1buçuk aylık evliyim ama üzüldüğüm bir konu var

Birkiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
19
7
1
35
İlk geceden korkuyordum korktuğum gibi de çıktı. Yani eşim anlayışsız olsa vay halime. Hala canım yanıyo alışamadım. Eşimi itekliyorum yana kayıyorum ama istem dışı oluyo bu. Tamam kasıyorum kendimi biliyorum ama kasmıyım salıyım dediğim anda acı duyunca tekrar kasıyorum istemeden. Zevk alıyosun diyenleri anlayamıyorum neden zevk alamıyorum ki ben :( evlenmeden önce istek geliyodu eşime karşı sevismek gibi evlilikte daha çok olması gerekirken istek hiç gelmiyo. Kendimi zevke getirmek için uğraşıyorum ama zar zor geliyosa da sürtünerek bitiriyorum sonra kaçıyo zevkim. İlginç yani eşim de genelde ön sevişmeyi pek uzun tutmuyo bide pek sevisemiyo sanki.Idrar enfeksiyonum vardı biraz ara vermiştik ilactan sonra 1 kere daha yaptık yine zevk alamadım. Geciktirici spreyi var onu sıkıyo kendine.Sprey biraz benimkinide uyusturuyo sanirim ozaman biraz daha az acı oluyo.Zevk almak istiyorum bende yoksa hep böyle geçermi : ( eşimi seviyorum buarada isteyerek evlendik. Var mı benim gibi olan çaresini bulan. Tek sorunum bu başka bi sorunumuz yok şükür eşim çok iyi bi insan. Yardım:((

Teşekkür ederim ama deniyorum olmuyo normal davranmaya çalışsamda. Eşimde direk olaya giriyo . Bazen benide kıvama getirmeye çalışıyo ama bakıyo gelmiyorum kıvama oda devam ediyo

İlk geceden korkuyordum korktuğum gibi de çıktı. Yani eşim anlayışsız olsa vay halime. Hala canım yanıyo alışamadım. Eşimi itekliyorum yana kayıyorum ama istem dışı oluyo bu. Tamam kasıyorum kendimi biliyorum ama kasmıyım salıyım dediğim anda acı duyunca tekrar kasıyorum istemeden. Zevk alıyosun diyenleri anlayamıyorum neden zevk alamıyorum ki ben :KK43: evlenmeden önce istek geliyodu eşime karşı sevismek gibi evlilikte daha çok olması gerekirken istek hiç gelmiyo. Kendimi zevke getirmek için uğraşıyorum ama zar zor geliyosa da sürtünerek bitiriyorum sonra kaçıyo zevkim. İlginç yani eşim de genelde ön sevişmeyi pek uzun tutmuyo bide pek sevisemiyo sanki.Idrar enfeksiyonum vardı biraz ara vermiştik ilactan sonra 1 kere daha yaptık yine zevk alamadım. Geciktirici spreyi var onu sıkıyo kendine.Sprey biraz benimkinide uyusturuyo sanirim ozaman biraz daha az acı oluyo.Zevk almak istiyorum bende yoksa hep böyle geçermi : ( eşimi seviyorum buarada isteyerek evlendik. Var mı benim gibi olan çaresini bulan. Tek sorunum bu başka bi sorunumuz yok şükür eşim çok iyi bi insan. Yardım:KK43:(
Ön sevişmeyi kısa tutuyor+ geciktirici Sprey kullanıyor =erken Boşalma sorunu mu var eşinin? Spreyi kullandırtma takip et eğer sorun varsa onu çözün yoksa senin isteklerini pek kaale almaz.

Sorma böyle bir konuyla başlamak istemezdim ama çareyi insanlara sorarak aramak istedim. Yakınlarıma pek soramıyorum burda nasılsa kimse tanımıyo

Teşekkür ederim ama deniyorum olmuyo normal davranmaya çalışsamda. Eşimde direk olaya giriyo . Bazen benide kıvama getirmeye çalışıyo ama bakıyo gelmiyorum kıvama oda devam ediyo
Eşinin seni kıvama getirmeden olaya girişmesine izin verme,bu mu anlayışlı koca.
Oturup konuş böyle olmaz ki.

Ön sevişmeyi kısa tutuyor+ geciktirici Sprey kullanıyor =erken Boşalma sorunu mu var eşinin? Spreyi kullandırtma takip et eğer sorun varsa onu çözün yoksa senin isteklerini pek kaale almaz.

Spreyi herzaman kullanmıyo bosalacagini hissettiği zaman boşalma diyorum ben ona. baya bi denemesi alışmam için izin vermiyorum oda sıkıyor mecbur.

E benimde 4 senelik var napalim kapıştıralım:))
Dediğim gibi ütopik bir konu değil şahsi fikrim,ilk üye ilk konu statüsünü kazanamıyor :deli: bilindik bir odun koca vajinismus kadın.
Geneli biliyorsan sorun yok o zaman. Umarım haksız çıkan ben olurum :KK66: ama bu da gol olmayacak diğerleri gibi :)

Acı duymaya odaklanıyorsunuz ondan hiçbirşey düşünmeyip anın akışına bırakmanız lazım kendinizi, yoksa zevk almazsınız tabii ki de.

Konuşuyorum tamam aşkım diyo. Ora mı burami öpünce bende durup bakıyormuşum öyle diyo

Back
X