A aslimefem Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2014 2 0 36 İstanbul 9 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aslimefem #1 Arkadaşlar öncelikle hepimize merhabalar adetimi bir gün geçince beta yaptırdım 2.40 çıktı suan 4 gün geçiyor ve halen adet olmadim hamile kalır miyim acaba
Arkadaşlar öncelikle hepimize merhabalar adetimi bir gün geçince beta yaptırdım 2.40 çıktı suan 4 gün geçiyor ve halen adet olmadim hamile kalır miyim acaba
A aslimefem Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2014 2 0 36 İstanbul 9 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aslimefem #2 Kimse yok mu cvp veren arkadaslar
B Bal bocegi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 34 14 3 39 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aslimefem #3 aslimefem .!.: Kimse yok mu cvp veren arkadaslar Genişletmek için tıkla... 5 in altinda olunca hamile kalma ihtilami zayif. Simdi ne durumdasin canim bayagi gec gördüm yazini
aslimefem .!.: Kimse yok mu cvp veren arkadaslar Genişletmek için tıkla... 5 in altinda olunca hamile kalma ihtilami zayif. Simdi ne durumdasin canim bayagi gec gördüm yazini
B Bal bocegi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2016 34 14 3 39 29 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi aslimefem #4 aslimefem .!.: Kimse yok mu cvp veren arkadaslar Genişletmek için tıkla... A aslimefem durumunu merak ettim var mi bir gelisme insalah olumludur
aslimefem .!.: Kimse yok mu cvp veren arkadaslar Genişletmek için tıkla... A aslimefem durumunu merak ettim var mi bir gelisme insalah olumludur