Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
19. günde yapılan gebelik testi kesin sonuç verir mi
hem adet görmüssünüz hem de adetten sonra birkaç test yapmıssınız ve negatif çıkmıs sanirim bence bir şey yoktur ama isterseniz kan verin. stres ve hava değişimlerinden adetiniz tam sökülememiş olabilir rengi kırmızıysa ve pıhtı varsa adettir
hem adet görmüssünüz hem de adetten sonra birkaç test yapmıssınız ve negatif çıkmıs sanirim bence bir şey yoktur ama isterseniz kan verin. stres ve hava değişimlerinden adetiniz tam sökülememiş olabilir rengi kırmızıysa ve pıhtı varsa adettir
son ilişkinin üzerinden 19 gün geçtikten sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı teste saatler sonra baktığımda böyle hafif beliren çizgi gibi bir şey gördüm buharlaşma diye düşünüyorum ama ilk yaptığımda yaklaşık 3-4 dakika bekledim negatifti