Valla korkutmak istemem seni ama benimde çok acı agrı ve kasılma oluyordu 35+2 günlük dogum yaptım.
bnm anlattığım gibimiydi cnm ya otururken fln acımıyo yatarken uyurken acı yokta kalkmak isterken acıyo batıyo gibi böle
bnm anlattığım gibimiydi cnm ya otururken fln acımıyo yatarken uyurken acı yokta kalkmak isterken acıyo batıyo gibi böle
nazcım canım benim korkma o anlatamadığını düşündüğün ağrı 17 haftalıktan beri bendede var... ben diyodum ki oturduğum yerden kalkarken vajinamı orda bırakıyorum sanki ... böle bi aşağıya doğru çekiliyor gibiydi.aynı senin dediğin gibi yatakta sağdan sola dönerken pijamamı giyerken yürürken merdiven çıkarken ama onun dışında benimde oturduğumda ağrı olmuyordu. yatakta vajinamı tutmadan dönemiyordum. oturduğum yerden kalkarken evdeysem koltuktan öne doğru gelip yine oramı tutup kalkıyordum. ama sana kötü haber bu acı hiç geçmedi hala aynıyım. tek fark şiddetlendi artık çünkü bebeğin kafası aşağıda ve vajinama daha çok baskı yaptığı için arttı. ama inan seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben doktora nasıl tarif edeceğimi düşünüp durmuştum. neyseki o beni hemen anladı..ama öle çok içimi açıklatacak açıklamalarda bulunmadı. pelvik kas ağrısı bide tıp dilinde bişeyler söledi. bacaklarımı uzattırıp vajinama doğru kıvırdı falan filan . yani gayet normal dedi ... hatta ben önce telde anlatmıştım doktor ben şimdi normal bu anlattıkların derim ama bide ya başka bişeyse diye mutlaka görmek istedi alttan bakarak rahim boyunu bile ölçtü içimiz rahatlasın diye.. çünkü bende hep aacaba rahimmi açılıyor diye korkuyordum o ağrılar sırasında. ama allahtan hiç öle bişey olmadı yani sende korkma olurmu içini ferah tut. tabi gidince doktorunlada konuşursun..öptüm seni...
dikkat ediyorm sürekli yatıyorum cnm pzsti drum war ozmna kdr yataktayımçok diket etmelsin bu dönemlerde gebelik büyünce baskı şiddetlenir onu için agrı sızıları çok haife alma doktorunla konuşmaalısın
benimde oluyordu keskin bi ağrı kasıklarımda ama hiç bir sorun çıkmadı 9 ay 10 günlük doğum yaptım endişelenme bence.kafanı takıp moralini bozma.allah sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?