• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19. günde yapılan gebelik testi kesin sonuç verir mi

bilinmeyen000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
56
7
1
25
sabah ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı saatler sonra baktığımda buharlaşma mı yoksa silik çizgi mi kararsız kaldım

bu ayın 11'inde gördüm en son ama kesik kesik oldu hiç böyle olmamıştı reglim
hem adet görmüssünüz hem de adetten sonra birkaç test yapmıssınız ve negatif çıkmıs sanirim bence bir şey yoktur ama isterseniz kan verin. stres ve hava değişimlerinden adetiniz tam sökülememiş olabilir rengi kırmızıysa ve pıhtı varsa adettir

hem adet görmüssünüz hem de adetten sonra birkaç test yapmıssınız ve negatif çıkmıs sanirim bence bir şey yoktur ama isterseniz kan verin. stres ve hava değişimlerinden adetiniz tam sökülememiş olabilir rengi kırmızıysa ve pıhtı varsa adettir
kırmızımsı kahverengimsi bir şeydi beş gün sürdü ama toplasan dolu dolu bir pedi anca doldurmuştur beş gün boyunca

Son ilişki üzerinden mi, yumurtlama üzerinden sonra mı yoksa adet gecikmesi üzerinden mi 19 gün geçti?

Son ilişki üzerinden mi, yumurtlama üzerinden sonra mı yoksa adet gecikmesi üzerinden mi 19 gün geçti?
son ilişkinin üzerinden 19 gün geçtikten sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı teste saatler sonra baktığımda böyle hafif beliren çizgi gibi bir şey gördüm buharlaşma diye düşünüyorum ama ilk yaptığımda yaklaşık 3-4 dakika bekledim negatifti

Back
X