2,5 cm rahimde kist

1ogeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
3
0
1
32
merhaba, aylardır doktor doktor geziyorum. Yumurtalığımda 2,5 cm kist var 2 tane büyümüyor fakat doğum kontrol vs. Kullanmama rağmen geçmiyorda. Son 3 adet dönemimde kahverengi kan geldi çikolata kisti olabilir mi? Son adetimden 10 gün sonra tekraren kahverengi kan gelmeye devam ediyor. Benimle aynı sorunu yaşayan varsa ya da akıl verebilecek doktor önerebilecek birisi varsa çok sevinirim.

Çikolata kisti olabilir ama doktorlar anlayabiliyorlar bunu size söylemediler mi?

Herhangi bişey söylemediler bu durumu anlattığımda. Zaten sağolsunlar hastanın yüzüne bakmaya bile tenezzül etmiyolar. Çikolata kisti olabilir cinsel ilişki sırasında yanma oluyor çokça. Enfeksiyonda var ondan kaynaklanıyo yanmalar dedi doktor

sogan suyu dene benim 4 cm birde 3.5 sm kis vardi o ay dogum kontol hapi birde sogan kuru yaptim adetim cok pihtili oldu o ay kislerde gitmiş sogan kuru dene canim

sogan suyu dene benim 4 cm birde 3.5 sm kis vardi o ay dogum kontol hapi birde sogan kuru yaptim adetim cok pihtili oldu o ay kislerde gitmiş sogan kuru dene canim
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için soğan kuru nasıl uygulanıyor bilgi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar.. Ben bebek tedavisi görüyorum.. Bugün doktora gittim vajinal muayenede doktor kist var dedi ama korkulacak bir durum olmadığını kendiliğinden kaybolacağını söyledi.. Yani ilaç kullanmama bile gerek yokmuş..
Size sormak istediğim ultrason kağıdında
1.Dist 7.11 cm
2.Dist 3.23 cm yazıyor bu kistin boyutu değil değil mi?
Biraz korktuğum için sormayı unuttum

Bende cikolata kisti var ayrica adetten sonra camur gibi lekelenmeler oluyordu
Meger rahimde polip varmis. Kurtaj oldum polip alindi.

Back
X