Pervari'de yatılı bölge okulunda okuyan 8'i erkek 9 öğrenci 2 ve 3 yaşındaki iki çocuğa tecavüz ve cinayetten tutuklandı
26 Nisan 2010 - 10:05
Yazı Boyutu:
Türkiye Siirt’te bir ilköğretim okulunda 4 kız öğrenciye aralarında okul müdür yardımcısının da bulunduğu 25 kişinin tecavüz etmesinin şokunu yaşarken, insanın kanını donduran bir başka haber de Siirt’in Pervari ilçesinden geldi.
Pervari’de Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) okuyan yaşları 11 ile 14 arasında değişen 9 öğrencinin karıştığı geçen yıl işlenen tecavüz ve cinayet olayı dün ortaya çıktı.
2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ VE İŞKENCE
Korkunç olay şöyle gelişti: 15 Nisan 2009’da baba H.S., polise 2 yaşındaki oğlu E.S.’nin kaybolduğunu bildirdi. Minik E.S. ertesi gün YİBO öğrencileri tarafından ilçenin girişindeki Serkani Deresi yakınlarında donmak üzereyken bulundu. Vücudunda kesikler ve çürükler olan minik çocuğa tecavüz edildiği belirlendi. Polis olayı çözmeye çalışırken, bir gün sonra da minik E.S.’nin amcasının 3 yaşındaki kızı A.S. de ortadan kayboldu.
3 YAŞINDAKİ KIZI TECAVÜZ EDİP BOĞDULAR
Polis ve jandarma alarma geçti. A.S.’nin ailesini arayan bir kişi, “Çocuğu 13-14 yaşlarında bir kızla birlikte Serkani Deresi’ne giderken gördüm” diye ihbarda bulundu. A.S. derenin yakınlarındaki bir havuzun kenarında cesedi bulundu.
Otopside minik kızın, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü belirlendi. Çocukların evinin yakınındaki askerlik şubesi ve bir akaryakıt istasyonun güvenlik kamerası kayıtlarında iki çocuğun da kaybolmadan önce 13-14 yaşlarında bir kızla birlikte olduklarını gösteren görüntüler çıktı.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: