Davranış Bozuklukları 2-3 yaş çoçuğu olanlar lütfen acil yardım........................?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ZARUTEL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
284
12
68
İstanbul
Merhaba 26 aylık kızım var.bu aralar sürekli ağlıyo.uyanıyo ağlıyo.yemek veriyom ağlıyo. Oyun oynatıyom ağlıyo.yok ağağı kalk beni kuçağına al diyo.suyu sen içir kızım sen ablasın kendin içe bilirsin diyom 1 saat ağlıyo.netten yazı okudum her dediğini yapmayayım diyom olmuyo,güzelce anlatıyom zamn geçiriyom olmuyo,kızıyom olmuyo.........ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim evimizde huzur kalmadı.ne istiyorsa yapsın diyom yine yanıma gelip ağlıyo.sofrada kızım otur öyle ye diyom yok gezerek yiyo.kaşığa basma diyom basıyo.güzelce anlatıyom yine yok ne desem tersini yapıyo.lütfen yardım lütfen:18::18:

Benimde ikizlerim var 31 aylık onlarda oyle sürekli kavga ediyorlar aglıyorlar hep inatlar her istedikleri o an olsun istiyorlar iki yas sendromundan heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back