Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 19 haftalık hamileyim aynı gun içerisinde farklı doktorlara gitseniz usg makinası farklı ölçüm yapabiliyo ama önemli olan haftasında olması bi kaç gün farkedebiliyor
Ultrasona girmedim uzun zamandir ama cihazdan cihaza fark ediyor, bir haftaya kadar gelisimleri ileri geri olabiliyor bunlar normal yani sonrakilerde bakmissiniz one de gecebilir
Bende 19 haftalık hamileyim aynı gun içerisinde farklı doktorlara gitseniz usg makinası farklı ölçüm yapabiliyo ama önemli olan haftasında olması bi kaç gün farkedebiliyor
Ultrasona girmedim uzun zamandir ama cihazdan cihaza fark ediyor, bir haftaya kadar gelisimleri ileri geri olabiliyor bunlar normal yani sonrakilerde bakmissiniz one de gecebilir
internetten araştırdım 2 haftaya kadar geride veya ilerde olması normalmiş sanırım Bu arada takviye olarak ne kullanıyorsunuz ?Doktorum Demir ilacı verdi sadece yeterli mi bu kadarı bilmiyorum.Demir b12 ve folik asit karışımı