Öncelikle herkese yeniden merhaba. Bu konuyu ayrı açmıştım ama yayınlanmadığı için bu konudan devam etmek istedim. Şimdi her şeyi baştan alim; uzun süredir bu forumda geziniyorum ve benimde sıkıntım da sizler gibi burun estetiği. 17 yaşındayım ve yıllar önce yaptırdığım testte kemik yaşımın 2 yaş ilerde olduğunu öğrenmiştim ve şuan kemik gelişimimi tamamladığımı düşünüyorum. Benim burnumda da kemik eğriliği var ve bu doğuştan gelme değil, 5.sınıfta nefes alamamakla ortaya çıkmış bir durum. Yıllardır ameliyat olmayı o kadar çok istiyorum ki artık bu yaz olmayı planlıyorum, ama kafam çok karışık. Öncelikli olarak hap yutamama gibi bir sorunum var. yani ameliyat sonrası ağrı kesicilere, antibiyotiklere ihtiyacım olucak, ailem sırf bu yüzden hap yutmayı öğrenene kadar olmam taraftarı değil. ama ben psikolojik açıdan gerçekten çökmüş durumdayım, takıntı haline getirdim resmen. Samsun'da yaşadığım için burada olma taraftarıyız. Eğer Samsun'da olan arkadaşlarımız varsa onlardan da doktor tavsiyesi almak istiyorum. kafama takılan sorular çok fazla aslında, yani hem korku hem tedirginlik var üzerimde. öncelikle şekil bozukluğu yüzünden sadece kemik eğriliği ameliyatı mı olmalıyım, yoksa estetikte gerekir mi, ne kadar sürer, iyileşme süreci nasıl olur, haptan başka ilaç kullanılamaz mı, tamponlara gelince slikon tamponlar sadece özellerde mi kullanılıyor kısaca bu sorularımın cevabını alabilirsem çok memnun olurum çünkü artık gerçekten moralim çok bozulmuş bir durumda. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim..
Son düzenleme: