2-3 yaşındaki çocuklara tecavüz ve işkenceyle kızı öldürdüler ve serbestlerrr

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul

Pervari'de yatılı bölge okulunda okuyan 8'i erkek 9 öğrenci 2 ve 3 yaşındaki iki çocuğa tecavüz ve cinayetten tutuklandı
26 Nisan 2010 - 10:05
Yazı Boyutu:

Türkiye Siirt’te bir ilköğretim okulunda 4 kız öğrenciye aralarında okul müdür yardımcısının da bulunduğu 25 kişinin tecavüz etmesinin şokunu yaşarken, insanın kanını donduran bir başka haber de Siirt’in Pervari ilçesinden geldi.

Pervari’de Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) okuyan yaşları 11 ile 14 arasında değişen 9 öğrencinin karıştığı geçen yıl işlenen tecavüz ve cinayet olayı dün ortaya çıktı.

2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ VE İŞKENCE

Korkunç olay şöyle gelişti: 15 Nisan 2009’da baba H.S., polise 2 yaşındaki oğlu E.S.’nin kaybolduğunu bildirdi. Minik E.S. ertesi gün YİBO öğrencileri tarafından ilçenin girişindeki Serkani Deresi yakınlarında donmak üzereyken bulundu. Vücudunda kesikler ve çürükler olan minik çocuğa tecavüz edildiği belirlendi. Polis olayı çözmeye çalışırken, bir gün sonra da minik E.S.’nin amcasının 3 yaşındaki kızı A.S. de ortadan kayboldu.

3 YAŞINDAKİ KIZI TECAVÜZ EDİP BOĞDULAR

Polis ve jandarma alarma geçti. A.S.’nin ailesini arayan bir kişi, “Çocuğu 13-14 yaşlarında bir kızla birlikte Serkani Deresi’ne giderken gördüm” diye ihbarda bulundu. A.S. derenin yakınlarındaki bir havuzun kenarında cesedi bulundu.

Otopside minik kızın, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü belirlendi. Çocukların evinin yakınındaki askerlik şubesi ve bir akaryakıt istasyonun güvenlik kamerası kayıtlarında iki çocuğun da kaybolmadan önce 13-14 yaşlarında bir kızla birlikte olduklarını gösteren görüntüler çıktı.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Okulun bahçesinde yaşandı

Korkunç olayın altından bugüne kadar bir çok genç kızın ve kadının ölümüne neden olan ‘töre’ çıktı. D.S. uygunsuz fotoğrafını ailesine göstermekle tehdit eden erkek öğrencilere, olayın ortaya çıkmasıyla töre gereği öldürülmekten korktuğu için boyun eğmiş. Töreden korkup iki yeğenini 8 erkek öğrenciye teslim eden D.S. olayı şöyle anlattı: “Bir gün YıBO’nun üst tarafında fidan dikmeye gitmiştik. ıki erkek öğrenci yanıma gelip fotoğrafımı çekmek istedi. ızin vermedim.”

“Cips alacağım diye kandırdım”

D.S. ifadesinde “Bunun üzerine, beni itip yere düşürdüler. Biri eşofmanımı çıkardı, biri de üzerime uzandı. Uygunsuz şekilde fotoğrafımı çektiler. ‘Bize 3-4 yaşlarında bir çocuk getir. Yoksa fotoğrafı ailene gösteririz’ diye tehdit ettiler. Korktuğum için amcamın oğlu E.S.’yi istedikleri yere götürdüm. Olaydan sonra Y. ve ı. ‘Niye erkek çocuk getiriyorsun. Bu kez küçük bir kız çocuğu getir’ diyerek yine şantaj yaptı. Bu sefer de diğer amcamın kızı olan A.S’yi ‘Cips alacağım’ diye kandırıp istedikleri yere götürdüm” dedi
.

