- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
- Konu Sahibi Annesiyim123
Kizlar bugün dahileyeye tam kan sayımı için gittim HCG bakmış 2.30 çıkmış çatlamaa üstünden 8 gün geçti adete 6 gün var yükselir mi acaba ilk defa böyle çıktı merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gun sonra yeniden kan verin. İki katına artmasi gerekirKizlar bugün dahileyeye tam kan sayımı için gittim HCG bakmış 2.30 çıkmış çatlamaa üstünden 8 gün geçti adete 6 gün var yükselir mi acaba ilk defa böyle çıktı merak ettim
Evet onu biliyorum öyle yapcam. Ama merak ettim başına gelip hamileliğini öğrenen varmı acaba diye son 3 gündür ovu testlerimde koyuİki gun sonra yeniden kan verin. İki katına artmasi gerekir
Teşekkürler. İnşallah öyle olurYükselmeye meyilli iki üç gün sonra tekrar baktırın
Benimde <2.30 çıktı geçen hafta yatırmıştım bide bugün yaptırdım sonuç henüz çıkmadı yükselir mi bu durumu yaşayanlar varmi ara ara mide bulantısı karnımın alt kısmında şişme kasiklarim da hafif ağrı var?Yükselmeye meyilli iki üç gün sonra tekrar baktırın
Sonucunuz ne oldu?Kizlar bugün dahileyeye tam kan sayımı için gittim HCG bakmış 2.30 çıkmış çatlamaa üstünden 8 gün geçti adete 6 gün var yükselir mi acaba ilk defa böyle çıktı merak ettim
Tekrar kan verdim 2.30 çıktı 2 gün snra. Yarın adet günümSonucunuz ne oldu?
Benim yükselmedi gene 2 gün snra 2.30 ciktiBenimde <2.30 çıktı geçen hafta yatırmıştım bide bugün yaptırdım sonuç henüz çıkmadı yükselir mi bu durumu yaşayanlar varmi ara ara mide bulantısı karnımın alt kısmında şişme kasiklarim da hafif ağrı var?
Benim yükselmedi gene 2 gün snra 2.30 çıktı hsfts
Kan Sonucu ne zaman alcaksin. İnşallah vardırBen geçen hafta yaptırdım birde bugün bende bilemedim belirtiler de var hafif mide bulantısı hafif kasık ağrısı karın altında şişme bilemedim yeni olabilir haftaya gel dediği için biraz umutluyum ama bilemiyorum
Yarin alicam sonucu bende bekliyorum inşallahKan Sonucu ne zaman alcaksin. İnşallah vardır
E nabiza düşmüştür bence hastanede verdiysen kaniYarin alicam sonucu bende bekliyorum inşallah
Böyle olmasının sebebi ne olabilir 2.30 çıktı benimde genel napabilirimBenim yükselmedi gene 2 gün snra 2.30 cikti
Bende anlamadım ben bu ay clife macun kullandım onun etkisimi bilemiyorum hiç 2.30 görmemiştim kan değerini baya umitlendim artar diye 2 gün snra gene 2.30 çıktıBöyle olmasının sebebi ne olabilir 2.30 çıktı benimde genel napabilirim
Folikosal var hamile kalmayi kolaylaştırır diyorlar sizce almalımıyimBende anlamadım ben bu ay clife macun kullandım onun etkisimi bilemiyorum hiç 2.30 görmemiştim kan değerini baya umitlendim artar diye 2 gün snra gene 2.30 çıktı
Valla sen diyince isim tanıdık geldi kendi folik asit kullandığıma baktım dediğin isim mis ben kolaylaştırdığını bilmiyodum folik asit kullanmak için aldım çoklu diye. 3 aydır düzenli kullanmasamda ara ara kullanıyorum demekki bende bı etkisi olmadi. Zaten gebelik düşünurken başlanması gerekiyo diye almıştımFolikosal var hamile kalmayi kolaylaştırır diyorlar sizce almalımıyim
Benimde aynı çıktı yükselme olmadı bunun nedeni ne olabilir benim adetim e neredeyse 1 buçuk hafta varBenim yükselmedi gene 2 gün snra 2.30 cikti