- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
-
Doktora sorsanız mümkün mü ?Arkadaşalr merhaba siteye yeni üye oldum sorum olacaktı sizlere 2.5 aylık oğlumu emzirerek besliyorum şuan öksürüğü var antibiyotik kullandım bir hafta tam anlamıyla geçmiş değil ozleikle emerken öksürüyor rahat ememiyor son iki gündür memeyi emzik gibi kullanmaya başladı emmedigink anlıyorum günde 5- 6 kere bez değiştirirdik son iki gündür besini islatmiyor bile memeden ayrıldıgi an ağlamaya başliyor böyle bir huyu yoktu karnı aç ama huysuz da değil sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor
Hasta olduğu için iştahı mi yok acaba. Meme de kendini rahat ve huzurlu hissettiği için kalmak istiyordurArkadaşalr merhaba siteye yeni üye oldum sorum olacaktı sizlere 2.5 aylık oğlumu emzirerek besliyorum şuan öksürüğü var antibiyotik kullandım bir hafta tam anlamıyla geçmiş değil ozleikle emerken öksürüyor rahat ememiyor son iki gündür memeyi emzik gibi kullanmaya başladı emmedigink anlıyorum günde 5- 6 kere bez değiştirirdik son iki gündür besini islatmiyor bile memeden ayrıldıgi an ağlamaya başliyor böyle bir huyu yoktu karnı aç ama huysuz da değil sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor
Yeni doğan bebeğinizde daha önce görmediğiniz bir durum olduğunda doktora gidin.Cunku çok küçük.Gecmis olsun.Arkadaşalr merhaba siteye yeni üye oldum sorum olacaktı sizlere 2.5 aylık oğlumu emzirerek besliyorum şuan öksürüğü var antibiyotik kullandım bir hafta tam anlamıyla geçmiş değil ozleikle emerken öksürüyor rahat ememiyor son iki gündür memeyi emzik gibi kullanmaya başladı emmedigink anlıyorum günde 5- 6 kere bez değiştirirdik son iki gündür besini islatmiyor bile memeden ayrıldıgi an ağlamaya başliyor böyle bir huyu yoktu karnı aç ama huysuz da değil sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor
Arkadaşalr merhaba siteye yeni üye oldum sorum olacaktı sizlere 2.5 aylık oğlumu emzirerek besliyorum şuan öksürüğü var antibiyotik kullandım bir hafta tam anlamıyla geçmiş değil ozleikle emerken öksürüyor rahat ememiyor son iki gündür memeyi emzik gibi kullanmaya başladı emmedigink anlıyorum günde 5- 6 kere bez değiştirirdik son iki gündür besini islatmiyor bile memeden ayrıldıgi an ağlamaya başliyor böyle bir huyu yoktu karnı aç ama huysuz da değil sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor
Burun tikanikligimiz vardı geçti şükürler olsun rahat nefes alıyor ama bu şekilde burnu tikalikende yapmıyordu mama verdim kaşıkla bi kaç kere biboranlada verdiğimde öksürüyorduMerhaba gecmis olsun, ilk zamanlar maalesef memeyi emzik gibi yapiyorlar. Ozellikle emzik vermediyseniz veya tutmadiysa oyle oluyor. Bizimde 4. Aya kadar boyleydi saatlerce memede dururdu, az emdikleri icin bir sure sonra birakip emzik yapiyorlar yada uyuyakaliyorlar. Benim en buyuk hatam memede uyumasina izin vermek oldu beslenmeyle uykuyu birbirine karistirdi hala ugrasiyoruz
Burnu tikaliysada rahat ememez, buyume atagindaysada memede her zamankinden fazla kalmak ister. Agrisi varsa da memede rahatlamak istiyordur. Bol bol burnunu serum fizyolojikle acmaya calisin rahat nefes alsin
beslenmıyorsa sutunuz bırıkır gogsunuz agrırdıArkadaşalr merhaba siteye yeni üye oldum sorum olacaktı sizlere 2.5 aylık oğlumu emzirerek besliyorum şuan öksürüğü var antibiyotik kullandım bir hafta tam anlamıyla geçmiş değil ozleikle emerken öksürüyor rahat ememiyor son iki gündür memeyi emzik gibi kullanmaya başladı emmedigink anlıyorum günde 5- 6 kere bez değiştirirdik son iki gündür besini islatmiyor bile memeden ayrıldıgi an ağlamaya başliyor böyle bir huyu yoktu karnı aç ama huysuz da değil sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor
Gideceğim bu şekilde çok üzülüyorum sütüm var şükürler olsun ama memede kalmak istiyor uyuya kalıyor sonraYeni doğan bebeğinizde daha önce görmediğiniz bir durum olduğunda doktora gidin.Cunku çok küçük.Gecmis olsun.
Aynn normalde bi kaç saat emzirmesem dolardi göğüslerim dolmuyor emiyor mu diyabete basıyorum bezde islanmiyorfazla inanın kafam karıştı epeybeslenmıyorsa sutunuz bırıkır gogsunuz agrırdı
beslense bezı dolardı
2 gun dıyorsunuz bırde
doktoruna bır kontrole goturun ıstersenız
Burun tikanikligimiz vardı geçti şükürler olsun rahat nefes alıyor ama bu şekilde burnu tikalikende yapmıyordu mama verdim kaşıkla bi kaç kere biboranlada verdiğimde öksürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?