Allah canınızı alsın inşallah pislik heriflerrr bütün cinlerim tepeme geldi vahşet yaa vahşett çıldırmışlar resmenn.bu nasıl bir şey nasıl serbest kalırlar Allah aşkına yaa...Allah sorsunn başka diyecek bir şey bulamıyorum ablacım çok moralim bozuldu::çok üzgünüm

biz nasıl güvenipte çocuklarımızı dışarda bırakcaz oynamak için ya zaman ne kötü 0olmuş 2-3yaş ne demek ya minicikler daha bedenlerine yaptıklarına bak

benim 2 yasindaki yiyenide tecavüz edip feci sekilde iskencelerlen öldürmüs 11 yasinda olan bir sapik..anlatsam nasil öldürdügünü insanin kani donar..kuzenim ve esi piskolojileri bozuldu...uzun zaman kendilerine gelemediler...özelikle cocugun annesi kafayi bozdu...coook üzücü..allah kimseye yasatmasin...yasi kücük diye birakiyorlar ortaya böyle sapiklari baska anneler babalarin cani yaniyo..

şuan haberlerde tüylerim dike ndiken oldu okudugumdan beri haberi bide medyayı suçluyolar medya negüsel uyarıyo çocuklarınıza dikkat edin diee

benim 2 yasindaki yiyenide tecavüz edip feci sekilde iskencelerlen öldürmüs 11 yasinda olan bir sapik..anlatsam nasil öldürdügünü insanin kani donar..kuzenim ve esi piskolojileri bozuldu...uzun zaman kendilerine gelemediler...özelikle cocugun annesi kafayi bozdu...coook üzücü..allah kimseye yasatmasin...yasi kücük diye birakiyorlar ortaya böyle sapiklari baska anneler babalarin cani yaniyo..

ay cnm başınız sagolsun ne acı bi durumm:sinifsinif::sinifsinif:

özelikle ergenlik yasinda cocuk maskesinin ardina siginmis seytanlar yapiyor bunu....neden acaba...
gecen sene izine gittigimizdede öyle seyler duydumki cevreden soke oldum...:1shok:
cocuklarimizi basi bos oynasinlar diye birakmayalim ...

sapık' babaya 12 yıl hapis istemi
Öz kızına tecavüzden 2 çocuğu oldu, kızından doğan kızını da taciz etti
yuh ya artık tyuh bugünki haberlerd ehepsi bideee

dirne Uzunköprü ılçesi’nde öz kızına 13 yaşından itibaren 8 yıl boyunca tecavüz eden ve kızından 2 çocuğu olan baba 53 yaşındaki R.B., kızından olan ve 17 yaşına gelen kızına da cincel tacizde bulundu. Genç kızın intihara kalkışmasıyla ortaya çıkan olay sonrası tutuklanan baba hakkında, 7 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun, tutuklu sanık R.B. hakkında, ‘Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı’ suçundan başlattığı soruşturmayı tamamladı. Savcı Tosun tarafından hazırlanan ve sanığın 7 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen iddianame, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Edirne Cumhuriyet Savcısı Fahri Mutlu Tosun iddianamesinde, Uzunköprü’nün Kurttepe Köyü’nde bir maden ocağında işçi olarak çalışan sanık R.B.’nin, öz kızı F. ile 13 yaşında olduğu 1988 yılından, evlendiği 1996 yılına kadar 8 yıl boyunca zor kullanarak cinsel ilişkiye girdiğini yazdı. Cumhuriyet Savcısı Mutlu iddianamesinde, bu tecavüzler sırasında F.'nin 1992 yılında H.’yi, 1983 yılında B.'yi dünyaya getirdiğini belirtti.

KIZINDAN OLAN KIZINA DA TACıZ
ıddianamede, baba R.B.'nin bir süre sonra memleketi Karabük’e döndüğü, burada öz kızına tecavüzü sonucu doğan oğlu H.’yi evlatlık verdiği, tecavüz ettiği kızı F.'yi de komşu köyde tek gözü görmeyen birisi ile evlendirdiği anlatıldı. Sanık babanın, kızından olan kızı B.'yi eşinden olmuş gibi nüfusuna kaydettirdiği ve 17 yaşına gelen B.'yi de taciz etmeye başladığı da iddianamede yer aldı.

