Evet ilk hamileligimmm,evet saglikli olsun insallah ,ama sanki tekmelerini hisetsem icim rahatliycak gbiNormal canim hic kafana takma bende bebisimi 20. 21. haftalarda hissetmistim.
Sabirsizsindir eminim ama saglikli olsun bebisin önemli olan o. Ilk hamileliginmi?
Evet ilk hamileligimmm,evet saglikli olsun insallah ,ama sanki tekmelerini hisetsem icim rahatliycak gbi
Ben zayif baslamadim hamilelige birde ilk hamileligim saten galiba buyusden tam olarak hisedemiorm.neyse az sabir insallah bir iki haftaya hisedicemm250 gram dan sonra hissedebilirsin diyorlar. Ve fakat bu kişiden kişiye değişiyor zayıf basladiysaniz hamilelige daha erken kilolu basladiysaniz daha geç hissediyorsunuz. Ben 44 kiloyla başlamıştım 15. Haftada hissetmeye başladım. Doktor erken diyordu ama her annenin vücudu farklı seninki de az kalmış 21 den sonra hissetmeyen yok sanırım ben duymadım pek
Evet saglikli oldukdan snra gerisi onemli degil,ya aslinda bende sirt ustu yattigimds bsyler hisedior gbiyim ama belli belirsiz cok hizli ve hafif bsymi,acaba karnimin normalde yaptigi bsymi bebekmi diye dusunuyorm iste emin olamiorm ama dun gece sanki hisettm gbi oldu amaa bilmiormm ,o beni uyutmadigi geceler gelsin artik,valla ben uykuma duskunum uyurum vallaaaaa fosur fsurBen 17. Haftadan beri hissediyorum ama tam emin olamıyordum. Bu hafta 18+4 benimde ve 18 olduğundan beri daha net hissediyorum. Uyandıgımda ya da akşam 9 dan sonra sırt üstü yatarken. Bi iki hareketi hissediliyor zaten. Belki hissediyorsunuz da farkında değilsinizdir. Doktor, bebek iyi dedikten sonra sıkıntı yok. Bi süre sonra canımızı acıtacak bu sıpalar zaten tekmelerken (-)
Evet saglikli oldukdan snra gerisi onemli degil,ya aslinda bende sirt ustu yattigimds bsyler hisedior gbiyim ama belli belirsiz cok hizli ve hafif bsymi,acaba karnimin normalde yaptigi bsymi bebekmi diye dusunuyorm iste emin olamiorm ama dun gece sanki hisettm gbi oldu amaa bilmiormm ,o beni uyutmadigi geceler gelsin artik,valla ben uykuma duskunum uyurum vallaaaaa fosur fsur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?