denk gelmesi +- 2 yeterli.Çünkü lazım olan yumurta ile sperm..Yumurta orgazm ile üretilmediği için sizin orgazm olmanız gerekmiyor ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…