- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Hemen göğüs bitiminden mı ovallesiyor benimki aşağıda biraz normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kız bebisErkek mi bebiş?
Bizim oralarda kız bebek aşağıda erkek yukarıda olur derler. Hatta kız daha yayılmış erkek top gibi olur. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum :)Benimki kız canım belki seninki oyuzden dur benim de iki hafta sonra doktor kontrolünde daha çok var
Erjek mi canim seninBenimki yayıldı valla net bir göbek yok şişko muyum hamile miyim belli değil![]()
Yok canım kızErjek mi canim senin
Yok canım kız[/QUOTEbenimkide kız canım vücut yapısı sanırım hareketlerini hissediyormusun
BBenimkide aynı canım ses seda yok henüz :-(Yok henüz onu da hissedemiyorum tembel benimki sanırım :)
20. Hafta aşı haftası oldun muhterem tetanoz bana haftaya gel dedi sağlık ocağıYok henüz onu da hissedemiyorum tembel benimki sanırım :)
Bence de yapıyla ilgili kuzum. Benimki de aşağıda :) hamile olduğum anlaşılmıyor ahahhaha göbeği büyük teyzeler gibiyimHemen göğüs bitiminden mı ovallesiyor benimki aşağıda biraz normal mi
Bende öyleyim canım hamile değil şişko göbekli gibiyimBence de yapıyla ilgili kuzum. Benimki de aşağıda :) hamile olduğum anlaşılmıyor ahahhaha göbeği büyük teyzeler gibiyim
Bol bol hamile tişörtü giyip şişman değil hamileyim diye insanların gözüne sokuyorum ahahahahBende öyleyim canım hamile değil şişko göbekli gibiyim