19 haftada kanama:(

heyecanli23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
126
37
73
Selam arkadaslar.bn 19 haftalik hamileyim kanamam var.bebegim saglikliymis ama kanamam devam ediyor.progesteron ve pruluton depot iğne verdi 3 günde 1 vurulmak icin ama henüz kanamamda azlma yok.doktorum zamanla azalcağini söyledi.yatak istirahati verdi.benzeri bi durum yasayan varmi.lütfen yardımci olun.çok tedirginim.

Kuzenimin 9 ay boyunca kanaması oldu kızı şu anda 3 yaşında ve dünyalar güzeli, doktorunuz ne diyor ??

Doktorum bi soru yok her sey normal diyor.yatmamı söyledi sadece.ama 2 gündür kesilmedi kanamam.zamanla kesilir dedi ama ben korku icindeyim.tuvalete gitmeye korkar oldum.kuzeninizinde mi aynı sorunu vardı?

Bu arada allah bagislasiñ.benim birden bire geldi bu kanama belli bi sebebide yok.kasılmadan kaynaklı dedi doktorum.

Bu arada allah bagislasiñ.benim birden bire geldi bu kanama belli bi sebebide yok.kasılmadan kaynaklı dedi doktorum.
Kuzenime hatta en başından beri düşük riski var dendi, ama düşmedi bebek, doktorun dediklerini uygulayın, geçmiş olsun..

Bir fikrim yok ama stres yapmamaya çalış, herşey olacağına varır, sen ne yapman gerekiyorsa yap, sonrasını Allah bilir değil mi..

Canim benim hiç endise etme melegin saglikliymis bak cok şükür. Benimde oldu kanamam ama ara ara lekelenme tarzinda doktorum progestan verdi onu kullaniyorum. Senin kanamana gelincee benim bir yakinim 9 ay boyunca kanamayla dogurdu kizini o yuzden hiic endise etme gonlunu ferah tut yat dinlen bırak her is kalsin biraz yatmak dinlenmek cok iyi gelecektir emin ol ben hic yerimde durumam habire elimde bir is olacak ki ben bu durumda dinlenmedim yani ama bebisim bana misin demiyor masallah sakinma canim benim ama dikkatli ol senin kanamam fazla olmus çünkü. Hem doktorun bir sıkıntı olacak olsa Allah korusun senden gizleyecek degilya soylerdi. Sakin ol ve bebegine seni seviyorum de

Cok tesekkur ederimm canim ya cok iisinn.hep dinleniyorum zaten daha bu gun basladik igneye ama hala kan geliyo.doktorum zamanla gecer hemn gecmez dedi.annelik duygusu iste her kani gördüümde moralim bozuluyo.

Cok tesekkur ederimm canim ya cok iisinn.hep dinleniyorum zaten daha bu gun basladik igneye ama hala kan geliyo.doktorum zamanla gecer hemn gecmez dedi.annelik duygusu iste her kani gördüümde moralim bozuluyo.
Ne demek canim benim boyle zamanlarda destek olmamiz lazim birbirimize. Seni cok iyi anliyorum endise duyabilirsin, korkabilirsin ve bu cok normal seninde dedigin gibi annelik duygusu. Bak daha bugün baslamissin igneye ve doktorun zamanla gecer hemen gecmez demis dur bakalim daha bismillah hayatim igne etkisini gun gectikce gosterecek. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize yavrularimizi. Hepsi gececek insallah canim olumlu dusun aklina kotu seyler getirme. Benimde yarin ikili tarama testim yapilacak ve ister istemez aklimi onca sey kurcaliyor olumlu dusunmeye calisiyorum fakat iste hele ki ilk cocuk olunca. Amaan iste dogana kadar dusun dusun dusun Allah yardim etsin hamislere :))

Evet canım allah hepimizin yardimcisi olsun.hic kafana takma allahin izniyle sagliklidir bebegin.bende yaptirdim normal cikti cok sükür.hamileligin tadini cikar canim hic endiselenme.allah her seyi kararina gore ayarlamistir.ne yazildiysa onu yasiyoruz.testinin sonucunu bana yazarsin canim.merak ederim ben simdi seni.

Insallah canim insallah Allahim hayirlisini versin , Sağlıklı evlatlar nasip etsin tum annelere. Yazarim tabi canim sonuc hemen cikmiyor ama heralde oyle duymustum ay catlarim bende meraktan. Canim nasil yapılıyor biraz anlatsana cinsiyetini de soyler mi aceba sorsam ???

Normal kan tahliliyle yapiliyor canim.5 gun snra cikiyor.bence sor cinsiyetinide soyler bence canim.normal kan tahlili gibi.hic telaslanma.

Yaa seninndemi ayni problmin oldu canim.sürekli kan akiyo zamanla gecicekmis ama ben gordukce tedirgin oluyorum.hic mi kalkmadin peki

Normal kan tahliliyle yapiliyor canim.5 gun snra cikiyor.bence sor cinsiyetinide soyler bence canim.normal kan tahlili gibi.hic telaslanma.
Canim doktor ultrasondan gün verdi. Birde ultrasonda bakacak galiba.. Hani su ayrintili ultrason dedikleri sey heralde.

Canim sonuclarim;
Uterin kavite icerisinde, CRL ölçümüne gore 12 hafta 6 gun ( 66.8) ile uyumlu FKA pozitif embriyo izlenmistir.
Retrokoryonik kanama izlenmedi.
Servikal kanal kapalıdır.
NT: 1.1 mm olculmustur. Obstetrik us incelenmesiymis Bunlar canim nasil sonuclarim sencee ??

Canıım ben sonucu pek yorumliyamam ama kotü bisey olsaydi doktor solerdi banada ayrintili ultrasonla bakmislardi.telas yapma hic.bu arada bnmde hala kanamam kesilmedi.bakalim daha ne kdr sürcek.bnde bu yüzden cok tedirginim.hep karnim ve kasiklarim agrio kanamaddan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…