1aylik hamilelikte kilo artisi???

myHos06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
245
41
48
35
Ankara
Henuz 4haftalik hamileyim ama Bir ayda tam iki kilo almisim psikolojim bozulacak anormal degil mi bu??

Ilk aydan 2 kilo aldiysam sonu dusunemiyorum.

diyet yapayim dedim ama bebege zarari olur mu bilemiyorum. Hamilelikte yapilan diyetlerin.iyi sonuc alanlar yazabilirler mi acaba..

canım hamilelikte diyet olmaz zaten doktorun sağlıklı beslenme programı verir ona uyarak bol yürüyüş yaparak bu dönemi geçirmelisin.. bunları yaptıktan sonra ödem bünye vs hariç zaten normal bir kilo alımı olur.. korkma sağlıklı beslenince çok kilo almazsın.. sevgiler..

Henuz 4haftalik hamileyim ama Bir ayda tam iki kilo almisim psikolojim bozulacak anormal degil mi bu??

Ilk aydan 2 kilo aldiysam sonu dusunemiyorum.

diyet yapayim dedim ama bebege zarari olur mu bilemiyorum. Hamilelikte yapilan diyetlerin.iyi sonuc alanlar yazabilirler mi acaba..
Günaydın arkadaşım. .bende 4 haftalık hamileyim aynen 2 kiloya yakın almışım..ama aslinda o kilo değilmiş. .adet olmadigimiz için şişkinlik ve gazmis..oyle dediler. .muhtemelen seninde öyledir canim..

canım hamilelikte diyet olmaz zaten doktorun sağlıklı beslenme programı verir ona uyarak bol yürüyüş yaparak bu dönemi geçirmelisin.. bunları yaptıktan sonra ödem bünye vs hariç zaten normal bir kilo alımı olur.. korkma sağlıklı beslenince çok kilo almazsın.. sevgiler..

Tesekkur ederim canim.yuruyus onemli tabi.hareketsiz kaldim galiba..

ilk aylarda herkes boyle mi bilmiyorum sacma farkindayim ama bebegimi dusurecegim korkusu var buda beni hareketsiz yapiyor.degil spor yapmak,ders anlatrkeb bile oturdugumu farkettim bugun.

pff ne sacma

Günaydın arkadaşım. .bende 4 haftalık hamileyim aynen 2 kiloya yakın almışım..ama aslinda o kilo değilmiş. .adet olmadigimiz için şişkinlik ve gazmis..oyle dediler. .muhtemelen seninde öyledir canim..

Insallah oyledir.odem olsun yag olmasin da.onu atmak cok zor cunku.

tesekkur ederim canim icim rahatladi brz..

ben hamile degilken 53-54 arasi gidip geliodum. iki aylik hamileyim cok yiyorum gaz siskinlikte oluyo gobek kocaman cikiyo 56kg cikiyorum sonra bi sabah gaz falan kalmio bakiorum ayni kilodayim :-) seninkide siskinliktir hemen almamissindir hem alsan ne olcak yaa emzirme bitince verirsin. saglikli olsunlarda diger seyler kolay. kafana takma bosuna.

cnmm hiiiç kafana takma ben doğuma 50 kilo ile başladım 18 kilo aldım. 68 ile doğuma gittim. doğumda sadece 5.5 kilom gittiydi.

şimdi oğlum 11 aylık ve 5.5 kilom var fazldan ama ne spor ne diyet hiç bişi yapmadım. veriosun yani. buarada 2013 şubat doğumlu oğlum. inş 2015 mayıs gibi tekrar bi gebelik düşünüyorum ve kendimi hiiç sıkmıycam. sadece beyaz ekmek tüketme o gebelik şekeri yaptı bende:52:

Back
X