• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sağlıklı gebelikden sonra 2 düşük olupta anne olan var mı

1 erkek annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
23
4
1
25
Merhabalar benim saglıklı bir oğlum var çok şükür şuan 5 yaşında ondan sonra iki kere düşügüm oldu çok üzüldüm ikiside hemen hemen aynı haftalarda kürtaj oldum son gebeliğim 6 haftalıkken gelişimi duruyor 10 haftalıken 28 ağustosda kürtaj oldum doktorum ya kalbi hiç oluşmadı yada gelişmedi dedi birde kan pıhtılaşmamsı olabilir dedi kürtajdan 40 sonra test yapamam için araştırmaya hastanesine gönderdi bendi kürtajdan sonra 1 kere adet gördükten sonra hamile kalabilirsin dedi rahminde bir problem yok dedi herşey gayet iyi dedi adet oldum ama test yaptırmadan hamile kalmak istemiyorum aynı şeyleri tekrardan yaşarım diye çok korkuyorum ama çokta bebek sahibi olmak istiyorum oğlumda çok kardeşi olsun istiyor hep anne karnında bebek mi var deyip soruyor buda daha çok canımı yakıyor o yüzden biran önce hamile kalmak istiyorum benim gibi yaşayıpta hamile kalan var mı

Ben birebir aynısını yaşadım, şükür üç ay önce sağlıklı doğum yaptım 😊

Ben birebir aynısını yaşadım, şükür üç ay önce sağlıklı doğum yaptım 😊
Ayy çok sevindim allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲 peki yanlış anlamasan süreçin nasıl oldu anlatır mısın biraz nasıl hamile kaldın ne ilaçları kullandın düşükten sonra kaç ay ara verdin gibi şeyler iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten

Ayy çok sevindim allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲 peki yanlış anlamasan süreçin nasıl oldu anlatır mısın biraz nasıl hamile kaldın ne ilaçları kullandın düşükten sonra kaç ay ara verdin gibi şeyler iyi birşeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçekten
Oğlum dört yaşında benim de 2023te iki düşük yaptım, ikincisi ikizdi, biri önce düştü biri daha ileri haftalarda, ben o bebeği gördüm, uyudum uyandım gözümün önünden gitmedi mahvoldum, yaklaşık bir sene ara verdik, ben hazır değildim, üç düşükten önce de problem görmedikleri için başlangıçta da sağlıklı doğum olduğu için birşey kullanmadım, sonra bıgun prezervatif taştı sonra regl geçti olabilir mi acaba dedim, olmuş, olacağı varsa oluyor demek ki, bana kalsa öbür ay öbür ay diye süreci uzatiyordum 😊 öyle işte yine ikiz başladı biri gelişmedi, ben yine umutsuzdum ağlaya ağlaya günler geçmedi, kanamalı falan geçen bı gebelikti ama çok şükür sağlıcakla kavuştuk 😊

Ayy verdi mi veriyor işte allah allahım sen çok büyüksün umudunuzu kaybetmemek gerekiyormuş gerçekten allah anneli babalı büyütsün tekrardan Peki Düşükten sonra test falan istemediler mi sizden

Back
X