2,5 yaş çiş kaçırma

Merhaba, benim oğlum da 33 aylık, 27 aylıkken tuvalet eğitimi verdim. Son bir aydır, külodu ıslanınca çişim var diyor, çişinin geldiğini anlıyorum ve gidelim diyorum, yok diyor ve hemen sonrasında külot ıslanmış şekilde wc ye gidip kalan kısmı yapıyoruz. Bazen az ıslatıyor bazen çok oluyor, konuşuyorum, anlatıyorum ama. Bir çözüm olmadı. Bu durum ü yaşayan var mı?

Arkadaşlar konudan bagimsiz olacak ama çok acil turkiyede yaşayan birinin teyit etmesi gerekiyor bir arkadasim magaza açdi ama azerbaycanda açdi turkiyeye satiş olarak. Ama magazasinda sold out tukendi yaziyor. Şimdi bilmek istiyor ki acaba satiş ulkesinde de sold out mu yaziyor. Merak etmeyin guvenilir urun satim sitesi. Allurenceh2.com

Merhaba, benim oğlum da 33 aylık, 27 aylıkken tuvalet eğitimi verdim. Son bir aydır, külodu ıslanınca çişim var diyor, çişinin geldiğini anlıyorum ve gidelim diyorum, yok diyor ve hemen sonrasında külot ıslanmış şekilde wc ye gidip kalan kısmı yapıyoruz. Bazen az ıslatıyor bazen çok oluyor, konuşuyorum, anlatıyorum ama. Bir çözüm olmadı. Bu durum ü yaşayan var mı?
Sanırım bazen nedensiz yere yapıyorlar bunu. Bi dönem bizimki de yaptı. Konuştum sordum ettim ama baktım devam ediyor. Bıraktım. Kendi kendine normale döndü. Tepki vermemeye çalışın kendi kendine düzeliyor

Merhaba benim oğlumda aynı böyle 3 buçuk yaşınfa hala ıslatınca söylüyor sizinki düzeldi mi sağlıksal bi sıkıntı mı ki diyede düşünüyorum

Merhaba çocuğunuz ne durumda benimkide 3 buçuk yaş çabuk öğrenmişti ama son 3 aydır hep sizinki gibi damlatınca söylüyor neden olabilir düzelirmi doktora mı gştmek lazım

Selamm
31 aylık , 2.5 yaşında kızım var. Geçen yaz tuvalet eğitimine başlayıp bezi bıraktık. 2-3 gündür güzdüz çiş kaçırmaya başladı. Önceleri bi damlaydı hadi diyorduk kaza oluyordur. Ama perşembe akşamı abarttı baya işiyor. Neden yaptın kızım susuyor. Ben yine üşüttü filan diye düşündüm. Hatta pilates topumla oynuyordu. Onun zararı oldu herhalde diye kaldırdım hemen. Bugün yine kaçırmaya başladım. Nasıl bi yol izlemem lazım.
Soruyorum kızım neden söylemiyorsun susuyor
Yeni dogmus bebeginiz var iken mi soruyorsunuz bunlari? Cocugun rakibi var artik, ilginizi paylasiyor, normal degil mi?

Ekleme: afedersiniz konu eskiymis soyle duzenleyeyim, hamileliginiz yeni mi belli oluyordu bu cis kacirma durumu sirasinda?

Merhaba benim oğlumda aynı böyle 3 buçuk yaşınfa hala ıslatınca söylüyor sizinki düzeldi mi sağlıksal bi sıkıntı mı ki diyede düşünüyorum
Merhabalar şükür düzeldi. Sanırım dönemsel bi şeydi. Nedenini anlayamadık ama düzeldi şükür 🙏

Yeni dogmus bebeginiz var iken mi soruyorsunuz bunlari? Cocugun rakibi var artik, ilginizi paylasiyor, normal degil mi?

Ekleme: afedersiniz konu eskiymis soyle duzenleyeyim, hamileliginiz yeni mi belli oluyordu bu cis kacirma durumu sirasinda?
Evet yeni yeni hamileliğim belli olmaya başlamıştı. Belki de ondandı bilmiyorum şükür sonra düzeldi

Ne kadar süre sürdü acaba nasıl başardınız
2-3 gün sürmüştü galiba. Çok tepki göstermeden annecim kaçırmışsın bi daha erken söyle olur mu neden böyle oldu ki filan dedim. Kendiliğinden düzeldi
Yalnız şimdi konuyu okuyunca hatırladım bizim sorunumuz pilates topuydu. Pilates topu ile oynarken pelvik kasları çok yorulduğu için kaçırıyordu. Chat gbt ye sormuştum oradan hatırladım. Belki sizde de böyle bi şey olduysa bilginiz olsun

Back
X