Gebeliğe Hazırlık 2.30 beta HCG yükselir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Annesiyim123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
960
535
18
Kizlar bugün dahileyeye tam kan sayımı için gittim HCG bakmış 2.30 çıkmış çatlamaa üstünden 8 gün geçti adete 6 gün var yükselir mi acaba ilk defa böyle çıktı merak ettim

Kizlar bugün dahileyeye tam kan sayımı için gittim HCG bakmış 2.30 çıkmış çatlamaa üstünden 8 gün geçti adete 6 gün var yükselir mi acaba ilk defa böyle çıktı merak ettim
İki gun sonra yeniden kan verin. İki katına artmasi gerekir

Yükselmeye meyilli iki üç gün sonra tekrar baktırın
Benimde <2.30 çıktı geçen hafta yatırmıştım bide bugün yaptırdım sonuç henüz çıkmadı yükselir mi bu durumu yaşayanlar varmi ara ara mide bulantısı karnımın alt kısmında şişme kasiklarim da hafif ağrı var?

Ben geçen hafta yaptırdım birde bugün bende bilemedim belirtiler de var hafif mide bulantısı hafif kasık ağrısı karın altında şişme bilemedim yeni olabilir haftaya gel dediği için biraz umutluyum ama bilemiyorum

Folikosal var hamile kalmayi kolaylaştırır diyorlar sizce almalımıyim
Valla sen diyince isim tanıdık geldi kendi folik asit kullandığıma baktım dediğin isim mis ben kolaylaştırdığını bilmiyodum folik asit kullanmak için aldım çoklu diye. 3 aydır düzenli kullanmasamda ara ara kullanıyorum demekki bende bı etkisi olmadi. Zaten gebelik düşünurken başlanması gerekiyo diye almıştım
IMG20210916153407.webp

Back
X