18hafta 4gunluk hamileyim

Seagok

Oğluma, Sevdiğme Aşık ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
147
130
18
18 hafta 4gunluk hamileyimmm ??ama doktora gittimizde bebegim 16 hafta 2 gunluk,hesaplarim tamamen dogru olmasina ragmen,bebegimim buyuklugu 17hafta 2 gunluk cikdi,agirli ise 140/150 gram olmasi gerekirken 16 haftalik gebelik icin,193gram cikdi yavrum,iri yani kisaca,suan. 18haftalik 4gunlugum ama cocugum bir hafta daha geliskin,peki neden ben hala hisedemiorm tekmekerini? Doktor kafam karismasin diye 16dan hesaplamaya devam et dedi ama sonuc olrk cocugm daha buyuk cikdi?sizceeee gecmi kaldim hissetmekte sizede bole bsy oldumu ve erken dogurdunuzmu verilen tarihten?

Normal canim hic kafana takma bende bebisimi 20. 21. haftalarda hissetmistim.
Sabirsizsindir eminim ama saglikli olsun bebisin önemli olan o. Ilk hamileliginmi?

Normal canim hic kafana takma bende bebisimi 20. 21. haftalarda hissetmistim.
Sabirsizsindir eminim ama saglikli olsun bebisin önemli olan o. Ilk hamileliginmi?
Evet ilk hamileligimmm,evet saglikli olsun insallah ,ama sanki tekmelerini hisetsem icim rahatliycak gbi☺️

Valla 20 haftalik olunca hala hisetmezsem ortaligi ayaga kaldirabilirim Tsk ederm

250 gram dan sonra hissedebilirsin diyorlar. Ve fakat bu kişiden kişiye değişiyor zayıf basladiysaniz hamilelige daha erken kilolu basladiysaniz daha geç hissediyorsunuz. Ben 44 kiloyla başlamıştım 15. Haftada hissetmeye başladım. Doktor erken diyordu ama her annenin vücudu farklı seninki de az kalmış 21 den sonra hissetmeyen yok sanırım ben duymadım pek

250 gram dan sonra hissedebilirsin diyorlar. Ve fakat bu kişiden kişiye değişiyor zayıf basladiysaniz hamilelige daha erken kilolu basladiysaniz daha geç hissediyorsunuz. Ben 44 kiloyla başlamıştım 15. Haftada hissetmeye başladım. Doktor erken diyordu ama her annenin vücudu farklı seninki de az kalmış 21 den sonra hissetmeyen yok sanırım ben duymadım pek
Ben zayif baslamadim hamilelige birde ilk hamileligim saten galiba buyusden tam olarak hisedemiorm.neyse az sabir insallah bir iki haftaya hisedicemm

Ben 17. Haftadan beri hissediyorum ama tam emin olamıyordum. Bu hafta 18+4 benimde ve 18 olduğundan beri daha net hissediyorum. Uyandıgımda ya da akşam 9 dan sonra sırt üstü yatarken. Bi iki hareketi hissediliyor zaten. Belki hissediyorsunuz da farkında değilsinizdir. Doktor, bebek iyi dedikten sonra sıkıntı yok. Bi süre sonra canımızı acıtacak bu sıpalar zaten tekmelerken (((:

Ben 17. Haftadan beri hissediyorum ama tam emin olamıyordum. Bu hafta 18+4 benimde ve 18 olduğundan beri daha net hissediyorum. Uyandıgımda ya da akşam 9 dan sonra sırt üstü yatarken. Bi iki hareketi hissediliyor zaten. Belki hissediyorsunuz da farkında değilsinizdir. Doktor, bebek iyi dedikten sonra sıkıntı yok. Bi süre sonra canımızı acıtacak bu sıpalar zaten tekmelerken ((:-)
Evet saglikli oldukdan snra gerisi onemli degil,ya aslinda bende sirt ustu yattigimds bsyler hisedior gbiyim ama belli belirsiz cok hizli ve hafif bsymi,acaba karnimin normalde yaptigi bsymi bebekmi diye dusunuyorm iste emin olamiorm ama dun gece sanki hisettm gbi oldu amaa bilmiormm ,o beni uyutmadigi geceler gelsin artik,valla ben uykuma duskunum uyurum vallaaaaa fosur fsur

Evet saglikli oldukdan snra gerisi onemli degil,ya aslinda bende sirt ustu yattigimds bsyler hisedior gbiyim ama belli belirsiz cok hizli ve hafif bsymi,acaba karnimin normalde yaptigi bsymi bebekmi diye dusunuyorm iste emin olamiorm ama dun gece sanki hisettm gbi oldu amaa bilmiormm ,o beni uyutmadigi geceler gelsin artik,valla ben uykuma duskunum uyurum vallaaaaa fosur fsur

Normalde bişey yokken hareketini hissettiğinde kıpır kıpır oluyor karnın. Çok net olarak tek bir vuruş da hissettim hatta dün. Güzel şeyler ((:

Ooo neguzel ozamann allahim banada saglam tekme hisettigim gunleri getirsin insallah en yakin zamanda:halay:

Back
X