Cumhuriyet Savcısı Tosun, sanık ve mağdurun ifadelerinde olayları doğruladıklarını kaydederek, sanık R.B.’nin ‘mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı’ suçundan, 7 yıldan 12 yıla kadar ağır hapisle cezalandırılmasını istedi. Sanık babanın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

B. ıNTıHARA KALKIŞINCA ORTAYA ÇIKTI
Karabük’te lise 3'üncü sınıfta okuyan B.B., geçen yıl ekim ayında okulda hap içerek intihara kalkıştı. Öğretmenleri tarafından hastaneye kaldırılan B.’nin intihar girişiminin nedenini araştıran polis, korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Genç kızın, babasının cinsel tacizlerini günlüğüne yazdığı ve yıllarca ablası olarak bildiği F.’nin ise öz annesi olduğunu öğrendiği, bu nedenle intihara kalkıştığı belirlendi. Kızına tecavüzü sonucu doğan kızını da taciz eden baba tutuklanarak cezaevine konulurken, yaşadıklarından bunalarak intihara kalkışan B., Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

öylelerinin hepsini allah kahretsin.allahım çocuklarımızı kıme güveneceğiz böyle yapanların ibreti alem için kameralar karsısında beş onunu asmalı bakın bakım bidaha yapıyolarmı.minicik yavrular ya vicdansızlar.insan değil hatta hayvan dahi diyemiyorum
mafoldumben

devlet nie bırakıyo onu anlamıyom bu 14yaşındaki pis beyin şimdi dicekki nasılsa bikere yaptık ceza almadık fazla bidaha yapalım offf allahım off koru yavrularımızı

Siirtteki ilk olay çok canımı sıkmıştı,günlerce sinir olmuştum bir de bunu okudum ya bütün sinirim tepemde.

2-3 yaşa kadar inmiş bu rezillik.

Töreleri batsın.

Yapanların da,çocuklarını böyle yetiştirenlerin de,onları salıverenlerinde Allah cezasını versin

Tüü üü üh reziller.

Yok yok kimseye güven yok.Kendini koruyabilecek yaşa gelinceye kadar çocuğunu gözünün önünden ayırmayacaksın

haber içerikli konu açmak yasak diye biliyorum ama yazmadan geçemiicem

öğlen bi siteden okudum bu haberi. tüylerim ürperdi.zemuszemus
bir kızım var allah'a emanet.
bu yaştaki çocuklar bile tecavüze yeltendiyse çok yazık çook

bence bunların hepsi televizyon ve bilinçsiz internet kullanımından kaynaklanıyor.
kaş yapalım derken göz çıkarıyorlar
lisedeyken ilköğretimini YİBO da tamamlayan bi kız arkadaşım vardı.
kız öğrencilerden hamile kalanlar bile oluyormuş

rabbim sen çocuklarımızı koru.
okula göndermek bile tehlike arz ediyor artık.

Allah belalarini versin bu yaratiklarin ustelik 11 14 yas arasindalar aman Allah'im....
hergun biraz daha sok oluyoruz duyduklarimiza gorduklerimize...
kiyamet alametleri mi acaba????
cok cok feci birsey, ahlak, din, iman, vicdan hic birsey kalmamis artik...tum dunya boyle....rahipler papazlar...

sahsim adina konusuyorum cocuklarimi asla yatili okula vermem, guvenemem...
ben tedbirimi elimden geldigince alirim gerisini Allah'a havale ederim.
Allah herkesin evladini butun kotuluklerden kotu dusuncelerden korusun saklasin.

Iste bu tür olaylar duydugum zaman gercektende ölüm cezasini destekliyorum...

Asacaksin bunlari ya...ortalik bir meydanda asacaksin....böyle sapik beyinler yasasa ne olur yasamasa.....Allah belanizi versin, cigerleriniz dökülsün!

Ne istediniz o mahsumlardan.:çok üzgünüm:

Kendi elleri ile o cocuklari size teslim eden o kizinda Allah bin belasini versin.
Sanki dag basinda yasiyor, be git polise bana santaj yapiyorlar diye sikayet et, hak var hukuk var....sen nasil canini cigerini o minacik bebeleri o serefsizlerin eline verirsin, nasil kiyarsin....15 yasindasin, hicmi aklin beynin yok......sirf o erkeklere yaranmak icin yapti o kiz bunu...bundan adim gibi eminim....

Back
X