"19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum" konusunun sahibi olarak...

_Nnegerekvar_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
2
0
1
27
2. Üyelik nedeniyle hesabım banlandı ve yeni bi e posta yeni bi hesap açtım. Öncelikle 2. Üyelik sebebim kesinlikle kimseyi kandırmak ya da sahte konu açmak değildi. Yaz başında ilk hesabımı açmıştım burada fakat kendi sıkıntımı yazıp yazmamak konusunda tereddütte kalınca neredeyse hiç kullanmadım. Kullanıcı adı ve şifremi unuttum ve yeni bi hesap açtım. Yasak olduğunu bilmiyordum. Muhtemelen yine banlanırım ama bi önemi yok. Dün gece banlandıktan sonra yazılanları da tablatten takip ettim hep. Benim için hepsi gerçekten çok değerliydi, her ne kadar yazanların devamlı "BU KONUNUN SAHTE OLDUGUNU İSPATLAYACAĞIM" düşüncesinde insanlar olsa da ... Üyeliğimin pasif hale getirilmesi de bi anlamda onları desteklemiş oldu. Ha bu kişiler dışında gerçekten destek olan ya da "kızım kendine gel" diyen insanlar çok çok daha fazlaydı ve teşekkürü bir borç bilirim. Bir çoğunuz ablam sayılırsınız ve düşünceleriniz önemliydi benim için. Çünkü dediğim gibi kimseye anlatamadım şimdiye kadar. Benim için dün gece önemli bi milattı:) Çok uzun bi yazı olacak hatta sıkılıp okumayacaksınız belki ama olsun. Ben size dün geceden sonra yaşadıklarımı da yazacağım. Ve zaten bundan sonra forumu kullanmayı düşünmüyorum, bu sondu.

Bu sabah saat 6 gibi onu aradım. Evet o saatte mesaj bile atmadım direkt aradım. Genelde gün içerisinde uyuyor çünkü yazları. Ben de öyle. Açmadı önce. Sonra 15 dakika geçince o aradı. Kızı yaznında oldugu için açamadıgını söyledi. Bir şey demedim, hep böyle oldu şimdiye kadar. Konuşmak istediğim şeyler var dedim ama sesim nasıl titriyor. Kötü bi şey mi oldu anlat dedi. Ben de ben artık geçiş yapmak istiyorum o şehirden dediğim gibi ağlamaya başladım. Gerçekten normalde gram ağlayan bi insan değilimdir, inanın. O da şaşırdı, bu kısımdan sonra sadece ağladım. Daha konuşamadım. Yanına geliyim mi ister misin diye sordu ona da cevap vermedim. Daha sonra tekrar konuşuruz sen bi kendini toparla falan dedi , bir şeyler daha söyledi ama çok hatırlamıyorum. Ağlarken duyamadım bazı kısımları.
Böyle işte... Kendim hakkında, KENDİMİ DÜŞÜNEREK yaptıgım ilk şey. Hem de ona karşı. Hem de hala onu çok severken. Bu yükün altından nasıl kalkıcam hiç bilmiyorum. Herkese teşekkür ederim! Bu kararı tamamen sizin sayesinde verdim dersem yalan söylemiş olurum ama sizin sayenizde cesaretlendim. Gerçekten çok teşekkür ederim.

( Bir de dün gece "konu fake" şeklinde düşünen insanlar saatlerce ilgileniyormuş gibi yorum yazdılar. Hesabım pasif olunca "zaten inanmıyodum" yazdılar. Gerçekten hoş değildi. Başkalarının yaşadıkları size inandırıcı gelmiyor olabilir, saygı duyarım. Böyle düşünüyorsanız en başından beri tek kelime yazmamanızı tercih ederdim. Sevgiler! )

Sen ondan bikmayacaksan durma hemen evlen bikacaksanda simdiden birak ki oda kendi emsalini bulsun daha vakti varken yoksa onun icin gec olabilir dogru kisiyi bulmakda yasi itibariyla ....diye düşünüyorum

Hayatım adam 45 yaşında olduğu için gündüzleri biraz kestirme ihtiyacı duyuyor. Sende bitmek bilmeyen bi enerji var şuan. Ama o yolun yarısını çoktan geçti. Ya sen doğduğunda şuanki senden büyükmüş. Bunları hep düşün. Böyle bir adama aşık mısın sahiden?

Aldanma ona. Sana aşık değildir o. muhtemelen sapık ama o aklının bi köşesinde dursun.

Bir gün gerçekten aşık olacaksın kendi yaşlarında birine. Yasak olduğu için cazip gelmeyen birine. O gün bu dediklerimi hatırlarsın.

aa kzıı mı varmış, adam evlimiymiş. ben bekar sanıyordum. Canım lütfen hayatını mahvetme. bunu ailene yapma. lütfen. en önemlisi kendine yapma.

Valla şimdi kizacaksin dalga geçiyorum sanacaksin ama bu konuya da ne gerek var? :)
Alacağını alıp doğru kararı uyguladiysan ne ala.. Bildirim yapmana gerek yok. Uyarı için de yorulma onlar çok konuşuldu bu forumda değişmiyor.

Gereksiz şeylerden kurtar hayatını.
Mutluluklar dilerim.

aa kzıı mı varmış, adam evlimiymiş. ben bekar sanıyordum. Canım lütfen hayatını mahvetme. bunu ailene yapma. lütfen. en önemlisi kendine yapma.
Hayır evli değil ama kızı var evet. Aslında bu konuyu açma sebebim dün gece açtıgım konuda bana yazan kişilerin görmesini sağlamaktı. Çok mümkün olmayacak sanırım. Olsun...

Yine tekrar Üzgünüm
Bazen böyle donuyor bende site.
Bir bakıyorum aynı mesaj 4 kere falan gitmiş.

Neyse konu sahibi kurtul o ilişkiden.
Sağlıklı bir aşk yaşa.

Doğru karar vermişsin emin ol gün gelir iyiki olmamış dersin sadece biraz zamana ihtiyacın var .

Eski konunu okumadim. Buradaki bir iki mesaj zoruna gidiyor ama 45 yasinda adamla olmak zoruna gitmiyor.

Sizin yasinizdaki kizlari anlamayacagim. Ne guzel bir hayat var onunuzde rezil etmek icin cabalayip duruyorsunuz.

Adamin bir kizi varsa eminim senden buyuktur.Son soz yasitlarinla gez eglen dolas, baban yasindaki adamlarla olma.

Aşk çok farklı bir kavram .Heyecan ,heves ilede karıştırıldığı için mantığında devre dışı olduğu aşırı bir duygu yüklemesi hali.
Muhtemelen bundan bi on yıl sonraki kendinle karşılaşsan sana çok farklı tavsiyeler verecektir.
Aşkın yaşı ,insanı,nesnesi,tanrısı Yok.Herseye o heyecan o heves duyulabilir ,hatta işkence edene bile(bknz.stockholm sendromu)
Ama mantık öylemi değil, duyguların akıl ile yoğurulmuş şekli mantık.sana gizliden gizliye doğruyu fısıldar ,yanlış der aslında bu budur der, yaşın ,çevren der hormonların der,şu an tavan yapmış durumda der, doğruyu görmem için hormonların 2 seneye azalmasını bekle der..bak kendin bile şaşıracaksın der..aşk gibi cahil değildir duymak istemesende, ama aşk gibi cesur da değildir,sessiz sakin söyler herseyi, sen bilirsin der çekilir.aşk gibi ısrarcı değil.
Şimdi ben bunları niye anlattım niçin anlattım.
Efendim şöyleki şuan içinde bulunduğun durumu sen bize izah et şimdi, aşk ile mi hareket ediyorsun, akıl ile mi...
O heyecan dediğin şey uçtumu eline mantıkla açıklanabilir ne kalacak..

Hayır evli değil ama kızı var evet. Aslında bu konuyu açma sebebim dün gece açtıgım konuda bana yazan kişilerin görmesini sağlamaktı. Çok mümkün olmayacak sanırım. Olsun...

yine senin gibi bir ilişkiden mi kızı var ? yoksa evlenip boşanmış mı ? Ya burada yazan kişileri fazla dikkate alma ben de dahil. Herkesin eğitimi, kültürü sosyal hayatı, hayata bakış açısı farklı. Tabi burada kimse sana devam et, aşkının peşinden git demez orası ayrı. Ama insanları yargılamak, aşağılamak, haddi olmadan ağır konuşmak gereksiz. Kimseye bir şey göstermek söylemek zorunda değilsin. Eğer hikayen gerçekse bu yanlıştan dönmeni temenni ediyorum. Benim senin yaşında ikiz kardeşlerim var, biri kız biiri erkek. Allah korusun, ikisininde başına gelse böyle bir şey, delirir acayip üzülür. Karşı cinsi yapmayacağım şey olmazdı anne babamdan önce. Empati yapıp, aileni üzme. 19 yıl emek vermişler, sana güvenmişler. Bir canlı kolay yetişmiyor. Kim bilir ne hayalleri var senin üzerinde. Onları hayalkırıklığına uğratma. Ne kadar kötü olursa olsun bir aile, hani bir laf var ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye. Hakkaten anne babadan başka kişiye ağlayan biri yok! olmaz da!

Sizin adınıza çok sevindim. Size şuan acı veren ama doğru bir karar verdiniz.

Aşkın yaşı yoktur yoktur da bu kadar da yoktur değil, sen konuyu tamamen yanlış anlamışşın . Aranızda 3 nesil fark var neredeyse. Enerjiksin, herseyi yeni öğreneceksın, daha cok seveceksin,üzülecek ama bir o kadar da katki saglayacaksın kendine tecrübe edineceksin fakat ilerde arkana dönüp baktığında üzülmeyeceğin tecrübeler edinmeni isterdim. Her yaşın bir güzelliği var en güzel çağındasın ve ziyan etme :) Toplan arkadaşlarınla,gez dolaş ye iç fakat bu tarz şeyler yani üzüntü getirecek şeylerden kaçın.

Hayatini 2 dak zevk için kart bir adama mahvettirmis .... yazık utanmıyorlar birde ! Adam hicmi aklina gelmemiş yaf bu evladın yaşında ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…