1yillik evliyim sorun olmamasına rağmen gebelik olusmuyor

Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinizi takip edip o günleri değerlendirin. Soğan kürü yapabilirsiniz ayrıca eşiniz keçiboynuzu pekmezi icebilir.

Kafanıza takmamaya çalışın. Kafaya taktıkca, zorlaşıyor maalesef. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim doktora gittik ikimizde de problem yok ancak hiç gebelik oluşmadı.boyle olup hamile kalan var mı.duphaston ve klomen + çatlatma iğnesi kullandım bir ay yine olmadı diğer ay doktora gidemedim adetin 16.gunu duphastona devam ettim doktorun dediği gibi hsg de çektirdim yine bişey çıkmadı olmadıkça kendimiz bir şeyler çıkarıyoruz
Hsg den sonra hamile kalmak kolaylaşıyor, birkac ay doğal yolla deneyin, yaşınız ileri değilse, sonra tekrar doktora gidin isterseniz

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim doktora gittik ikimizde de problem yok ancak hiç gebelik oluşmadı.boyle olup hamile kalan var mı.duphaston ve klomen + çatlatma iğnesi kullandım bir ay yine olmadı diğer ay doktora gidemedim adetin 16.gunu duphastona devam ettim doktorun dediği gibi hsg de çektirdim yine bişey çıkmadı olmadıkça kendimiz bir şeyler çıkarıyoruz
Bir yıla yakındır gebelik olmuyorsa ve hsg çektirin mutlaka

Hamile kalan arkadaslar tecrübenizi paylaşır mısınız ne yapmam lazım
Asuman sana vereceğim en iyi tavsiye akışına bırakman. Biliyorum çok zor ama inan ne kadar zorlarsan o kadar olmuyor. Bebek dışında bir şeye odaklanman lazım kafa rahatlamadan gerçekten olmuyor. Ben bir düşük bir dış gebelik geçirdim. Dış gebelik düşükten çok daha zordu. Sonra kendine psikolojik ve fiziksel açıdan dinlenme süresi verdim ve eşimi de çocuk konusu açmaması için uyardım. Yüksek lisansa hazırlanmaya başladım. Kısa bir süre sonra bir de baktım ki hamileyim. Şükürler olsun şu an sağlıklı ilerliyor 🙏🏻 Kendini başka bir işe verdiğinde göreceksin “sürpriiiz” diyecek bebeğin sana. 😇Allah gönlüne göre versin, sakın umudunu yitirme.

Asuman sana vereceğim en iyi tavsiye akışına bırakman. Biliyorum çok zor ama inan ne kadar zorlarsan o kadar olmuyor. Bebek dışında bir şeye odaklanman lazım kafa rahatlamadan gerçekten olmuyor. Ben bir düşük bir dış gebelik geçirdim. Dış gebelik düşükten çok daha zordu. Sonra kendine psikolojik ve fiziksel açıdan dinlenme süresi verdim ve eşimi de çocuk konusu açmaması için uyardım. Yüksek lisansa hazırlanmaya başladım. Kısa bir süre sonra bir de baktım ki hamileyim. Şükürler olsun şu an sağlıklı ilerliyor 🙏🏻 Kendini başka bir işe verdiğinde göreceksin “sürpriiiz” diyecek bebeğin sana. 😇Allah gönlüne göre versin, sakın umudunu yitirme.
dış gebelikten sonra bişi yaptınız mı bi de ne zaman hamile kaldınız?

Doktorun bebek olmaması için herhangi bir teşhisi yoksa takip etmeyin. Takip etmek stres yapabiliyor bünyede. Stres de hamileliligi geçiktieiyor. Rahat olup akışa bırakın
Rabbım ol deyince olacak 🙏🏻

Haklısın . artık bende bıraktım bir kaç doktora gitmek istemiyorum akışına bırakmak istiyorum
Vitamin icinde dha yani balikyagi da olan vitaminlerden takviye alabilirsin d vitamini folikasit cinko icerikli vitaminler yumurta kalitesini arttitlriyor .yasin gencse akisina birak acele etme

Back
X