- 25 Ekim 2014
- 126
- 37
- 73
- Konu Sahibi heyecanli23
-
Kuzenimin 9 ay boyunca kanaması oldu kızı şu anda 3 yaşında ve dünyalar güzeli, doktorunuz ne diyor ??Selam arkadaslar.bn 19 haftalik hamileyim kanamam var.bebegim saglikliymis ama kanamam devam ediyor.progesteron ve pruluton depot iğne verdi 3 günde 1 vurulmak icin ama henüz kanamamda azlma yok.doktorum zamanla azalcağini söyledi.yatak istirahati verdi.benzeri bi durum yasayan varmi.lütfen yardımci olun.çok tedirginim.
Kuzenime hatta en başından beri düşük riski var dendi, ama düşmedi bebek, doktorun dediklerini uygulayın, geçmiş olsun..Bu arada allah bagislasiñ.benim birden bire geldi bu kanama belli bi sebebide yok.kasılmadan kaynaklı dedi doktorum.
Ne demek canim benim boyle zamanlarda destek olmamiz lazim birbirimize. Seni cok iyi anliyorum endise duyabilirsin, korkabilirsin ve bu cok normal seninde dedigin gibi annelik duygusu. Bak daha bugün baslamissin igneye ve doktorun zamanla gecer hemen gecmez demis dur bakalim daha bismillah hayatim igne etkisini gun gectikce gosterecek. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize yavrularimizi. Hepsi gececek insallah canim olumlu dusun aklina kotu seyler getirme. Benimde yarin ikili tarama testim yapilacak ve ister istemez aklimi onca sey kurcaliyor olumlu dusunmeye calisiyorum fakat iste hele ki ilk cocuk olunca. Amaan iste dogana kadar dusun dusun dusun Allah yardim etsin hamislere :))Cok tesekkur ederimm canim ya cok iisinn.hep dinleniyorum zaten daha bu gun basladik igneye ama hala kan geliyo.doktorum zamanla gecer hemn gecmez dedi.annelik duygusu iste her kani gördüümde moralim bozuluyo.
Canim doktor ultrasondan gün verdi. Birde ultrasonda bakacak galiba.. Hani su ayrintili ultrason dedikleri sey heralde.Normal kan tahliliyle yapiliyor canim.5 gun snra cikiyor.bence sor cinsiyetinide soyler bence canim.normal kan tahlili gibi.hic telaslanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?