Aynen bir de canı ne zaman konuşmak isterseOglum 3bucuk yasina gecince konustu kardesi olunca daha cok konustu tabii ki bir pedegog ta test yaptirin bazi nesneleri soruyor onu ver bunu burdan gecir fln diye sonra pepe yi acmisti ogluma aldi kucagina tam oynamaya baslamistilar kapatti doktor ac bunu de acicm dedi eliyle gosterdi oglum ac diye ama acmadi ac de dedi dktr bu sekilde 7.8 sfr trkrarladi oglum a dedi somrasinda bizi cikardi 5 dkka sonra tekrar cagirdi oglunuzda agiz tembelligi var dedi hicbir sorun yok sadece agiz tembelliginden konusmuyor pepede yaptigi ornegi gosterdi suan 5 bucuk yasinda herseyi konusuyor hatta susmuyor bazen biz diyoruz oglum agzin yorulmadi mi kuzum azcik dinlensin agzin diyoruz...kizim 26 aylik oda suanda bana anne butun herkese agee diyor ama herseyi anliyor goz temasi kuruyor konustugmdan anliyor getir dedigimi getiriyor goturruyor...zamani gelince konusur nasipse
Ya bizim bıncırımızda komut alıyor dinliyor yapıyor söylediklerimizi verdiği cevaplar mantıklı ama çok az işte çözülecek inşallah çünki birşeyler anlatıyor yanıma geliyor anne diyor başlıyor saymaya ama tam anlayamıyorumCanim her cocuk farkli oluyor benim kizda 21 aylik 7 tane bilincli kelimesi var anne baba al mama oturdum kaydim hayir gibi istedigim herseyi de soyletebiliyorum anneyi babayi seviyosan alkisla bile diyo hemde cok net bi sekilde komutta aliyo git sunu getir bunu getir herseyi yapiyo ama sorularimiza cevap alamiyoruz ornegin parka gidelim mi diyorum o soruyu tekrarliyo cevap vermiyo insallah kisa zaman da konusurlarda bizide bu dertten kurtarirlar
Insallah canim bizim ki de ayni bana gelip anne bidi bidi diyo anneden sonrasi anlasilmiyor yani birde oyle heycanli anlatiyor ki onu oda yiyesim geliyo:)Ya bizim bıncırımızda komut alıyor dinliyor yapıyor söylediklerimizi verdiği cevaplar mantıklı ama çok az işte çözülecek inşallah çünki birşeyler anlatıyor yanıma geliyor anne diyor başlıyor saymaya ama tam anlayamıyorum
Ay sorma ağzını burnunu ısırasım geliyor babaya gidip baba diyor başlıyor saymaya Allah esirgesin yavrularımızı 3 yaşına kadar normal 3 yaşından sonra konuşmassa ve birde söylenenleri algılamayıp söylenenleri yapmıyorsa sorun oluyorInsallah canim bizim ki de ayni bana gelip anne bidi bidi diyo anneden sonrasi anlasilmiyor yani birde oyle heycanli anlatiyor ki onu oda yiyesim geliyo:)
Aynen canim cok sukur her dedigimizi yapiyo birde sorularmiza cevap verse insalla zamanla oda olur allah kimseyi evlati ile intiham etmesin cok zor vallaAy sorma ağzını burnunu ısırasım geliyor babaya gidip baba diyor başlıyor saymaya Allah esirgesin yavrularımızı 3 yaşına kadar normal 3 yaşından sonra konuşmassa ve birde söylenenleri algılamayıp söylenenleri yapmıyorsa sorun oluyor
Merhabalar nasil cocugunuzda varmi bi gelisme?Mrb değerli anneler benim 2.5 yasinda kızım konuşmuyor ve ben çok üzülüyorum yaşıtları maşallah gayet akıcı bir dille konuşurken benim kızım hıı ıhhh la iletişim kuruyoruz veya isaret parmagiyla gosteriyor benim dediğim herşeyi anlıyor çevresindeki nesnelerin ismini biliyor göz temasimiz var TV fazla izlemez hatta şöyle diyeyim bu yaşına kadar çizgi film hiç izlemedi ama telefonu elinden hiç düşürmez sanırım doktoru algısının açık olduğunu söyledi 3 yaşına kadar konuşur dedi bana hiç anne demedi buda beni üzüyor arada canı isterse baba diyor gel diyor ver diyor ama çok nadir söyler çok sıcak kanlı girişken bir çocuk hemen ortama ayak uyduruyor arkadaş ediniyor hiç bizimki gibi benzer bir durumla karşılaştıniz mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?