19. haftamda vajende acı lütfen fikri olan yorum yapsın

n__a__z

allahım sana emanetiz....
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
6.004
3
106
İzmir
slm arkadaşlar 19 haftalık hamileyim we bikaç gündür kasıklarımda yani bacak aralarım acıyo özellikle oturduğum zaman kalkarken weya yatakta sağdan sola dönerken dizlerimi çekmek isterken acı hissi oluyo.
bgn pijamamın altını giyerken destek almadan giyemedim bacak aralarım acıdı ağrı gibi değil yani uzanırken otururken bi sıkıntı yok ama işte ayağa kalkmak isterken fln bacak aralarım vajen bölüümü acıyo gibi kasılıyo zorlanıyorum yanii
uff zor anlattım ama umarım anlatabildim bu durumla karşılaşan warmı aranızda bnm 2. gebneliğim olduu için brz endişeliyim pztsi dra gidicem ama ozmna kdr beklemem lazım bu aralar çok gittim zaten
şimdiden cvplarınız içn teşekkürler

bnm anlattığım gibimiydi cnm ya otururken fln acımıyo yatarken uyurken acı yokta kalkmak isterken acıyo batıyo gibi böle

nazcım canım benim korkma o anlatamadığını düşündüğün ağrı 17 haftalıktan beri bendede var... ben diyodum ki oturduğum yerden kalkarken vajinamı orda bırakıyorum sanki ... böle bi aşağıya doğru çekiliyor gibiydi.aynı senin dediğin gibi yatakta sağdan sola dönerken pijamamı giyerken yürürken merdiven çıkarken ama onun dışında benimde oturduğumda ağrı olmuyordu. yatakta vajinamı tutmadan dönemiyordum. oturduğum yerden kalkarken evdeysem koltuktan öne doğru gelip yine oramı tutup kalkıyordum. ama sana kötü haber bu acı hiç geçmedi hala aynıyım. tek fark şiddetlendi artık çünkü bebeğin kafası aşağıda ve vajinama daha çok baskı yaptığı için arttı. ama inan seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben doktora nasıl tarif edeceğimi düşünüp durmuştum. neyseki o beni hemen anladı..ama öle çok içimi açıklatacak açıklamalarda bulunmadı. pelvik kas ağrısı bide tıp dilinde bişeyler söledi. bacaklarımı uzattırıp vajinama doğru kıvırdı falan filan . yani gayet normal dedi ... hatta ben önce telde anlatmıştım doktor ben şimdi normal bu anlattıkların derim ama bide ya başka bişeyse diye mutlaka görmek istedi alttan bakarak rahim boyunu bile ölçtü içimiz rahatlasın diye.. çünkü bende hep aacaba rahimmi açılıyor diye korkuyordum o ağrılar sırasında. ama allahtan hiç öle bişey olmadı yani sende korkma olurmu içini ferah tut. tabi gidince doktorunlada konuşursun..öptüm seni...

bnm anlattığım gibimiydi cnm ya otururken fln acımıyo yatarken uyurken acı yokta kalkmak isterken acıyo batıyo gibi böle

nazcım canım benim korkma o anlatamadığını düşündüğün ağrı 17 haftalıktan beri bendede var... ben diyodum ki oturduğum yerden kalkarken vajinamı orda bırakıyorum sanki ... böle bi aşağıya doğru çekiliyor gibiydi.aynı senin dediğin gibi yatakta sağdan sola dönerken pijamamı giyerken yürürken merdiven çıkarken ama onun dışında benimde oturduğumda ağrı olmuyordu. yatakta vajinamı tutmadan dönemiyordum. oturduğum yerden kalkarken evdeysem koltuktan öne doğru gelip yine oramı tutup kalkıyordum. ama sana kötü haber bu acı hiç geçmedi hala aynıyım. tek fark şiddetlendi artık çünkü bebeğin kafası aşağıda ve vajinama daha çok baskı yaptığı için arttı. ama inan seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben doktora nasıl tarif edeceğimi düşünüp durmuştum. neyseki o beni hemen anladı..ama öle çok içimi açıklatacak açıklamalarda bulunmadı. pelvik kas ağrısı bide tıp dilinde bişeyler söledi. bacaklarımı uzattırıp vajinama doğru kıvırdı falan filan . yani gayet normal dedi ... hatta ben önce telde anlatmıştım doktor ben şimdi normal bu anlattıkların derim ama bide ya başka bişeyse diye mutlaka görmek istedi alttan bakarak rahim boyunu bile ölçtü içimiz rahatlasın diye.. çünkü bende hep aacaba rahimmi açılıyor diye korkuyordum o ağrılar sırasında. ama allahtan hiç öle bişey olmadı yani sende korkma olurmu içini ferah tut. tabi gidince doktorunlada konuşursun..öptüm seni...

cnm bnmmmmmm:) inan içime su serptin yaa walla ne ii anladın derdimi umarım dediğin gibidir cnmm sonuna kdr çekmeye razıyım yeterki böle olsada sonuna kdr dwm etsin biliyosun yaşadıklarımı zaman geçtikçe bebeğim büyüdükçe korkularda artıyo nese pztsi kontrolüm war ozmn sorucam artık umarım geçer...
bu arada sizede maşallah cnmm bayaa büyümüşsünüz topiğne arda gir yaz mrk ediyoruz sizi gzl hbrlerinizi bekliyoruz allaha emanet olun öptmm

çok diket etmelsin bu dönemlerde gebelik büyünce baskı şiddetlenir onu için agrı sızıları çok haife alma doktorunla konuşmaalısın

benimde oluyordu keskin bi ağrı kasıklarımda ama hiç bir sorun çıkmadı 9 ay 10 günlük doğum yaptım endişelenme bence.kafanı takıp moralini bozma.allah sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
çok diket etmelsin bu dönemlerde gebelik büyünce baskı şiddetlenir onu için agrı sızıları çok haife alma doktorunla konuşmaalısın
dikkat ediyorm sürekli yatıyorum cnm pzsti drum war ozmna kdr yataktayım
benimde oluyordu keskin bi ağrı kasıklarımda ama hiç bir sorun çıkmadı 9 ay 10 günlük doğum yaptım endişelenme bence.kafanı takıp moralini bozma.allah sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin :)

ayy maşalllah darısı başıma olsn işlhh bnm haftalarımdamı olmuştu seninde snr geçiyomu bnm bgn azaldı bayaa allaha şükürler olsun

aynısımı bilmiyorum ama bendede şu şekil oluyor. Sanki bebek karnımda ayakta duruyorda aşağıya doğru rahmi itiyor gibi bende 20.haftamdayım

arkadaşlar bende yirminci haftamdayım, benimde yataktan kalkarken falan bacaklarımın vajenle birleştiğiyerler var ya işte oralarda bi ağrı oluyor. bi de afedersiniz idrarımı yaparken karnınım sağ ve sol alt köşelerinde bi ağrı oluyor inşaallah bunlar normal şeylerdir

Son düzenleme:
aynı ağrıdan bende de var. şuan 26. haftadayım. dr söylediğimde bana magnezyum verdi. gerçi şimdilik çok büyük faydasını görmedim ama en azından çok kötü birşey olmadığını bilerek katlanıyorum.

ağrım halaa war kızlar ara ara hafifliyo ama şuaralar gene çok oturduum yerden kalkmak istemiyorum walla yatarkende çok zor oluyo offffs sizlerin ne alemde geçen oldumu hiç

Back
X