180 derece dönen kv

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
kızlar merhaba, daha önce konularım vardı. kv benle küsmüştü ve bu küslük bir senedir devam ediyor. ortada geçerli hiç bir sebep yoktu. şimdi duyuyorum ki beni aslında çok seviyormuş, benle barışmak istiyormuş vs vs ...aklına hep kendi kızı geliyormuş...benim ahımı aldı kendi kızından çıkmaya başlıyor sanırım ki ben ne yapıyorum dedi...şimdi eşimin hatrına mecburen barışacağım ama daha önce de sürekli bir küs bir barış olduğundan bu kadına karşı çok dikkatli davranmak istiyorum. çünkü çok saf ve iyi niyetli bir insanım :( kv ise tam bir kurt... taktik, uyarı, öğüt.. ne derseniz her yoruma açığım bayanlar :)

Bence gerçekten saygılı ol sen,ama sevme ki böyle ise gerçekten sevmek imkansız. Yapmacıklığa gerek yok. Sen eşine söyle ben annene çok kırgınım ama büyüğümüz ve senin annen,tabii ki saygım sonsuz ama bu kadar diye. Allah yardımcın olsun canım, iki yüzlü/sinsi insan hiç çekilmez..

O 180 derece 360 a tamamlanır
Demedi deme
Sen mesafeyi koru

Barisin bence ama sinirlarinizi cizin. Hatta yuzune esiniz icin baristiginizi en ufak bir hatayi asla tolere etmeyeceginizi acikca soyleyin.. esiniz de duysun

Ben barışmıştım. Genel olarak bir sorun olmasa da bazen keşke barışmasaydım dediğim oluyor. Eğer eşin sana bıraktıysa onun hatrına olabilir. Ama mesafeyi asla kaybetme.

1. Asla kv ile basbasa gorusme
2. Hickimseye onunla ilgili olumlu bir sey bile soyleme
3. Kv ye hickimseyle ilgili olumlu yorum bile yapma buna cok dikkat et. İyi lafini bile baskalarina kotu anlatabilir.
4. Esine bastan soyle samimi olmayacagini ve nadir gorusmek istedigini
5. Yani cok az konus buna dikkat et. Senin oylesine soyledigin seyi bile olay haline getirebilir.
6. Ve bence acikca soyle mesafeli olacagini selamin aleykum-aleykum selam olacagini.

Bir de insanlar degismez. Asla kvnin duzeldigini dusunme. Bir iki tatli sozune aldanma.

Ben evlendikten sonra ne öğrendim biliyor musun?
KV+görümceleré iki yüzlü davranacakmışsın
Benimkiler de güya eşimin yaninda severler beni ama kuytuda bir yakalasınlar neler yaparlar neler
Sende öyle yap barisacaksan tabi
Ay hepte mazlum gelinler sen kim bilir onlara neler yapıyosun sinsi sinsi bakışlar felan..? Burda bizi yemeyin şimdi

1. Asla kv ile basbasa gorusme
2. Hickimseye onunla ilgili olumlu bir sey bile soyleme
3. Kv ye hickimseyle ilgili olumlu yorum bile yapma buna cok dikkat et. İyi lafini bile baskalarina kotu anlatabilir.
4. Esine bastan soyle samimi olmayacagini ve nadir gorusmek istedigini
5. Yani cok az konus buna dikkat et. Senin oylesine soyledigin seyi bile olay haline getirebilir.
6. Ve bence acikca soyle mesafeli olacagini selamin aleykum-aleykum selam olacagini.
yorumunuzu okuyunca resmen şok geçirdim çünkü aynı kv yi anlatmışsınız!!

ağzımdan çıkan olumlu şeyleri bile asla tahmin edemeyeceğim olumsuz şekillerde herkese anlatan birisi. 5. madde %100 doğru kv için. daha fazla yorum istesem sizden? :KK52:

Bir de insanlar degismez. Asla kvnin duzeldigini dusunme. Bir iki tatli sozune aldanma.
evet haklısınız çünkü aynı döngüyü senelerdir yaşıyorum, bu ilk değil. aslında hiç barışmak istemiyorum ama kendini herkese şirin göstererek puan topluyor şu sıralar, herkes de bana baskı halinde. off çok kararsızım.

yorumunuzu okuyunca resmen şok geçirdim çünkü aynı kv yi anlatmışsınız!!

ağzımdan çıkan olumlu şeyleri bile asla tahmin edemeyeceğim olumsuz şekillerde herkese anlatan birisi. 5. madde %100 doğru kv için. daha fazla yorum istesem sizden? :KK52:
neden, cunku bende bunun gorumce modelinden var. Cok.cok.fena... Kuser kuser gelir ozur diler barisir. Esim ve anne babasi.icin gorustum yillardir. Annesini babasini esimi kisacasi etrafimizdaki herkesi bana dusman etmek icin agzimdan cikan her kelimeyi kullandi.

Her gorusmemizi zehir etti. Konustum olmadi. Kavga ettim olmadi. Muhattap olmadim olmadi. Olmuyor yani.

Her sene 1-2 defa esini terk edip gelip olag cikarir annesinin.evinde. Ben bosanacagim diye. Kvyi de cildirtti. Zaten inanilmaz doldurusa getiriyor. Onun serrinden Allah'a siginiyorum...

İş senin eşinde bitiyor. Onunla sen net olacaksin. Ben esime dedim ki, bak ablan bizi.ayirmak icin namusuma bile iftira atabilir. Baska numaradan taciz edebilor, laf cikarabilir. Biz kendi onlemimizi alalim uyanik olalim. Kimsenin oyununa gelmeyelim.

Ben esimi ailesine tek basina gondermiyorum. Hangi bireyden ne kadar nefret etsem de yanindayim, arkasindayin. Yani aslinda ikimiz de kimseyle tek gorusmuyoruz.

Esin seni ezdirmiyorsa ailesini koru korune savunmuyorsa devam edeceksin yani... Ama o da senin arkanda olmazsa ne icin kim icin uzuleceksin?

Ne bileyim bazen bu adam bu aileden nasil cikti diyorum...

Back
X