- 3 Haziran 2020
- 68
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi Gonul Atamaner
Kasık ağrım hala devam ediyor sizinde öylemi kızlarrrrr??? İdrarda gebelik testi nezaman baksak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken daha yapmayın kesinlikle pozitif çıkar çünkü ilaçların etkisiyle. Bende 19 ekimde oldum ağrı sızı hiç yok. Rengli gününde kan testi vereceğim inşallahKasık ağrım hala devam ediyor sizinde öylemi kızlarrrrr??? İdrarda gebelik testi nezaman baksak?
Çok erken daha yapmayın kesinlikle pozitif çıkar çünkü ilaçların etkisiyle. Bende 19 ekimde oldum ağrı sızı hiç yok. Rengli gününde kan testi vereceğim inşallahh
İlaç verdimi sana aşılamadan sonraÇok erken daha yapmayın kesinlikle pozitif çıkar çünkü ilaçların etkisiyle. Bende 19 ekimde oldum ağrı sızı hiç yok. Rengli gününde kan testi vereceğim inşallah
Kan testi için 2 kasım dedi doktor banaÇok erken daha yapmayın kesinlikle pozitif çıkar çünkü ilaçların etkisiyle. Bende 19 ekimde oldum ağrı sızı hiç yok. Rengli gününde kan testi vereceğim inşallah
Evet progesteron fitil verdi kullanıyorum. Bende bende 2 kasımda vereceğim inşallahİlaç verdimi sana aşılamadan sonra
Bende o şekilde bi durum olmadı. Ama kasık ağrım devam ediyo.akıntımda baya fazlalaştı. Seninki pskolojik olabilir.merhabalar bende 19 ekimde aşılama yaptırdım psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama sabah mide bulantısı oldu baya bi kötüydü sizlerde herhangi bir belirti var mı ??
Burdan yazarmısın sonucunuEvet progesteron fitil verdi kullanıyorum. Bende bende 2 kasımda vereceğim inşallah
Ben yaşamadım. Ama psikolojik olduğu düşünüyorum.merhabalar bende 19 ekimde aşılama yaptırdım psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama sabah mide bulantısı oldu baya bi kötüydü sizlerde herhangi bir belirti var mı ??
Yazarım haberdar edelim birbirimiziBurdan yazarmısın sonucunu
Tabiki cnmYazarım haberdar edelim birbirimizi